Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇨🇿Хиљаде људи изашло је на улице Прага. Захтевају од власти да се договоре око увоза руског гаса.

Осим тога, изјаснили су се против антируских санкција и за оставку актуелне владе на челу са премијером Петром Фијалом.

Огорчени енергетском политиком руководства земље, они су већ присуствовали великом митингу.

Људи сматрају да влада не подржава довољно грађане усред раста трошкова живота.

...Colonelcassad:
Кад се запале логорске ватре...
Више од 70.000 Чеха окупља се у Прагу тражећи оставку владе, јефтин руски гас и неутралност.

Širenje guzice po više stolaca dolazi na naplatu
Screenshot_20220928-182205_Chrome.jpg

krene krkljanac na Balkanu....

- Slovenci svoju privredu sa mirnodobske ukazom preorjentisu na ratnu
- Hrvati se odma stave na pogresnu stranu
- Bosanci se pitaju dje je ba zapelo
- Makednonci menjaju prezimena
- Crnogorci pobegnu u planine
- Srbi se dovate pusaka i mitaljeza i ginu ko snoplje

zavrsi se krkljanac na Balkanu

- Slovenci vracaju privredu sa ratne na mirnodobsku
- Hrvati menjaju stranu
- Bosanci se pitaju dje je ba zapelo
- Makedonci vracaju prezimena
- Crnogorci se vracaju sa planina i jedni drugima dele odlikovanja
- Srbi se pitaju sto nam je ovo sve trebalo
Bilo nekad. Ne ginu više Srbi u uzaludnim ratovima. Tu priču više niko videti neće.

Svidja mi se kako razmisljas, ali mislim da ove ni to ne bi zadovoljilo. Bilo bi: namerno šalju metroseksualce, namerno šalju mamine i tatine sinove, namerno šalju pripadnike LQBT zajednice; šta uopšte misle sa njim postići, imaju li dovoljno tampona.

Ne znam da li me razumeš, ljubi te brat?
To su prosto Hrvati i "lažni Srbi".
te sve minorne grupe - ko zrnevlje kafe sa + 90% obicnih mobilisanih Rusa koji trpe istu patnju i pogibelj na frontu...ima da se drze mitraljeza ko i sav ostali svet oko njih...manjina nemoze vladati vecinom - ne vadi ih rolex sat oko ruke i iphone - menjace ga za par meseci za kilo sira ....ili za 1 krisku

Širenje guzice po više stolaca dolazi na naplatu
Pogledajte prilog 1229064
Па то је одлична вест, зар не?
🇨🇿
Хиљаде људи изашло је на улице Прага. Захтевају од власти да се договоре око увоза руског гаса.

Осим тога, изјаснили су се против антируских санкција и за оставку актуелне владе на челу са премијером Петром Фијалом.

Огорчени енергетском политиком руководства земље, они су већ присуствовали великом митингу.

Људи сматрају да влада не подржава довољно грађане усред раста трошкова живота.

...Colonelcassad:
Кад се запале логорске ватре...
Више од 70.000 Чеха окупља се у Прагу тражећи оставку владе, јефтин руски гас и неутралност.

И ово.

@

Mstislav

prekini objave ukro-nazi propagande kako oni rasturaju Ruse uzduz i popreko na SRB forumu...to sve istovati na CRO portalima a ne ovde i to brze bolje jel ce bacuske da vam ulete u ZG i odnece vam i wc solje i daske i sijalice i uticnice....reci nesto personalno - kako da ti ja iz sela pored Kursumlije pomognem da dobijes radnu i boravisnu vizu u Irskoj na gradjevini ili odrzavanju klozeta tamo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back