Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
5. 10. 22. Strateški važno selo Grekivka u Svativskom okrugu Luganske oblasti danas su oslobodile Oružane snage Ukrajine! Ukrajinski branitelji domovine postupno napreduju duboko u Lugansku regiju:

:dobro napravljeno: :dobro napravljeno: :dobro napravljeno: :dobro napravljeno: :dobro napravljeno: :dobro napravljeno:
Kako jbt. kad se tu priča da je to to od ofenzive i da sad rusi kreću je.bat majku

Glupost. to je poznati propagandni recept Amerike - nismo protiv te države, samo protiv zlog čike koji je jedini problem u njoj.

Rusi podržavaju Putina sa 80+%, sve što Putin radi je ono što Ruski narod radi. Budite mudonje pa priznajte da ratujete protiv Ruske nacije.
Руси подржавају Путинову политику јер су и сами они жртве те политике.
Нико нормалан не може да подржи рат, или верујеш у руску статистику, у земљи у којој је за „погрешно“ мишљење предвиђена казна до 10 година затвора.

To ti je isto kao i u Sjevernoj Koreji, Siriji, Bjelorusiji itd. Jedan čovjek ubija i zatvara svoje političke protivnike i kritičare, drži medije u svojim rukama i siri svoju propagandu. Taj narod ne zna osim propagande koju mu Putin prosipa.
Realno ga ne podrzava ni 50%. Dovoljno da milion ljudi izadje na moskovske trgove i on moze da se pakuje.

To ti je isto kao i u Sjevernoj Koreji, Siriji, Bjelorusiji itd. Jedan čovjek ubija i zatvara svoje političke protivnike i kritičare, drži medije u svojim rukama i siri svoju propagandu. Taj narod ne zna osim propagande koju mu Putin prosipa.
Da bre, Ruski narod je glup, on nikada nije svrgavao vlasti, ubijao lidere itd. Jadni su sluđeni pa mu daju 80 i kusur procenata podrške.

Vi ratujete protiv Ruskog naroda, mrzite Ruski narod i želite da rešite "problem" Ruskog naroda, a pošto je uništavanje tog naroda nemoguće, onda bi da ga porobite. Bili ste blizu toga 1990, propustili priliku, sad bi opet. Kasno.

Sramota je i uzaludno da ovde glumite neku humanost i brigu, znamo se dobro.

Ali zasto sada, zasto ne u februaru i martu

Vojnici im ginu ko muve svaki dan, i dalje nista.

Pa cak i mi koji smo strogo protiv Ruske invazije, nikako ne razumemo zasto ruska komanda ubija svoje vojnike time sto dozvoljava nesmetan transport ubojnih sistema i materijala na front

Doslovce ne-delovanjem ubijaju svoje vojnike
Sve vise lici da je putin ubacen element. Niko ne moze da bude takav diletant.

Prvo ćemo da utvrdimo da si ti jedna bezobrazna lažovčina, pa možemo dalje.

Napisao sam da je nama gađano sve što je moglo biti gađano, ne da je sve srušeno.

Zato nemoj da jedeš g0vna i izvrćeš mi reči.

NA:

Uništavano je ono što je moralo biti uništeno, recimo ovaj most je bio glavni put dostave oružja iz NATO Rumunije i NATO Bugarske prema Odesi.

Infrastruktura znači ono što je nama rađeno 1999, dakle svi mostovi, sve elektrane, sve trafostanice, kompletna železnička infrastruktura.

Kada to budu uradili onda ćeš videti šta je logistički problem.

Ko jede g0vna, ko laže? Gdje piše da je samo gađano?

Da bre, Ruski narod je glup, on nikada nije svrgavao vlasti, ubijao lidere itd. Jadni su sluđeni pa mu daju 80 i kusur procenata podrške.
Руски народ је само један део етничких група у Руској Федерацији. Становници Руске Федерације називају се „Росијани“ без обзира на њихову етничку групу. Већину јужних и источних територија Русија је освојила у 18. и 19. веку, насилним припајањем страних земаља и приморавањем дела локалног становништва на исељавање, након чега су се на ове територије населили Руси. Примери су Казахстан, Узбекистан, Крим, Кубан, Осетија, Абхазија.

