Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.174
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To the point!Realise, Putin doesn’t even need to rig the referendum. The regions are majority ethnically Russians and have been bombed for 8 years.
oni su liga za sebe, ali ima ih ohohoIpak su Tixi i zx šampioni![]()
Slažem se i željno iščekujem takav razvoj situacije.Sad kad uguraju Ukrajnu u NATO - da se proglasi opsta mobilizacija u ovim mnogoljudnim NATO zemljama (S.Makedonija,Crna Gora,Hrvatska,Albanija) i svi pravac Liman ...E potom idu ova buranija Francuska,Spanija,Italija,Nemacka....mada mislim da vojska iz ove prve cetiri zemlje je sasvim dovoljna da izbije na Rusko-Japansku granicu za 3-5 dana
Планира се увођење обученог контингента снага НАТО-а у Пољској на територију западне Украјине, саопштио је бивши посланик Врховне раде Украјине Иља Кива.Постоје три нове базе америчких ваздухопловних снага у Пољској на сталној основи На пољском полигону Јаган у близини града Свиетосзов одржана је церемонија постављања темеља, чиме је означен почетак пројекта изградње још једне америчке војне базе.
![]()
Vi koji ste tamo u Srbiji

Ja sam Volim_mokre i Hromulus uvijek, nisam bio tu 5 mjeseci jer su moderatori malo isfrustrirani.E sad bi bilo lijepo da napises tko si ti, barem na p.m.
Dvojicu nas se iz prve moze prepoznati po nickovima, ali ostali ste se posakrivali.
Auuuu, a eno ga i Mrmot, zavio je čokoladu.30. 9. 22. Оружане снаге Украјине управо су пробиле одбрану руске окупаторске војске код Лимана:
:bravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako Putka netko i skine to ce biti Rusi sami.Ja sam Volim_mokre i Hromulus uvijek, nisam bio tu 5 mjeseci jer su moderatori malo isfrustrirani.
Hoće li Putina maknut CIA ili seljaci?
Maknuće ga Mrmot koji zavija čokolade…Ja sam Volim_mokre i Hromulus uvijek, nisam bio tu 5 mjeseci jer su moderatori malo isfrustrirani.
Hoće li Putina maknut CIA ili seljaci?

Tko zna kako ce sve to zavrsiti, ljudi se zafrkavaju po forumu, a moze se dogoditi kisa govana koja ce svima prisjesti.Maknuće ga Mrmot koji zavija čokolade…
Denacifikovani Kijev sa okolinom, bastion čovekoljublja i demokratije.To zutoplavo je li to ruska Ukrajina?
Putin: "The West came to global preeminence by robbing other peoples in Asia and Africa."
Pogledajte prilog 1230107
Prvo ćemo sa najvećim zadovoljstvom odgledati Zelenog i Porošenka na ulicama Kijeva, pa Bajdena kako iz Vestminstera čeka rezultate izbora, pa onda putin ide u Senatore RF, a dolazi trio Šojgu, Medvedev i Kadirov, čisto da vidimo kako nam CNN suze roni i kmeči.Ako Putka netko i skine to ce biti Rusi sami.
Moze se tu jos svasta izdogadjati, samo nedajboze da govn*a prekipe i razliju se.
Ukrajina je podnijela zahtjev za članstvo u NATO-u
Index Vijesti prije 11 minuta

Objasniće im Kadirov i Šojgu, to su im predstavnici. A Ičkerija može pravac u Ukrajinu, sa sve Dagestanom, hrabri su samo kad Čečeni ginu za njihA Rus bas lepo tretirao Cerkeze, Cecene i narode Sibira.
https://en.wikipedia.org/wiki/Circassian_genocide