Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
Malo si prso dečko...

un-vote-russia-ukraine_wide-afa9f358a4f05525642e90d312ee7911b9d23da3.jpg
Crveni i žuti čine većinu svetske populacije, praktično cela Azija je uzdržana.

Takođe, svi znaju da među zelenima ima mnogo koji su u istoj situaciji kao Srbija, tj ucenjenih.

Kako to objašnjavaš?

A i ti ga pretera
Oces kakis nece kakis???

Aman koji vam je krasni više svima, čitajte pažljivije i ne napadajte ljude bez veze.

pop80 je rekao da mu je "brat Jurij iz Moskve" javio da će Herson predati, obratiti se njemu za detalje

čuo sam se bratom Jurijem iz Moskve..kaže da Rusi napreduju..osvojili ili će osvojiti Bahmut..nisam razumeo.... razvaljuju im infrastrukturu..Zaporožje su granatirali.. povlače se iz Hersona i tu oblast će im predati ali ovo ostalo će odbraniti..

Ti si zaključio da Bajdenov izbor ovisi o Hersonu :lol:
Evo, u pravu si.
Znači Herson pada.

I ti si budala, ali to je već opšte poznato.

To nije bila informacija koju sam ja preneo ali kad već pominješ ne deluje uopšte nelogično imajući u vidu da je SA juče saopštila da je Bajden tražio da ne smanjuju proizvodnju do novembra kako mu ne bi rasla cena nafte pred izbore.

U tom smislu deluje sasvim moguće da gura Zelenskog u veliku bitku da bi eventualnu pobedu iskoristio na unutarpolitičkom planu.

Meni ne deluje logično da će Rusi prepustiti Herson na tacni OSIM AKO nisu, ispod žita, počele neke kombinacije i razmene teritorija oko budućih granica za koje mi ne znamo.

Putin: Izravan sukob s NATO-om doveo bi do globalne katastrofe
Ruski predsjednik Vladimir Putin danas je, govoreći na press konferenciji, rekao da bi "bilo kakav direktan sukob NATO-vih snaga s Rusijom doveo do globalne katastrofe".
"Nadam se da su oni koji govore o tome dovoljno pametni da izbjegnu takve korake", rekao je Putin, a prenosi Reuters.
Na pitanje žali li za ijednom odlukom koju je donio vezanu uz ratu u Ukrajini, Putin je rekao "ne", dodavši da "Rusija čini pravu stvar".
-

Naravno da bi, samo sto bi vi najebali.

Прича се да у Хрватској постоји бот центар за Балкан који је под контролом хрватске обавештајне службе, те да из тог центра "армија" усташких ботова по интернету пласира анти-руску, анти-српску а про-укропску и усташку пропаганду.

hrvatska je za zapadne službe 'jeftina radna snaga' i pogodan teren za širenje međunacionalne mržnje
oni su 24/7 angažovani da prave konfilkte i ne daju da se smiri međunacionalna tenzija na balkanu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back