Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.845
Krimski most - strašan prizor za Ukropistanlije i navijače:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AhahahahaМајсторе Украјинци сами говоре да су пробијени и заустављени, и да је кренула руска противофанзива код Лиман.
Оно што је најважније да нам је брат много ближи од данас.
Ја и не тврдим да смо ми бољи ратници од Руса, као што тврде глупе усташе, геније.A bome ni Srbijica više nije Dušanova Srbijetina
NATO otkacio Zelenskog.
Naravno, evo Rusa, predvodika novog svjetskog poretka. Kvalifikacije su: imamo SarmatNe guraju mu se ruke u gomna
Sami će se udaviti u lažima i obmanama
Njihov narod će ih udaviti
Sačekaj još malo !
Bićeš svedoj agonije pada mnogih vlada u eu

Само ми одговори а како се зове када просјечно грађанин ЕУ тренутно плаћа гас 800 € а прије годину 200? Како се зове када плаћују гориво много много скупље, а самим тим и све остало? Како се зове када је најмоћнија земља ЕУ пред колапсом?Izlaskom na Djepar rušiš Zlu Evropu™ ?
Gledamo li istu kartu?
Саће Дебели Сава са стрелицама и мапама да докаже како Руси беже ПРЕМА КримуKrimski most - strašan prizor za Ukropistanlije i navijače:
Naravno, evo Rusa, predvodika novog svjetskog poretka. Kvalifikacije su: imamo Sarmat
![]()

Ali jeste, čak i vi.Ја и не тврдим да смо ми бољи ратници од Руса, као што тврде глупе усташе, геније.
Па колико знам ови твоји промовишу Валхалу, нордијске мотиве итд.Ahahahaha
Istina je da ruski vojnici masovno ostavljaju kosti tamo jer pokušavaju proboje. Za 48 sati su svi u Valhali
Зато је Русија оволика, а Хрватска велика ко предграђе Москве.
Распад а само се шире.Ali jeste, čak i vi.
Kao što vidiš, Rusi su raspad.
МимимимиTo je zahvaljujući mongolskoj dominaciji, ne ruskoj...
Mongoli nikud nisu nestali, oni kroz tajne službe, KGB-a, drže taj jadni ruski narod i danas perfidno pokoren. Tamo vlada mafija tom državom, koja su zakrabuljeni mongolski "kanovi"...
Uostalom, isti eksperiment Mongoli su izveli i sa vama Srbima...
.
Ma daaaaKrimski most - strašan prizor za Ukropistanlije i navijače:
Ne pratiš baš razvoj od juna, jel tako?Распад а само се шире.
Бухахаха
У праву си, Укри не морају да се брину, све је то лаж хохохоMa daaaa
Sjećamo se konvoja od 60 km kako ide prema Kijevu
I šta mislišПа колико знам ови твоји промовишу Валхалу, нордијске мотиве итд.
Видиш Русија ће ослободити сваки педаљ своје земље?
Богами мора се признати да ви у хрватској бот бојни много радите, плаћају ли како за тај рад.
Нажалост како нацисти широм свијета испрљаше митологију, поготово нордијске.
Шта, Руси нису више у Украјини? Хвала на апдејту хихихиNe pratiš baš razvoj od juna, jel tako?
A da se apdejtiraš?
Ništa ti nije bila laž, konvoj je postojao.У праву си, Укри не морају да се брину, све је то лаж хохохо
Ах, значи Укри више не нападају, сад се бране, шта је било, прегрејао се ајфон?I šta misliš
Hoće li Rusi sutra u silovitom kontranapadu razbucati branitelje kod Limana