Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.456
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije za smijanjem, zans li sta to znaci? Gonite se u krasni liman i vi i Ukrajina i Rusija, kome se gine neka ide tamo na lice mjesta, mene boli k. za Ukr.Upravo citam, ako upotrebe nuklearno oružje NATO ce im uništiti vojsku za nekoliko dana,![]()
Imaš stručne analize pomoći zapadnih saveznika i koliko je to u odnosu na mogućnosti SSSR u ono vrijeme.Овде пише:"Samo Ameri su poslali hrane u količini od preko pola potreba stanovništva SSSR-a za cijeloga rata."
у посту из којег сам извукао реченицу. Тако да мислим да сам добро схватио.
Takticki se pregrupisu!
Radio sam u Tysenu kada je negde u blizini propala velika klanicna industrija, vise od hiljdu radnika preuzeo Tysen poducio ih novom poslu i svi bili zadovoljni jer su se docepali boljih plata i sigurnijeg radnog mesta, ovo se nije desilo zato sto su kapitalisti dobri vec je takva situacija bila na trzistu rada. Napisao sam ranije, zaposlenost u Nemckoj je danas veca nego ikada ranije i ne samo u Nemackoj.u socijalizmu nije problem uvoditi robote u proizvodnju jer socijalizam prerasporedjuje radnike na druga radna mesta.
Kapitalizam ima osnovni cilj profit kapitaliste a za otpustene radnike , zabole ga............
A ti otpusteni radnici, u oba sistema su nasa familija , prijatelji...............pa sam uvek zato da u fabrikama radimo sa cekicem i kljestima i da svi imamo egzistenciju, nego da ja bacam jaja i molotovljeve koktele na parlament jer sam dobio otkaz a nigde posla jer svi kapitalisti uvode robote u fabrike.
OSTAJE MI SAMO JEDNA MOGUCNOST DA PREZIVIM I PREHRANIM PORODICU...........DA SE PRIJAVIM U AMERICKI REGRUTNI CENTAR ZA RAT U UKRAJINI.
Ma naravno da su gluposti.Ово су неописиве глупости јер ако је тако, зашто би народ СССР-а гладовао у том периоду тј није имао довољно хране. Нелогично је да нису имали ни за четвртину своје хране...
Мало смањите те ваше бомбастичне податке.
Тај ваш ЛЛизе је био од помоћи СССР-у али није био пресудан.
Pa kad Rusi Wagner ne štede.Изгледа да су Укри напустили Бахмут.
A знаш ово.....!Vjerujem da je tako u svakoj vojsci. ti prvi trenutci, mobiloizacije itd. takoreci dolazak civila u vojsku (jer mnogi puske nijesu vidili 10-20, 30 godina) sve to zna biti haoticno.
Mobilisani ko da su pali s Marsa, a onda oni zaduzeni za mob. sve rade sporo i traljavo. Mislim da je to tako svuda u svakoj vojsci dok ne dodjes do jedinice.![]()
Rezervisti su iskusni vojnici koji su odslužili vojni rok i odlično pozaju vojnu taktiku i strategiju ...
Петсто је сасвим довољно, не треба толико - улењиће се.Neslužbeno doznajemo da je Kadirov na jednoj večeri, nakon što je skinuo kozu sa ***** i sipnuo gutljaj dobrog ruskog vina, rekao slijedeće: "dajte mi 1000 srba i osvojit ću cijelu Ukrajinu u 7 dana". Radimo na provjeri ovih navoda.
Nemci i Japanci nisu mogli dobiti taj rat cak i da nije bilo Rusa ili Amerike, ostatak sveta nasao bi nacina i pored nesumnjive moci jednih i drugih.Ma naravno da su gluposti.
Da bi dobili odgovor na pitanje ko je dobio WWII, dovoljno je postaviti samom sebi pitanje, šta bi se dogodilo da su Britanci i Amerikanci izgubili neku od svojih dobijenih bitki protiv nacista.
Ništa bitno. Pirgavi bi malo omršali, Švabo bi ih malo više bombao, dok opet ne bi udario na Ruse.
Potom postavimo pitanje šta bi se svetu dogodilo da su Rusi izgubili Bitku za Moskvu ili Bitku za Staljingrad.
Poraz Sovjetskog Saveza u ratu, u svakom slučaju znači nacističku pobedu u WWII, njihovo povezivanje sa Japanom, pristup svim mogućim sirovinama i apsolutnu dominaciju u svetu.
U Normandiji ih ne bi čekalo 50.000 trećepozivaca, nego 150 prvoklasnih Vermaht divizija.
World War II Every Day with Army Sizes
Pogledajte prilog 1231848
Kraj svake diskusije o tome ko je pobedio naciste dok su se drugi "spremali"...
Nema vise takvih. Izumrli.Петсто је сасвим довољно, не треба толико - улењиће се.
Ma milioni gubitaka.Par stotina hiljada gubitaka je mnogo skupo zagrevanje.