Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ХАОС У АПЕЛАЦИОНОМ СУДУ НА СУЂЕЊУ ПО ТУЖБИ РАТНИХ ВЕТЕРАНА ЗА ПОСЛЕДИЦЕ УРАНИЈУМА И ДРУГИХ ШТЕТНИХ ДЕЈСТАВА НАТО БОМБИ

Представник ратних ветерана позвао је као стручног консултанта академика проф.др Алека Рачића,док су против тужбе,а на страни НАТО били представница министарства одбране и проф.Зоран Радовановић.Судски ток ишао је у правцу тога да НАТО није изручио никакве штетне материје,да је уранијом лековит а не штетан,да је рак код бораца настао од лоше исхрне и нервирања а не НАТО дејстава,итд.Адвокатица ратних ветерана тражила је да се реч да аладемику проф.др Алеку Рачићу као стручним консултанту чији је елаборат у предмету,али су апелационе судује то стално одбијале. На крају је академик,проф др Алек Рачић устао и надвикујући се изговорио: "НАТО је одавно заузео наше институције и поставио овакве као ви да га штите од тешких ратних злочина које је починио,али за то су заиста морали да одаберу не само људе без обрза,части и морала,већ и класичне дегенерике с физиолошком тупошћу ко основном дијагнозом. Радом за НАТО не само да радите против себе и својих предака које сте оскрнавили,већ уништавате и будућност своје деце упорним залагањем за теорију како НАТО ништа осим уобичајеног оружја овде није користио. Очигледно је да сте децу збринули у НАТО земљама а овде настављате пљачку буџета склепаног од народних пара да им шаљете за школовања тамо. Направили сте таквим издајничким подрепаштвом апсурд живљења у овој држави где народ даје паре у буџет из кога се финансирају такви издајници као што сте ви,бандо хохштаплера и вуцибатина!"
после чега је напустио зграду апелационог суда.

Realno, nema šanse da dokažu da su rak dobili zbog osiromašenog uranijuma.
Kakvi crni sprski veštaci, u Srbiji se ne prati ni kad u nekoj opštini eksplodira broj slučajeva raka.

Svojevermeno je dr Mirković u opštini Vrbas utvrdio 50% veći broj raka pluća kad se uporedi dekada 90-tih i naredna dekada.
Utvrdio je tako što je sam vodio evidenciju, što se kaže "za svoj groš".
Nije uspeo da utvrdi nikakvu zakonitost, jer se najveće povećanje desilo u selima kroz koje ne protiče Veliki Bački kanal i iz kojih rezervisti nisu odlazili nigde južno od Save i Dunava.
Jel mislite da je nekog iz države ili ministarstva zabolelo dupe da se udubi u problematiku?
Naravno da nije. Od sanacije VBK nema nikakve koristi a ni "ugradnje"

Ovako, danas pricam sa drugarom bio dosta puta po Rusiji, Ukrajini, Kijevu, ima prijatelje i u Rusiji i Ukrajini, i kaze mi, Ukrajinci su slicni Rusima i po mentalitetu i karakteru i znaju da ratuju i vrlo su motivisani da ratuju jer su sada Ukrajinci u situaciji da su ugroženi i kada su u toj situaciji brane se svim silama i u tome su dobri i znaju da budu vrlo tvrdi i fanaticni vojnici i tu stvar ne treba zanemariti i to može da se vidi i na terenu i frontovima.

Rusi, pa, oni su onako pomalo tromi i spori kao narod, i zasad u ovom ratu se ne osecaju ugroženima i zato i nekako tromo i sporo ratuju. Ali kada se Rusi sateraju u ćosak i kada osete da su ugroženi tek onda ustaju u svoju odbrani i onda ne staju do kraja dok potpuno ne poraze protivnika.

Ovo poslednjih 2,3 meseca jeste mozda to ludilo Rusa, selo gori a baba se česlja, vidi se iz aviona sta se desava na frontu i opet Rusi kao da spavaju i onda im Ukrajinci naprave proboj relativno lako i brzo i povrate teritorije koji su ovi mesecima teskom mukom oslobadjali.

Sad, da li su Rusi sada dosli u situaciju da se osecaju ugrozenima i da li osecaju da im preti propast i poraz drzave i vojske, i da li imaju snage i motiva i volje i zelje da se ustanu i bore se do pobede protiv Ukrajine i Zapada i NATO i Amerike koji aktivno sve vise pomažu Kijev, trenutno situacija na frontu je ralativno losa po Rusiju, ali licno mislim da Rusija jos uvek ima dovoljno vojnih i državnih resursa da pobedi i porazi svoje neprijatelje u Ukrajini ali samo u situaciji ako stvarno shvate da im je ugrožen opstanak kao države i naroda.

