Adios Amigos
Aktivan član
- Poruka
- 1.825
Rusija krece. Medo se probudio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si ti, inkarnacija zivog Putlera? Prvi takav slucaj u svijetu?JEL VI SLUSATE UOPSTE STA JA GOVORIM ? STA PUTIN GOVORI?
Ne, pouzdao sam se u tvoje podatke pa ako si ti lagao meni, onda sam i ja tebi.citao si preko tnjitera![]()

Ебеш руског медведа.Rusija krece. Medo se probudio.
Mislis Jakutija i Cecenija se prisilno probudile?Rusija krece. Medo se probudio.
Izgleda da samo onaj Deki tamo drži srpski zastavu, a i inače stalno kmeči kako mora bježati.To je drugo. Sad za majčicu Rusiju idemo svi. Samo još da obavimo tetku.
Aj nabaci linkTako ti i ovi Hrvati naše komšije. Više mrze Srbiju nego što vole Hrvatsku.
Pre pola sata malo prođoh hrvatskim forumima, na svakom ćošku: Srbi, Srbi, Srbi, Srbija, Srbija, Srbija!
A sve kipti od mržnje.
Umesto da se brinu kako će da prezime uz sankcije, oni priželjkuju da nas NATO poubija. Kao da bi im to rešilo ekonomske i ostale probleme.
Da te Bog sačuva i sakloni.
Ево, данас сам разговарао са колегом, он је позван. Био је аодина.ртиљерац, ратовао у Чеченији пре 20 г Упућен је на један велики полигон на обуку, мада није ништа заборавио. Питам га, да ли се плаши. Каже, свако нормалан се плаши али је свестан да је овај рат био неизнежан и да је боље да ратују ван граница Русије него у Русији. Док му је породица безбедна, све је другачије.
Наводно, спремају офанзиву великих размера а резерве су им потребне да на дугом фронту могу учврстити линије.
Највише позивају артиљерце јер ће ударити огромном артиљеријском силом после које иде ваздухопловство и тек на крају чизма која чисти остатке.
Ебеш руског медведа.
Пробудио се амерички гризли и сада ће лагано Русима душу на конац да вади,
На жалост. А могло је без тога.Jeste. Bice to veliki okrsaj i stradanje covecanstva.
Hrvati su ionako predebeli. Dobro će doći redukcijska dijeta mnogima.Jesti ćemo govna. Navikli smo.
Артиљерац који је пре 20 година ратовао у Чеченији?
Сад има око 40 година ...ТРЕЋЕПОЗИВАЦ.....па такви се позивају само кад је вода дошла до грла....
Мени је довољно да чујем боју гласа овог лика на почетку да знам да лупета глупости и да је био ЈНА официрчић и члан Савеза комуниста.20 000 dobrovoljaca iz čečenije...
На жалост. А могло је без тога.
ako vidi dobro može u tenk...Артиљерац који је пре 20 година ратовао у Чеченији?
Сад има око 40 година ...ТРЕЋЕПОЗИВАЦ.....па такви се позивају само кад је вода дошла до грла....
Могло је тако да Путин не започне рат.kako je moglo kad vidis da nije moglo?
Укри их више не броје по комаду већ по десетинама.Baš je lijepo dimio, ruski dimni poziv u pomoć sa sve koordinatama pada.![]()
Могло је тако да Путин не започне рат.
И да од Русије направи земљу реда и закона. Па да се сви поносимо Русијом.
То није разлог, то је оправдање.Mogla je i Amerika da ne cacka mecku u .....
znaci nije moglo
Видећемо. Тек је први дан.To sto je Putin diktator ne znaci da nema reda i poretka u Rusiji. Vidis da ih kupe ko pilice cim je potpisan dekret o mobilizaciji.
A a ahaa nema tu bato, oces neces ides. Moras.