OstojaStrasni
Domaćin
- Poruka
- 3.037
e moj bezumnik...
Bespilotnik malo noću i danju šara po nato Ukrima:
https://t.me/boris_rozhin/65733
https://t.me/boris_rozhin/65725
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e moj bezumnik...
Bespilotnik malo noću i danju šara po nato Ukrima:
https://t.me/boris_rozhin/65733
https://t.me/boris_rozhin/65725
...
Brinem za tebe,satruli ovde,ubice te vlaga ,idi osuncaj se malo.....i nije, nego ti gledaj svoja posla...

hrvati 1918Na kome je ostalo?
Nama dovoljna. Vi od Slovenaca, nas, Bosanac i Šiptata popušili![]()

Ma nema brige. To sto tebe bolest dere, to ne znaci da smo svi takvi. Aj histerisi jos malo...Brinem za tebe,satruli ovde,ubice te vlaga ,idi osuncaj se malo.....![]()
![]()
![]()
![]()
hahhahahahahah hahahahhahahaha ajaaahahhahahhahhah kakav komentar! hahahahahhaha sta li je na putkovom celu?Amerika pravi komandni centar za rat sa Rusijom u Wiesbadenu i crta Nemačkoj metu na čelu.
Mi htjeli AVNOJevske granice i imamo ih. Vi malo više pa izgubili i šta ste imalivi popusili svaki rat od nas srba madjara bosnjaka itd.. itd.. ode posavina ode erceg bosna a uskoro neka se spreme istra i dalmacija![]()
hahahhahahaha
Juče je u govoru nekoliko puta ponovio ''Velika Rusija''.
Tebi nije dobro...rekoh ti izadji malo napolje.....hahhahahahahah hahahahhahahaha ajaaahahhahahhahhah kakav komentar! hahahahahhaha sta li je na putkovom celu?

nemorate nista da brinete pokazat ce vi to vase cuveno junastvo protiv srba kad vam gazde dobiju po njonji kao i 45 na blajburguMa najvažnije da se vi širite, lako je za nas
Spustimo loptu na zemlju. Ne donosi Putin sa Rusijom nikakvu bolju demokraciju. To je isto kapitalistička zemlja sa ogromnim disproporcijama među stanovnicima. Oslanja se na vjersku komponentu u populaciji, kudikamo više nego na Zapadu, a to baš i nije neki pokazatelj naprednog društva. Korupcija je isto tako jako raširena ... itd ... itd. Ono što je dobro za svijet je jedino to da će, ukoliko uspiju, ukinuti američku hegemoniju i možda ponovo uspostaviti neku trajniju ravnotežu među velesilama i tako prolongirati propast civilizacije ukoliko se globalni kapitalizam ne zamijeni nekim drugim pravednijim, ekološki samoodrživim sistemom.Hivvet
3 sati prije
Cestitke ruskoj naciji i Putinu, sve vam najbolje zelim u ratu protiv anglosaksonskih imperijalista. Hrvat iz Hrvatske
Samuraj
1 sat prije
Zanimljivo je vidjeti, zbilja zanimljivo kako imperijalni “zapad” laje, a Putin prolazi. Ne mogu mu ništa, ali ama baš ništa. Takozvani svjetski policajac bez kojega je kao nemoguće zamisliti svjetski mir ili takozvani “osloboditelji” i donositelji demokracije su toliko su zemalja izmučili za svoje interese. Sjetimo se “oslobađanja” Iraka i operacije “Iračka sloboda” u kojoj je nota bene poginulo milijun, da točno, milijun civila, a “oružje za masovno uništenje” nije ni postojalo, a to im je bio kao alibi. Jeste tada vidjeli nekoga da plače krokodilske suze za djecom Iraka? Licemjeri. Sjetimo se Libije, Afganistana, nastavi niz. Dalje u prošlost da ne idemo do bacanja nuklearne na čiste civilne ciljeve u Japanu, ne jednom nego dva puta ili još dalje u povijest što su radili Indijancima. Što je ključno? Napokon se pojavio čovjek koji je rekao – dosta, nećete moju zemlju – i na kojeg mogu samo “lajati”. Imperijalni zapad je prošlost, nadmašen je u svakom pogledu, no ponaša se poput ranjene zvijeri koja ne pruža od ničega samo da sebe održi na vrhu, primjer sabotaža sjevernih tokova. Tu je bitku već odavno izgubio i svojevrsno je zadovoljstvo gledati kako se imperija temeljena na krvi otimačini, pljački raspada. Ovo govorom kao čovjek zapada. Višepolni svijet je tu, htjeli to priznati ili ne. A ovo što rade preko Ukrajine, dakle koriste ju da destabiliziraju Rusiju je sramota, naravno već viđena prozirna i odvratna sramota. Samo objektivni pogled.
fake! nego sta je nad ruskom bedom? Ah, da... eskalibur. Nema spasa... pogodak u 2m
Dobro jutro.
Pristavlja se kafica a dok ne provri voda odoh na Index po objektivne informacije.