Evo ovaj zna nešto. Za razliku od onog koji je kao komandovao bataljonima, onog Jefta Čokorila 2.

Mada se i ovo promjenilo od tada Mej.
Ako ovo vježbaju sa rezervistima, piši propalo. S njima trebaju uvježbavati taktičke radnje, uvježbavati desetine da se ljudi upoznaju, gađanje.
Ako ih vježbaju navlačenje maske, čišćenje oružja, glancanje čizama, bolje da ih ne šalju.

Možeš otvoriti posebnu temu o njemu, ali nije važno.
Treba ga staviti u kontekst kako je upotrijebljen u putinovom govoru jučer.
Nakon što je zapad optužio za satanizam, perverzije, kolonijalizam, najavio njegov kraj, počinje citirati Iljina o nekoj božanskoj sudbini Rusije da uredi svijet.
I to je zapravo samo nevažno laprdanje za ruske mase. Sam sebi je naznačio kraj jer ga ruska elita gleda kao nekoga tko je izgubio kontrolu nad samom sobom. Više ne vodi, samo reagira.
jel cujes ti sebe? on izgubio kontrolu, a zapad nije koji je presao na sabotaze gasovoda?
mislim, ja posteno da ti kazem, prijemciv je taj ivan iljin, pa i nacional socijalizam i fasizam su bili prijemcivi, ne biste se vi hrvati primili za nemcima i italijanima, da nije prijemcivo bilo, ni oni sami

ako hoces posteno da razgovaramo, moze, a ako neces, onda nista

Ти си овде једина надмена брђанска сељачина са романијског платоа. Познат је тај менталитет брђанског међеда и приде војно неписмена.

Обнавља се војна обука јер су је ти пролазили ко зна када.
Пролазе и обуку из инжињерије везе,абхо итд.

Немаш ти појма надмени пацеру
Hajde, ne ljuti se. Nisam sa romanijskog platoa kao ni ti što nemaš blage veze o vojsci jer bi znao šta znači KZU.
Razlika je u tome što ja ne tvrdim da sam sa Romanije a ti da si kako ono napisa...komandovao bataljonima.

Buhahahahahahah

Ako ovo vježbaju sa rezervistima, piši propalo. S njima trebaju uvježbavati taktičke radnje, uvježbavati desetine da se ljudi upoznaju, gađanje.
Ako ih vježbaju navlačenje maske, čišćenje oružja, glancanje čizama, bolje da ih ne šalju.
Apdejtuju ih, samo što vi ne razumijete šta sam ja time htio reći. Većina vas mudrosera nema blage veze o armiji kao onaj Jefto 2 što je komandovao bataljonima.

Напротив - Каспаров одавно не игра шах, већ је обична сорошева пудлица на кратком ланцу.

https://sportklub.rs/ostali-sportov...fa-kasparova-14-poraza-jedan-u-samo-7-poteza/

Katastrofa Kasparova: 14 poraza, jedan u samo 7 poteza!​

Gari Kasparov

Gari Kasparov, po mišljenju mnogih najveći šahista svih vremena, pretrpeo je jedan od najtežih poraza u karijeri.

Rus, koji ima 58 godina, vratio se pred tablu u Zagrebu, u okviru Grand Chess Tour, ali je dobio samo jednu partiju, uz tri remija i 14 poraza.
Kasparov nije Rus.

Daju Ameri 288 miliona vojne pomoci Poljskoj. Mucenim Rusima to pola vojnog budzeta, ono sto ne pokradu.

The US Embassy in Warsaw announced that the US will provide Poland with USD 288.6 million of non-returnable financial aid under the Foreign Military Financing program to support the Polish Armed Forces.

Zelenski otkazuje jesensko služenje vojnog roka, odgađa demobilizaciju.

Predsjednik Volodymyr Zelensky otkazao je novačenje na redovno služenje vojnog roka u Ukrajini ove jeseni i odgodio demobilizaciju planiranu za listopad-prosinac, prema dekretu objavljenom 30. rujna.

Relativno malo gubitaka u ukrajinskoj vojsci pa zadržavaju prekaljenu vojsku.

