This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Rusi ostali bez Kalibara...ponovo.... odakle ih samo vade?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi ostali bez Kalibara...ponovo.... odakle ih samo vade?
Ko ti je ovo, Febo bolan? Uniforma kao da je iz Stare YU?
Skroz van pameti.al ajde sto je model operacija podbacio, i sto se to videlo vec posle par nedelja
nego evo deveti mesec, i dalje sve isto
Pa lpr/dpr lik na tv prica kako ce reprogramirati ukrajince a one koji se ne budu dali da ce se pobiti (milion/dva/deset). E sad, jel bi ti jurisao braneci svoju zemlju ili se predao takvim likovima koji otvoreno na tv najavljuje genocid? Ja znam gdje bi si trazio sanseKoliko je Ukra pobila artiljerija, to im samo znaju porodice. Dan žalosti neprestano, naročito kad Zeleni pošalje nekoliko hiljada da jurišaju po brisanom prostoru, pa krenu divizioni Smerčova da kasetiraju po njima.

Bio sam u Iraku i uverio se svojim očima kakvi su Ameri zločinci ... Dakle, dokona, bavi se onim što znaš, a ne onim o čemu samo nagađaš ...Pogledajte prilog 1238903
ako se prijavaš u dragovoljce. pa preživiš i zarobe te... pa osude po zaslugama.
za poslednju želju dobićeš desert u Sevastopolju.
Sad se o tom “pobijanju” “na milione” pita RF, da im je stalo do toga Ukrajine ne bi bilo, a ko bi i preostao Gajgerov brojač bi bio alergičan na njega.Pa lpr/dpr lik na tv prica kako ce reprogramirati ukrajince a one koji se ne budu dali da ce se pobiti (milion/dva/deset). E sad, jel bi ti jurisao braneci svoju zemlju ili se predao takvim likovima koji otvoreno na tv najavljuje genocid? Ja znam gdje bi si trazio sanse
Јел ти ово озбиљно?Морал Украјинаца је свакако много већа него у Русији. Украјинци су добро наоружани и имају добар морал и добра леђа Запада. На крају крајева, пример Израелско-Арпаских ратова нам је показао да мала али добро наоружана и добро мотивисана војска са јаким леђима НАТО-а може да победи вишеструко већу деморалисану и неорганизовану војску. Тако је и Харкивска Контраофанзива била као нека сцена из Јеврејско-Муслиманских ратова из 1960их, за 48 сати освојено је неколико хиљада квадратних километара територије.
С тим у вези, али, мора се рећи да Украјинци наравно немају бесконачни капацитет људства, али Руси немају бесконачни економско-технички капацитет. Зато је неки дуготрајни замрзнути рат мало вероватан, много је вероватнији колапс и распад једне стране у наредних пар година.
А како ствари стоје, та страна ће бити руска.
Naravno, vodim i tebe, da pomogneš Zelenom.Mogao bi i ti u narodnu miliciju, da braniš braću Ruse, ne znam uopće šta čekaš?
Zastava izraila i azov. Da, to je to u sustini.
ruse ne treba braniti od ukropa. umeju to oni sami.Mogao bi i ti u narodnu miliciju, da braniš braću Ruse, ne znam uopće šta čekaš?
Ma da, pa vidimo na oslobodjenim podrucjima ubijene civile po ulicama i po tretiranju ukrajinskih zarobljenika koji izgledaju kao sa manjace, kako im ne prijeti opasnost. Opasnost je pocela prvog dana invazije, koje su to gluparijeSad se o tom “pobijanju” “na milione” pita RF, da im je stalo do toga Ukrajine ne bi bilo, a ko bi i preostao Gajgerov brojač bi bio alergičan na njega.
Baš im nikakva opasnost ne preti osim pacijentima koji su iskoristili ratno stanje da zadovoljavaju sumanute nagone.
Zar su Ukri promenili dizajn one marke s mostom?

I da je 600 to je malo.
Pukovnik dobio viši čin - pokojnik.

Da, ali Koorac!Ma da, pa vidimo na oslobodjenim podrucjima ubijene civile po ulicama i po tretiranju ukrajinskih zarobljenika koji izgledaju kao sa manjace, kako im ne prijeti opasnost. Opasnost je pocela prvog dana invazije, koje su to gluparije
Pa "il pukovnik il pkojnik"Pukovnik dobio viši čin - pokojnik.
Ne bi rekao.ruse ne treba braniti od ukropa. umeju to oni sami.
Glasovaj:Dakle, znademo da Ukri imaju velike gubitke, znademo da su spremni da ginu bez problema, znademo da ruska taktika body count ne funkcionise kao sto nije ni americka u Vijetnamu.
Sta dalje??
dailymailDa, ali Koorac!
'We're hunting them down and shooting them like pigs': How the Ukrainians are taking brutal revenge on the collaborators who've betrayed their neighbours - and country - to the Russians
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...s-tracking-collaborators-worked-Russians.html
Buca 2.0???
Sveta Ukrija, plemenita i precestita i preslobodna i demokracijska.