openbox
Poznat
- Poruka
- 8.753
ej!... nema fašista.. nema nacista.. nema biolaboratorija... mi smo okupatori!! .. ala nas je neko zeznuo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na lancu u Turskoj.Ej zx, Azovci su na slobodi. A ti si sam kod kuće, blizu granice. Čuvaj se.
Trol, samo troluj, ode ceo Ukropistan…ej!... nema fašista.. nema nacista.. nema biolaboratorija... mi smo okupatori!! .. ala nas je neko zeznuo?
Nikada u životu to nisam napisao, ali ti imaš takozvanu "paramneziju" - to je kad čovek umisli da se nešto desilo što se nikada nije desilo.Pa pisao si tada da su Srbi genocidni jer su ubijali Siptare 1999te na Kosmetu.
Da su zli i losi
Kad su glupi - Zeleni bi meni imao oko 2 min da odluči da li su mu Luck i Lavov vredni odugovlačenja - pa odmah po megatona!Razmena , Rusi odlucuju i odlucili su da su im vredniji njihovih 55 zarobljenika nego 200 azovskih nacista na cijoj si ti strani.
Za ovo bih izveo represalije! I to fisionim oružjem na jedno tri grada u Ukropistanu!Warning: blurred photos of graphic scenes. I was at this exact area yesterday. It was busy with civilians doing their shopping. Grandmothers sit on the street selling flowers & vegetables. What was Ukraine targeting? Civilians.
Pogledajte prilog 1225874
Pogledajte prilog 1225875
Pogledajte prilog 1225876
Зар је битно реално ако остане овакав јаз и глобални хаос?Ако се не постигне некакав дугорочни мир џабе нам све.Hoćemo prognoze, ne analize! Kad padaju Slavjansk i Odesa u ruske ruke?
Troluješ, a Ukra sve manje i manje…
Па озрачиће у кругу пар стотина километара али неће покрити цијелу Европу.Daj ne zezaj, više malih. I najmanja zrači radijaciju koju vetar može da prenese dalje. I ne samo radijacija, to je rpesedan, cene hrane energije na svetskom nivou odleteće do nema. KOliko mala treba da bude? A šta ako nato baci veliku posle nekoliko malih? tako to ide.
Šteta zar ne? Napraviće od svoje zemlje novu Severnu Koreju, ili još bolje Albaniju Envera Hoxhe. Nek im je sa srećom unutra svog gulaga.Урадиће све да добију овај рат.Пребацују се полако али сигурно на ратни режим.Ја сам говорио мјесецима на теми да ништа ЕУ или НАТО пакт неће добити ако сатјера Русију на овај начин јер ће добити једну опасну и милитантну Русију.Сада је већ касно.Многи се на теми надају неком расулу унутар Русије али то се неће десити, они се за ово психички спремају 20 кусур година.Ситауација уопште није наивна и уопште ми није јасно докле ће НАТО пакт ићи јер већ ходају по црвеној линији.Ако крену рокати тактичким нуклерним главама по Украјини онда Украјина остаје један празан простор наредних 100 годинаа пре ће и то урадити него се повући из ове приче па ти види да ли је боље преговарати него ложити и хушкати на овај рат Украјинце.
Živele su i amebe, pa ništa...da ne gledamo stvari od vremena prve srpske države na ovim prostorima u periodu ranog srednjeg veka već da se okrenemo samo savremenoj srpskoj državi i propasti Otomanskog carstva, te podacima iz tih poerioda koji kažu da je na kosovu bilo do dolaska Turaka (parafraziram) na 30 srpskih kuća 1 šiptarska, da je nakon toga moderna srpska država odumiranje imperije iskoristila da povrati/zauzme Kosovo ali i "Makedoniju" (južnu Srbiju) i više od jednog veka je Kosovo u sastavu Srbije, zapravo uvek je postojalo kao deo Srbije ili otomanske imperije.Na Kosovu su živeli i Kelti... pa šta da se radi.
