Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2022-09-28-15-59-57-702-edit_com.facebook.katana.jpg

Gmaz Sikorski patološki mezi Ruse i želi da ih bar ponizi, ili bar pokušava. Kad zimus u DE ne bude bilo gasa za Ruse je jako fino da se zna, ili “zna” da je to uradila U.S of A.

Sikorski lupa kao Šešelj i Čanak zajedno.
Наравно, па борио се и у Авганистану против њих. А и женица му се бави Русијом, једно тридесетак година, тако да су на истом задатку.

Kako ja za to nisam nikad cuo

Ja gledam BBC od malena

Verovatno se desilo samo u tvojim balkan info i sputnjik izvorima

Ministar Šarping govorio je da je stadion u Prištini pretvoren u logor i da nijedan civilizovani Evropljanin ne može mirno da posmatra šta se Albancima tamo radi.

"Kada čujem da se u Prištini podiže koncentracioni logor, kada čujem da su dovedeni roditelji i nastavnici, i da se nastavnici streljaju pred decom", govorio je nemački ministar odbrane 1999. godine.

Nemački novinari pronašli su Šabana Keljmendija koji živi pored stadiona i ceo rat je bio u Prištini.

"Možete sami da se uverite, odavde gledamo direktno na stadion i može sve lepo da se vidi. Tamo tada nije bilo nijednog jedinog zarobljenika ili taoca. Stadion se uvek koristio samo kao pista za sletanje helikoptera", naveo je Keljmendi.

https://www.rts.rs/page/stories/sr/...bombardovanje---pocelo-je-sa-jednom-lazi.html

Vi lazete sto zinete....

Lepa vest: CNBC kmeči da je godišnja proizvodnja artiljerijske municije u U.S of A otprilike koliko su Ukri ispaljivali za dve nedelje pri najintenzivnijim dejstvima.
Artiljerijska municija je neuporedivo jeftinija od avionskih bombi i navođenih projektila, zarada mala, i privatne firme nemaju interesa da ulažu u proizvodnju. Rezerve u U.S opale, pa se sad traže državice koje to proizvode. Eto muke.

A kod Limana napadaju da ne bi bilo da su im oni ranije poginuli izginuli uzalud, pa šalju još. Mnogo tužnih vesti za Ukre ovih dana, a nisam im ja rekao da pljunu na Minske Sporazume.

28. 9. 22. Оборена два окупаторска авиона СУ-25 од стране Украјинских бораца из ПВО јединице 93. бригаде Холодног Јара у Доњецкој области:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Prikaži ti te oborene avione komšija, ovo je samo EPP za Ukrajince. Ukropi ovo proizvode da bi Ukrajinci manje negodovali kad ih pošalju da ginu.

I Rusa i Ukrajinaca po Novom Sadu koliko oćeš.
Onaj Bosanac iz sela kod Prijedora ne veruje nista,ono kad napises da je neko imao vise od 2 devojke u zivotu kaze lovacke price. Sta da se radi ,razlika u mentalitetu.
Isto tako mislim da ce najvece poteskoce imati u velikim ruskim gradovima sa mobilizacijom jer su to deca onih sto su uzeli vlast odavno i etablirali se u elitu. Lakse ce biti po malim varosima i selima .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back