Malesija
Primećen član
- Poruka
- 938
Ko je poslao HIMARS?malo pre simpatizer ***********a piše kako amerika nije ništa poslala ukrajincima a sad ti pišeš da im šalje..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je poslao HIMARS?malo pre simpatizer ***********a piše kako amerika nije ništa poslala ukrajincima a sad ti pišeš da im šalje..
nebitno je mišljenje drugih.. .Rusija je aneksirala 4 oblasti i to je to.Narušavanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta države, članice UN, je kršenje međunarodnog prava i ima nesagledive posljedice" dodala je Turković.
Buletino isto to da primeniš na kosovu!
Stalno sa bakrom napominje kako su oni za priznanje kosova a ovamo prdi o un...
Muslimanski licemeri
Manje nargileKo je poslao HIMARS?
Da fakat, di su nestali ti dronovi? to je bilo to od Wunderwaffea koji će napraviti zaokret?Replika na @Muad'Dib post sa stare teme:
Te vaše fantazije, možete djeci u obdaništu pričati. Niti su pogibije u hiljadama, niti Ukrajinci Ruse vide kao braću (odavno). To se najbolje vidi sada, po dočeku ukrajinske, za razliku od dočeka ruske vojske.
I da, HIMARS-i, što ih Amerikanci "guraju" Ukrajincima u ruke, straaaašno obaraju moral (Rusima)...
Onih nekoliko dana, dok su radili Shahed-136, što ih Iranci "gurnuše" Rusima u ruke, ste skakali od sreće i optimizma.
šta mene boli k ko je poslao Himars..Ko je poslao HIMARS?

Tebi cu da ga ubacimNe zaboravi da ubaciš HIMARS u autobus pre nego što kreneš

Molimo za link.Pogledajte prilog 1233075
SVET U ŠOKU! VOJSKA SRBIJE MOŽE DA KONTROLIŠE VREME: Tajno oružje biće prikazano tokom Putinovog boravka u našoj zemlji!

Ali pošto mi Srbi nismo za priznanje KiM nama nikako ne ide u prilog ruska invazija, aneksija, tzv. referendumi i tako te stvari.Narušavanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta države, članice UN, je kršenje međunarodnog prava i ima nesagledive posljedice" dodala je Turković.
Buletino isto to da primeniš na kosovu!
Stalno sa bakirom napominje kako su oni za priznanje kosova a ovamo prdi o un...
Muslimanski licemeri
Pa nemamo mi pojma, on je u stvari toliko mudar da to niko ne moze da provali...nato fašisti i njihovi simpatizeri pored toga što znaju da je Putin smrtno bolestan znaju i šta je tako smrtno bolestan Putin mislio

meni odgovara.. drago mi je da je Rusija aneksirala 4 oblastiAli pošto mi Srbi nismo za priznanje KiM nama nikako ne ide u prilog ruska invazija, aneksija, tzv. referendumi i tako te stvari.
A kad će to Putin da boravi u našoj zemlji?SVET U ŠOKU! VOJSKA SRBIJE MOŽE DA KONTROLIŠE VREME: Tajno oružje biće prikazano tokom Putinovog boravka u našoj zemlji!
To jedino ako si Rus, mada ni njima to dugoročno ne može ići u prilog sa svim Čečenima, Dagestancima i ostalima.meni odgovara.. drago mi je da je Rusija aneksirala 4 oblasti
Naravno da nam ide u prilog, jer Novorusiji je mesto u Rusiji, a Kosovu i Metohiji i Srpskoj je mesto u Srbiji.Ali pošto mi Srbi nismo za priznanje KiM nama nikako ne ide u prilog ruska invazija, aneksija, tzv. referendumi i tako te stvari.
ne ne..Srbin sam i odgavara mi..To jedino ako si Rus, mada ni njima to dugoročno ne može ići u prilog sa svim Čečenima, Dagestancima i ostalima.
Sinoć su dejstvovali južno od Kijeva. Po Odesi i mikolaivskom pravcu više ne mogu, jer su Ameri dali ometače.Da fakat, di su nestali ti dronovi? to je bilo to od Wunderwaffea koji će napraviti zaokret?
Ali pošto mi Srbi nismo za priznanje KiM nama nikako ne ide u prilog ruska invazija, aneksija, tzv. referendumi i tako te stvari.
To je sve što si smislio?Tebi cu da ga ubacim

Ne, nije.nebitno je mišljenje drugih.. .Rusija je aneksirala 4 oblasti i to je to.
srbija vec boravi u putinuA kad će to Putin da boravi u našoj zemlji?
Jasno smo rekli da ne podržavamo napad na Ukrajinu, ne priznajemo rezultate referenduma i osudili smo agresiju u UNAli pošto mi Srbi nismo za priznanje KiM nama nikako ne ide u prilog ruska invazija, aneksija, tzv. referendumi i tako te stvari.

I šta kažeš na službeni stav Srbije da ne priznaje nikakve aneksije ukrajinskog teritorijane ne..Srbin sam i odgavara mi..