Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo Grk, ali nema veze. Nisi ti zloban/na, nego ti je slučajno pobjegao komentar.A Hrvat hrani i bla bla bla
Zar je bitno kad smo svi trenutno u istim govnimaZapravo Grk, ali nema veze. Nisi ti zloban/na, nego ti je slučajno pobjegao komentar.![]()
Bajden se mentalno raspada, izgubiće oni u novembru ali je njegovo zdravstveno stanje mnogo veći problem za ratne huškače.Putin opet reče pre neki dan "mi smo tek počeli".
Ako Bajden izgubi izbore - možda se i ubrza kapitulacija Ukrajine i prihvatanje svih ruskih zahteva.
Ako Bajden pobedi - neće on šapu skoro skinuti s Evrope i ratovaće se još dugo. Posledice i po Ukrajinu i po Evropu biće katastrofalne.
Tako da - svi navijajte protiv Bajdena ako želite skori kraj rata!![]()
Stara izreka kaže - Teško onom koga Rus brani...![]()
Ako se Evropa distancira i zivi bez Rusije to ce i jednima i drugima doneti more problema, ta se medjuzavisnost ne moze ignorisati, niko ne sme biti porazen. Voleo bih da znam kako dalje.
Ma ne ti! Oni što su stavili taj pano i slikali se ispred njega!Ti to mene drzis za budalasa?
Glumac koji nije svestan svoje ulogeBajden se mentalno raspada, izgubiće oni u novembru ali je njegovo zdravstveno stanje mnogo veći problem za ratne huškače.
Pitanje energenata ce resiti bez rusije. A za sve ostalo su nebitni takoreci beznacajni tvoji rusi.Тако што ће Европа на коленима да моли Русију за опроштај.
Већ сам писала о томе.![]()
Oće, tamo negde 2032.Pitanje energenata ce resiti bez rusije. A za sve ostalo su nebitni takoreci beznacajni tvoji rusi.
Ne mora, glavno da Rusi gube . Možda misliš da Rusi bombardiraju svoje položaje pred Svatovom?U ovo ne veruje ni gazda tvitera.
Bajden se mentalno raspada, izgubiće oni u novembru ali je njegovo zdravstveno stanje mnogo veći problem za ratne huškače.
Želim ti brz oporavak i izvini na šali...Nemam što radit. Dosadno mi je.Imam virozu, ležim u krevetu i tučem po tipkovnici.
![]()
Gube u tvojoj glavi.Ne mora, glavno da Rusi gube . Možda misliš da Rusi bombardiraju svoje položaje pred Svatovom?
Sta kaze cika Kissinger...sta kaze
Nije dobro ako je tacno,gorece neko jos viseDas Operationskommando Süd bestätigte die Befreiung von Novovasylivka, Novohryhorivka, Nova Kamianka, Tryfonivka und Chervone im Bezirk Beryslav im Gebiet Cherson....gori samoproglaseni i prisajedinjeni Herson gori samoproglasena i prisajedinjena okolina