Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.408
Veceras pada Odessa
Када почиње славље? Јеси ли трубачи спремни?saludos !![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veceras pada Odessa
Када почиње славље? Јеси ли трубачи спремни?saludos !![]()
Samo sputnjikUopce nemam twiter niti pratim sto drugi postavljaju, prati samo sluzbene vijesti pogotovu ono sto Rusi kazu.

Стара прича о корњачи и зецу није ту за џ.Ne znači da će tako i ostati.
"hoce li mobilizirane snage uopste doci"....treba li uopste komentarisati ovo...Ne znam. Rekao bih pod drugim okolnostima da su im male sanse da zauzmu cijeli Donbas (2) , a jos manje da zauzmu Krim (0). Medjutim ponasanje Rusa u vojnom smislu (do sada) sugerira da to uopce nije nemoguce (6-7). Previse je tu raznih cimbenika i nepoznanica zbog kojih se ne bi usudio nista prognozirati, vremenske prilike, koliki su stvarni gubitci na ukrajinskoj strani, koliko ce im zapad i kakvu pomoc u buducnosti slati, ruski planovi tj. hoce li mobilizirane snage uopce doci, kada i u kolikom broju, itd., gdje ce biti rasporedjene, hoce li se koncentrirati samo na obranu osvojenog ili ce pokrenuti ofanzivu, itd.
Ko napreduje?Baltičke nisu uopšte razarane ni u Prvom, ni u Drugom Svetskom ratu, a u SSSR-u su bile privilegovane ne bi li se nacionalisti iz sve tri nekako pomirili sa boravkom u SSSR. Takođe, zemlja od milion stanovnika mnogo lakše napreduje - ne trebaju joj stotine milijardi investicija, nego samo koja desetina, to se bitno lakše namakne nego mnogo stotina milijardi.
Pukle fašističke linije sjeverno od Hersona. Rusi u bežaniji, Ukri ne staju. Nisu su od Limana oporavili sad novi gubitci.
Samo gazi gubu![]()
Ne znaci, ne kazem ni ja da hoce, samo ne razumijem zasto ne ubacuju u brzinu ako mogu. Onog trenutka kad su stali kod Kijeva ja sam rekao gotovo je, ovaj rat nece dobiti.Ne znači da će tako i ostati.
Неће бити удара, једноставно ће једно јутро објавити да је цар умро и то је то.#1 dal moze da se napravi drzavi udar u Moskvi i da Putn,Sojgu,Zaharova itd uvate bukagije i da se ta teritorija od strane amerike potpuno kolonizuje + da se pububia i zatruje svo rusko stanovnistvo tamo
#2 da od Rusa Ukrajinci vrate sve teritorije + da uzmu jos 10 oblasti do mongolske granice
#3 Da posle 100+ mil poginulih Rusi umarsiraju u London i tamo da ostanu 300-800 god zbog denacifikacije
Nije istina. Osvojili su veliki dio teritorije i od tog osvojenog izgubili dio. Znači glupost je da samo gube.Ne znam u kakvom svijetu zivis, ali Rusi vec tjednima samo gube i povlace se. To je za Ruse LOSE, koliko god ti vjerovao da nije, ukljuci zdrav razum.
Ko osmisli ovaj scenario?#1 dal moze da se napravi drzavi udar u Moskvi i da Putn,Sojgu,Zaharova itd uvate bukagije i da se ta teritorija od strane amerike potpuno kolonizuje + da se pububia i zatruje svo rusko stanovnistvo tamo
#2 da od Rusa Ukrajinci vrate sve teritorije + da uzmu jos 10 oblasti do mongolske granice
#3 Da posle 100+ mil poginulih Rusi umarsiraju u London i tamo da ostanu 300-800 god zbog denacifikacije

Karikirao sam, valjda je očigledno?У време Ксеркса Персија сама је имала популацију од 50 милиона а то је било 150 година пре Александра.
S razlogom sam to napisao, dosadasnje cudno ponasanje Rusa u vojnom smislu to uopce ne iskljucuje."hoce li mobilizirane snage uopste doci"....treba li uopste komentarisati ovo...
Kakve veze ima broj stanovnika. Nisu iznadproporcionalno vise pomoci po glavi stanovnika dobili od drugh mnogljudnijih drzava poput Poljske. Ali i smijesno je uopce raspravljati o razlikama u zivotnom standardu i individualnim slobodama izmedju Bjelorusije i baltickih zemalja.Baltičke nisu uopšte razarane ni u Prvom, ni u Drugom Svetskom ratu, a u SSSR-u su bile privilegovane ne bi li se nacionalisti iz sve tri nekako pomirili sa boravkom u SSSR. Takođe, zemlja od milion stanovnika mnogo lakše napreduje - ne trebaju joj stotine milijardi investicija, nego samo koja desetina, to se bitno lakše namakne nego mnogo stotina milijardi.
Битно да је народн...пардон новац бизнисмена ушушкан на западу.Rusi su imali priliku da beže u Evropu, ali Europljana kod Rusa ima 4% u celoj populaciji. Čak i kada su proglasili mobilizaciju nije bilo masovne bežanije.
A ovi u Zaporožju i Hersonu su proruski nastrojeni, to ti može reći svaki Ukrajinac koj tamo rabota. Čak se i ne bratime sa ovima sa zapada.
Ove Ukro Ustaše uopće ne misle stat. Gaze Ruske fašiste ko plitak potok
U prijevodu povlace se.Nije istina. Osvojili su veliki dio teritorije i od tog osvojenog izgubili dio. Znači glupost je da samo gube.
Очигледно је да си промашио читав фудбал.Karikirao sam, valjda je očigledno?
Nemam ni Sputnjik. Ne gledam ga, gledam da pratim sto objektivnije medije, nesvrstane po mogucnosti.Samo sputnjik![]()
Službenim “vestima” niko normalan ne veruje, bez obzira na to čije su.Uopce nemam twiter niti pratim sto drugi postavljaju, prati samo sluzbene vijesti pogotovu ono sto Rusi kazu.
Cudnije je ponasanje Ukrajinaca, vjerovao ili ne...znati da je izvrsena mobilizacija sa ruske strane, da se vrsi priprema i obuka ljudstva, te da je dovlacenje i koncentracija trupa vec pocela, a nastaviti dejstva kao da se nista ne desava, lici na samoubistvo sa predumisljajem...S razlogom sam to napisao, dosadasnje cudno ponasanje Rusa u vojnom smislu to uopce ne iskljucuje.
I KOKAJ
Nikola, neuporedivi su resursi Rusije i Ukrajine. Plus što je Rusija nuklearna sila. To ne znači da će baciti nukelarku već da se nikog ne boji.U prijevodu povlace se.
Jos uvijek su na dobiitku, to da, ali to im nije bio cilj sigurno da osvojeno opet gube.