Realno, nema šanse da dokažu da su rak dobili zbog osiromašenog uranijuma.
Kakvi crni sprski veštaci, u Srbiji se ne prati ni kad u nekoj opštini eksplodira broj slučajeva raka.

Svojevermeno je dr Mirković u opštini Vrbas utvdio 50% veći broj raka pluća kad se uporedi dekada 90-tih i naredna dekada.
Utvrdio je tako što je sam vodio evidenciju, što se kaže "za svoj groš".
Nije uspeo da utvrdi nikakvu zakonitost, jer se najveće povećanje desilo u selima kroz koje ne protiče Veliki Bački kanal i iz kojih rezervisti nisu odlazili nigde južno od Save i Dunava.
Jel mislite da je nekog iz države ili ministarstva zabolelo dupe da se udubi u problematiku?
Naravno da nije. Od sanacije VBK nema nikakve koristi a ni "ugradnje"
ne mogi ista reci kako se kod nas i vodi istrazivanje o karcinomu
ali bih i predocio da postoje naucna istrazivanja koja su i povezala povecanjaraznoga karcenoga kod ljudstva.
Ukazao bih i da se samo i pogleda rezultati Italijana , koji su i dokazali uzrocno-posledicnoga povecanja karcinoma i to kod Vojnika Italijana koji su bili i stacionirani , tamo gde su i gadjani vojni objekti sa vojnom tehnikom ...
od posledica , i uticaja , uranijuma. skoro 90% i je obolelo od karcinoma.
i dobili su i pravo na lecenje kao i odstetu , nazalost ima i umrlih.
Ukazujem da su i u USRA drzavi , radili i istrazivanja o povezanosti smrti nativ u Arizoni , u blizini eksplozija nuklearnih bombi.

Zelenski otkazuje jesensko služenje vojnog roka, odgađa demobilizaciju.

Predsjednik Volodymyr Zelensky otkazao je novačenje na redovno služenje vojnog roka u Ukrajini ove jeseni i odgodio demobilizaciju planiranu za listopad-prosinac, prema dekretu objavljenom 30. rujna.

Relativno malo gubitaka u ukrajinskoj vojsci pa zadržavaju prekaljenu vojsku.

Hajde, ne ljuti se. Nisam sa romanijskog platoa kao ni ti što nemaš blage veze o vojsci jer bi znao šta znači KZU.
Razlika je u tome što ja ne tvrdim da sam sa Romanije a ti da si kako ono napisa...komandovao bataljonima.

Buhahahahahahah

Ти немаш појма шта је основна а шта сшецијалистичка обука шта је доктрина.
Основну војну обуку ниси прошао да би могао да чуваш магацин сапуна и прасиш крмаче на економији а себи дајеш за право да балегаш о скраћеницама и војној терминологији о којој благе везе немаш.
Пс. ******* КЗУ јер у скраћеницама војне терминологије може да означава и уређаје за криптозаштиту(кад би ти знао шта је то)

jel cujes ti sebe? on izgubio kontrolu, a zapad nije koji je presao na sabotaze gasovoda?
mislim, ja posteno da ti kazem, prijemciv je taj ivan iljin, pa i nacional socijalizam i fasizam su bili prijemcivi, ne biste se vi hrvati primili za nemcima i italijanima, da nije prijemcivo bilo, ni oni sami

ako hoces posteno da razgovaramo, moze, a ako neces, onda nista
Prijemčivo je puno toga, na tome živi populizam, što totalitarni pokreti jesu u svojoj srži.

Ти немаш појма шта је основна а шта сшецијалистичка обука шта је доктрина.
Основну војну обуку ниси прошао да би могао да чуваш магацин сапуна и прасиш крмаче на економији а себи дајеш за право да балегаш о скраћеницама и војној терминологији о којој благе везе немаш.
Пс. ******* КЗУ јер у скраћеницама војне терминологије може да означава и уређаје за криптозаштиту(кад би ти знао шта је то)
Eto, konačno si izguglao šta znači KZU. Zar je bilo toliko teško majku mu? Ili ti je neko rekao, jer da si znao odmah bi napisao ne bi ti trebalo pola dana da pitaš nekog.

KZU je uređaj koji se koristi za zaštitu linije veze i transkriptuje razgovor, sada je to unaprijeđeno ali sa tim mora biti upoznat svako ko zna nešto o vojsci.

Jer neprijatelj šta? Nikada ne spava a uvijek šta? Prisluškuje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back