Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• 8539a911-9456-40b1-ae9d-eac13827326f.jpg
    8539a911-9456-40b1-ae9d-eac13827326f.jpg
    117,4 KB · Pregleda: 23
Netočno, kažeš?

A ova sveobuhvatna histerija koja vlada na zapadu ti je normalna i bila je ista takva prema SAD-u?

Podsjeti me kada, jer mi je očito promakla.

Isto tako nešto se ne sjećam EU sankcija SAD-u kad su napadali Irak, Siriju, Libiju, Afganistan.

Msm su o tome pisali kao agresiji?!

Možeš i me za to uputiti na vijesti jer ih ne mogu dozvati u sjećanje.
cuj
pa kako ce i sankcionisati usra drzavu , kada su i oni zajedno sa njima
sprovodili sprovodjenje demokuratije..
i pokusavas provokatoru dati i smernice da razmislja svojim mozgom

Ovo treba da procita @Sizif da vidi da otvoreno podrzava nacizam u Ukrajini. Prikazala nemacka TV ukrajinske tenkove sa svastikama
taj ne vidi , niti da mu se i stavi pred ocima
odavno i je negirao bilo kakvo ponasanje i postojanje nacista i fasizma iako i je i zapad itekako , normalno do 24/02/2022 i pisalo i davali i slike i tako to.
a i da , i mi smo mu ukazivali i dali i da vidi ne samo napismeno , i video kako i na koji nacin se postupa sa drugima, tj onima koji i pricaju ruski.
ali , tesko i je ili je nemoguce indoktriranu osobu i jos placeno od strane usra drzave...da promeni svoje vidjenje
i ono sto i je najverovatnije, prate oni njih.
sta pisu a i koliko i piskaraju.

Ево, данас сам разговарао са колегом, он је позван. Био је артиљерац, ратовао у Чеченији пре 20 година. Упућен је на један велики полигон на обуку, мада није ништа заборавио. Питам га, да ли се плаши. Каже, свако нормалан се плаши али је свестан да је овај рат био неизнежан и да је боље да ратују ван граница Русије него у Русији. Док му је породица безбедна, све је другачије.
Наводно, спремају офанзиву великих размера а резерве су им потребне да на дугом фронту могу учврстити линије.
Највише позивају артиљерце јер ће ударити огромном артиљеријском силом после које иде ваздухопловство и тек на крају чизма која чисти остатке.
A na drugoj strani ovakvi junaci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back