Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.394
Wagner o’clock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi još ne znaju da je pušenje štetno.Zаписи Vетеранa:
Ситуација код Лимана остаје тешка. Непријатељ трпи губитке, али непрекидно напада. Заробљени националисти, који су јуче заробљени, кажу да је задатак да се настави јуриш, без обзира на губитке.
(27. сеп)️
🏳 Заробљени украјински милитанти који су покушали јуриш на Лиман, али нешто је пошло наопако...
Млађим командантима је речено да ће, ако јединица претрпи озбиљне губитке, попунити је доношењем свежег меса на ратиште, без повлачења саме јединице у позадину.
Upd: На белгородској граници поново пинг понг.
THX na odgovoru, ali mislio sam na Milana LukićaАко ме питаш за генерала Сретена Лукића (?!?) о њему немам неко нарочито мишљење, али га свакако ценим јер је био на челу наше полиције током `98. и `99. на КиМ!
Није побегао, није устукнуо, већ се борио и против НАТО агресора и против шиптарског терористичког башибозука!
Хвала му на томе!
Већ сам писао о томе - до 1917. било је и Руса, али су се они повукли након Октобарске револуције!Lepo je to od cara Nikolaja. Nego, da si nekad bio na Zejtilniku, znao bi da uz srpske junake leže i francuski, ne ruski. Rusi su u to doba, ne znam da li znaš, bili zauzeti rastvaranjem svog cara i njegove porodice u sonu kiselinu.
Ko zna, možda poslednja želja.Ovi još ne znaju da je pušenje štetno.
Па добро, можда је упитник, да опипају расположење...pitam se jel ovo prava slika, ako jeste onda je urnebes. ovo je ono što su poljaci dugo čekali, da prisvoje galiciju
Sabotaža + zavrtanje gasa kroz Ukrajinu = Šolc sa prstom na čelu.Па добро, можда је упитник, да опипају расположење...
А и Сикорски шаље поздраве Бајдену
Pogledajte prilog 1229117
Ко је већи интелектуални потенцијал: Уршула или Олаф? Не знам шта Немци мисле о томе...Sabotaža + zavrtanje gasa kroz Ukrajinu = Šolc sa prstom na čelu.
Sad će Rusi kupiti dronove iz Sjeverne Koreje..Prvotno iznenađenje je prošlo, sada su iranski dronovi tek meta za vježbanje gađanja PZO.
On, samo se plaši da ima svoje mišljenje. Urška Lajava ima oko 30% mozga prosečne osobe.Ко је већи интелектуални потенцијал: Уршула или Олаф? Не знам шта Немци мисле о томе...
Ima plina u Kataru i SAD-u.to kako hoces ali norveska nema dovoljno kamoli za eu
Samo što nije.

Amerika šalje Ukrajini još 18 Himarsa.

У сваком житу има и кукоља!THX na odgovoru, ali mislio sam na Milana Lukića