Vi ratujete protiv Ruskog naroda, mrzite Ruski narod i želite da rešite "problem" Ruskog naroda, a pošto je uništavanje tog naroda nemoguće, onda bi da ga porobite. Bili ste blizu toga 1990, propustili priliku, sad bi opet. Kasno.

Sramota je i uzaludno da ovde glumite neku humanost i brigu, znamo se dobro.
Moram ti reć da sam se prije ovog rata divio rusima i putinu donekle, svjestan sam bio da se radi o diktaturi,da ga mrze ne bi onda radili dugoročne ugovore sa njima za jeftini plin. Sve ono što su istočne članice govorile o rusiji pokazalo se nažalost točno.

1664975515909.png

Ukrajina objavila snimke: "Ovo je ruska komora za mučenje, našli smo zlatne zube"
UKRAJINSKO ministarstvo obrane tvrdi da je u jednom selu u regiji Harkiv stvorena komora za mučenje.

Rusi= USTASE

Prvi poznati kazneni postupak za izbjegavanje mobilizacije
Prvi poznati kazneni postupak protiv muškarca optuženog za izbjegavanje mobilizacije u Rusiji prijavio je odvjetnik za ljudska prava Pavel Čikov.
Kaže da se 32-godišnji muškarac u gradu Penzi suočava s ozbiljnim kaznenim prijavama jer je odbio potpisati pozive. Za optužbe je moguća kazna od dvije godine zatvora.

Kasparov: Svaki Rus koji živi u Rusiji je dio Putinovog ratnog stroja
GARI KASPAROV, bivši svjetski prvak u šahu i žestoki kritičar ruskog predsjednika Vladimira Putina, u intervjuu za njemački časopis Spiegel rekao je da je "svaki Rus koji trenutno živi u Rusiji dio Putinovog ratnog stroja".

Rusi koji bježe u Bjelorusiju: Sve smo ostavili, skrivamo se, opasno je ostati ovdje
RUSI bježe od mobilizacije i u susjednu Bjelorusiju koja se drži na strani Kremlja. DW je razgovarao s trojicom Rusa i jednom ženom koja izdaje stanove u Minsku.

Bivši zamjenik načelnika Glavnog stožera Ukrajine: Moramo brzo napredovati prije zime
Financial Times citira Igora Romanenka, bivšeg zamjenika načelnika Glavnog stožera Ukrajine, o tome koliko je važno da ukrajinske snage mogu brzo napredovati tijekom ove faze svoje protuofenzive.
"Svakako da je ključno brzo napredovati u oslobađanju okupiranog teritorija jer postoji osjećaj da će promjene vremena ograničiti daljnja aktivna vojna djelovanja na ovom području. Kad bi nam naši saveznici pomogli davanjem više modernog naoružanja koje tražimo, onda bi situacija bila mnogo brža i ne bismo pričali o faktoru vremena", rekao je.

Moram ti reć da sam se prije ovog rata divio rusima i putinu donekle, svjestan sam bio da se radi o diktaturi,da ga mrze ne bi onda radili dugoročne ugovore sa njima za jeftini plin. Sve ono što su istočne članice govorile o rusiji pokazalo se nažalost točno.
To što su istočne članice govorile o Rusiji bilo je tipa "držte lopova".

Znali su šta da pričaju da bi ostvarili svoje ciljeve, znali su da put u EU vodi preko NATOa, a put u NATO preko iskorišćavanja "Ruske pretnje". Naravno, ovo je bio Američki uslov, jer ko šta pita Nemce i Francuze?

Sve te istočne zemlje su prvo ušle u NATO pa tek onda (uz blagoslov SAD) i u EU. Naravno, NATO ne bi opstao da nije bilo neke pretnje, a to je bila Rusija.

Bezobrazlukom ne možeš sakriti da si najobičnija lažovčina.
Čak ti ne stoji i ovo, što si naknadno upisao, da su gađani svi ti ciljeve koje si ranije naveo (svi mostovi, elektrane...).
Nažalost, sve se vidi na forumu, a ja sam te poruke linkovao. To što si ti u jednoj poruci pokušao da mi izvrneš reči, a ja odmah pojasnio dodatno daje argumente meni, a tebe zakopava. Da sam ostavio nejasno mogao bi da vrdaš, ovako je kristalno jasno da si ti taj koji laže.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back