Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljivo je kako rusija jos ne moze ni donbas da zauzme a sve lupajući u talambase kako je to prorusko stanovnistvo i kako ce ih tamo cvećem docekati. Ne znam, mozda ne vole ukr vlast ali nece ljudi ni u rusiju sigurno
niko tebi nije kriv što si taklo pametan. pa ko će u sred bombardovanja dočekivati nekoga cvećem? plus ne zna se finalni status. bilo je par napada na zarobljene ukrope od stran građana koji se nisu utručavali iskazati voje mišljenje o ukrajinskoj vojsci tamo.

Danas cijeli civilizirani svijet slavi oslobađanje najvećih ukrajinskih heroja .
Slava Ukrajini
Dobro došli azovci :heart:
jadna je ona država čiji su heroji nacisti. a još jadniji je svet koji slavi.

šta su dali ukri zauzvrat?
Vala i treba. Nisu mi bili simpaticni u pocetku, ali vremenom se pokazase kao pravi heroji
Slava Azov bog vam dobro dao momci
bog cuva hrabre
bome bog je dobar s putinom. tako i treba.

Русија је у рату са антирелигиозном цивилизацијом која се бори против Бога и руши сâме темеље духовних и моралних вредности: Бога, Цркву, породицу, пол, човека
Уз све разлике између Православља, традиционалног Ислама, Јудаизма,Хиндуизма или Будизма,све вероисповести и културе које су из њих проистекле, признају божанску истину, високо духовно и морално достојанство човека, поштујући традиције и институције–државу, породицу, заједницу.
Савремени Запад је све то укинуо и заменио виртуелном стварношћу, екстремним индивидуализмом, разарањем рода, универзалним надзором, тоталитарном ‘културом укидања’, друштвом пост-истине. Отворени сатанизам и огољени расизам цветају у Украјини, а Запад их само подржава
Ми имамо посла са оним, што православне старешине називају ‘антихристовом цивилизацијом’.

U onoj saudijskoj razmeni oslobođeni su Prokopenko, Kalina i ostali viđeniji Azovci. Ne znam da li su svi ili je neko ostao u ruskom zarobljeništvu.
Takođe i onaj Hrvat, onda onaj Englez i Marokanac za koje su Rusi objavili da su pogubljeni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back