Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.534
Solidno urlanje, slobisti i naprednjaci su svi redom za putina ... ti si doduse izuzetak posto nisi antivaxer.
Али пази кад се не може без идеолошког опањкавања и сврставања у табор противника.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Solidno urlanje, slobisti i naprednjaci su svi redom za putina ... ti si doduse izuzetak posto nisi antivaxer.
Jakov nije naše ime nego židovsko.Ma nije, Poljska verzija imena našeg Jakov, stari kod mene su govorili Jakup.
Ja sam svoj čovek, ne tražim svoj identitet u nekim grupama. Nikad nisam bio član neke stranke, pokreta ili crkve.Solidno urlanje, slobisti i naprednjaci su svi redom za putina ... ti si doduse izuzetak posto nisi antivaxer.
Zamisli volis vise putina nego svog oca , to je bolest.Али пази кад се не може без идеолошког опањкавања и сврставања у табор противника.![]()
ne nasjedaj na ustasko baljezanjestari hrvati nisu primili već su što prebegli na zapad i sever.dan danas ima ostataka tih izbeglica.
osvojene zemlje su opustošene stalnim turskim prodorima. takodje, mnogi stari hrvati su dragovoljno primili islam ne bi li tako zadržali privilegije. naprimer šibenski murat beg. dakle dragovoljno prešao turcima i posle ratovao za njih.
a oni koji su ostali su se stopili s pridošlom rajom turske dalmacije i slavonije. dva veka suživota. podela medju njihovim potomcima je izvršena po crkvenoj pripadnosti. etnički jedni i drugi imaju zajedničke pretke.
dakle nisi hrvat već pokondirena tikva.
Koliko ima nacističkih partija u Ukrajini i koliko stolica imaju, prodajes jeftinu propaganduRasizam postoji u svakoj državi na svetu, sa skinsima se države obračunavaju standardnim sredstvima.
Ono što se u Ukrajini dogodilo je da su neonazi pokreti postali jači od države i deo oružanih snaga.
Zato ne kakaj, to se ne može relativizovati.
i Borina (Borna), Borislav npr.Jakov nije naše ime nego židovsko.
Uostalom većina biblijskih imena su židovska.
Naše ime je Zvonimir, Branimir, Zdeslav, itd.
Ne nego zato sto su Ustase ubijali Srbe.Ma bravo, tražiš opravdanje u ruskoj agresiji jer su ameri ubijali indijance![]()
Ok , kako mislis da putin okonca ovaj rat posto je rusija napala ukrajinu a ne obrnuto.Ja sam svoj čovek, ne tražim svoj identitet u nekim grupama. Nikad nisam bio član neke stranke, pokreta ili crkve.
Kad već pomenu antivaksere, na ovom forumu sam godinama prozivan da sam Sorošev plaćenik, verujem da su oni još više iznenađeni mojim stavovima od tebe. Nažalost, vidim da su mnogi koji su se njima suprotstavili jednako plitki kao avaksi, samo iz superničkog tabora.
Ma da, Krešimir, Mislav, Tomislav, Buga i sl.i Borina (Borna), Borislav npr.
pa dat je savim razuman rok da se stvari poprave. e sad fajront.Ok , kako mislis da putin okonca ovaj rat posto je rusija napala ukrajinu a ne obrnuto.
Ovde grupa korisnika konstantno krivi zelenka za ovaj rat koji je trebao da se desi mnogo ranije zar ne ? od 2014 je proslo 8 godina ...
Naravno, tebi se ne može ništa "prodati" što ne odgovara tvom unapred definisanom stavu i pogledu na svet.Koliko ima nacističkih partija u Ukrajini i koliko stolica imaju, prodajes jeftinu propagandu![]()
Ne traži se opravdanje.Ma bravo, tražiš opravdanje u ruskoj agresiji jer su ameri ubijali indijance![]()
A tek kao što su hrvatska Jozo, Josip, Ante, Frane, Frančesko, Jure,,,sve u svemu tako se pokondirene tikve razlikuju od svoje braće.Ma da, Krešimir, Mislav, Tomislav, Buga i sl.
Najbolje kad Mariju, Anu, Matiju, Petra proglašavju hrvatskim imenima.
Neznalice.
Нема ни ИСИЛ ни једно место у вашем парламенту па опет је Трокутистан место где се тетористи, регрутују, обучавају, наоружавају и шаљу у свет да врше терпристичке нападе.Koliko ima nacističkih partija u Ukrajini i koliko stolica imaju, prodajes jeftinu propagandu![]()
Bosnjo ti nisi bio sretan kad su deliki pamet ..Nacizam nije problem ima ga svugdje u nekim mali procentima ..Problem je kad ga neko gura i kad uđe u vlast onda dobiješ nekoliko hiljada agresivnih mamlaza od kojih se pristojan svet sklanja ..Čista propaganda najgore vrste. Rusija i Ukrajina su veoma slične i po korupciji ili broju nacista itd i onda saljes nacisticku Wagner grupu u rat protiv nacista![]()
Pa recimo mislim da je vrlo glupo i plitko gledati ovaj konflikt kao rat Rusije i Ukrajine, a vrlo retardirano gledati ga kao rat Putina i Ukrajine. Zapad je uleteo u ovaj konflikt kao budala u kredit, što pokazuje koliko ih se on tiče. Ali zašto ih se tiče baš ovaj konflikt i zašto se već oštre da ulete u Tajvanski konflikt? Znamo i ja i ti odgovor na ta pitanja, barem se nadam da si sposoban da razumeš.Ok , kako mislis da putin okonca ovaj rat posto je rusija napala ukrajinu a ne obrnuto.
Ovde grupa korisnika konstantno krivi zelenka za ovaj rat koji je trebao da se desi mnogo ranije zar ne ? od 2014 je proslo 8 godina ...
Kakve to sad veze ima koliko koga zivi? Po tvojoj logici Madjarska treba da napadne Srbiju takodje ono sa KiM je totalno OK posto tamo zive siptari itd itdAjmo jedno pitanje za vas što kažete da Rusija vrši invaziju na Ukrajinu.
Koliko Rusa živi u Ukrajini? A koliko Amerikanaca živi u Vijetnamu,Iraku,Jemenu, Afganistanu?
Lako vama samo tako nekome napisati da je lud, budala, to rade i djeca od pet godina.Онда си ти најлуђи овде обзиром какве идиотарије пишеш.
stari hrvati nisu primili već su što prebegli na zapad i sever.dan danas ima ostataka tih izbeglica.
osvojene zemlje su opustošene stalnim turskim prodorima. takodje, mnogi stari hrvati su dragovoljno primili islam ne bi li tako zadržali privilegije. naprimer šibenski murat beg. dakle dragovoljno prešao turcima i posle ratovao za njih.
a oni koji su ostali su se stopili s pridošlom rajom turske dalmacije i slavonije. dva veka suživota. podela medju njihovim potomcima je izvršena po crkvenoj pripadnosti. etnički jedni i drugi imaju zajedničke pretke.
dakle nisi hrvat već pokondirena tikva.