Шта улази у тих 17000 долара?Milion vojnika da opremis oruzjem, odecom, obucom, municijom, hranom....bankrotirali bi nakon nekoliko meseci.
Amerikanci su objavili da je cena opremanja jednog vojnika u proseku iznosi 17.000 dolara. Neka su Rusi stedljiviji duplo i potrose svega 8000 dolara po vojniku, to bi za milion vojnika bilo 8 MILIJARDI dolara plus ostali troskovi (mehanizacija, popravke, gorivo...). Znaci ekonomski krah u najavi ako bi to uradili.
Tako ti je to, kad se um pomrači.Sta uradi propaganda od tih pojedinih ljudi koji zive u Rusiji... Oni su sad puni mrznje i prezira prema ostatku sveta... Neki su i besni... Preziru i sopstvene gradjane koji se protive nakaradnom sistemu...Smatraju ih izdajnicima...Najgori su oni koji su tu dosli sa strane da mrze Ruse koji se protive vladarima...
Opremanje vojnika. Ja sam napravio racunicu sa upola manje sredstava i ispalo je 8 milijardi dolara za milion vojnika.Živele su i amebe, pa ništa...da ne gledamo stvari od vremena prve srpske države na ovim prostorima u periodu ranog srednjeg veka već da se okrenemo samo savremenoj srpskoj državi i propasti Otomanskog carstva, te podacima iz tih poerioda koji kažu da je na kosovu bilo do dolaska Turaka (parafraziram) na 30 srpskih kuća 1 šiptarska, da je nakon toga moderna srpska država odumiranje imperije iskoristila da povrati/zauzme Kosovo ali i "Makedoniju" (južnu Srbiju) i više od jednog veka je Kosovo u sastavu Srbije, zapravo uvek je postojalo kao deo Srbije ili otomanske imperije.
Шта улази у тих 17000 долара?
Svi bi trebali da stanu i budu neutralni dok Rusija kasapi ukrajinski narod? Ne mogu da se složim sa timЗар је битно реално ако остане овакав јаз и глобални хаос?Ако се не постигне некакав дугорочни мир џабе нам све.
Ескалација сукоба на овом нивоу није добра.Људи моји ма каква та Русија у вашим очима била управо је прешла у прву етапу ратног стања, ратни мод.Не разумијем поенту приче и разних медија мешетара, исмијавате нуклеарну силу јер прелази у ратни мод.Држава од 150 милиона становика.Не било какву нуклеарну силу, већ највећу.Не знам чему се надате, није ми јасно зашто је неким људима на теми толико стало до ескалације?И подржавају сваки вид хушкања на рат.Јер НАТО управо то ради од почетка овог сукоба.Стао је отворено на једну страну.Истина не цијели НАТО пошто имамо Турску и Мађарску које се барем труде да буду неутралне.Велики дио свијета је неутралан, а тако би требало сви да се понашају ако желе постићи глобални мир.
Pa dobro, Šiptari su uvek imali veći natalitet od Srba u tom periodu (pre)naseljavanja Kosova.Živele su i amebe, pa ništa...da ne gledamo stvari od vremena prve srpske države na ovim prostorima u periodu ranog srednjeg veka već da se okrenemo samo savremenoj srpskoj državi i propasti Otomanskog carstva, te podacima iz tih poerioda koji kažu da je na kosovu bilo do dolaska Turaka (parafraziram) na 30 srpskih kuća 1 šiptarska, da je nakon toga moderna srpska država odumiranje imperije iskoristila da povrati/zauzme Kosovo ali i "Makedoniju" (južnu Srbiju) i više od jednog veka je Kosovo u sastavu Srbije, zapravo uvek je postojalo kao deo Srbije ili otomanske imperije.
A moja pitanja se praviš da ne vidiš, ha?Ja ne podržavam nikakve zločine, nikad, ni na jednoj strani. Pacifista sam. Nadam se da nijedan normalan čovek ne podržava nikakve zločine.
A to zašto ti smišljaš takve laži, to je već drugo pitanje.