dragon x
Legenda
- Poruka
- 52.798
Eto njima nije palo na glavu pa su isprženi. A svi imaju glave.Pa da, mora ti pasti na glavu, a to nije oružje za gađanje točkastih ciljeva.
Đe to pijete u kafani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto njima nije palo na glavu pa su isprženi. A svi imaju glave.Pa da, mora ti pasti na glavu, a to nije oružje za gađanje točkastih ciljeva.
To je u redu, rat je.Military registration of women from October 1: will it be possible for women to travel abroad during wartime and mobilization?
https://visitukraine.today/blog/569...itary-from-october-1-be-able-to-travel-abroad
![]()
Military registration of women from October 1: will it be possible for women to travel abroad during wartime and mobilization?
A kojaje razlika po poljima na cistini ima vise zaklona u odnosu na grad ili??Gađali gradove s time, nije isto kao ispaljivanje po poljima.
Da, 3000 stepeni na povjetarcu baš godi ali u rovu je već malo vruće od toga?Gađali gradove s time, nije isto kao ispaljivanje po poljima.
Svi redom, a klon nisam. Pokusao par puta napisati nesto kao gost, nikada nije proslo, nakanih se napokon registrovati. Samo lakapo, nadoci ces da niste u pravu…Ko koristi uzrecicu pitam za prijatelja??
Nije OK, kao niti jedna devijacija.Gay je okay, samo prikriveni se boje istih…
Nemoj biti bukvalista iako si izBosne.Eto njima nije palo na glavu pa su isprženi. A svi imaju glave.
Đe to pijete u kafani?
Frtica trtica (Frtajler 0,5 Meja,)Ko koristi uzrecicu pitam za prijatelja??
Meni svejedno.To je u redu, rat je.
Više mjesta za širenje eksplozije, neograničene količine zraka.A kojaje razlika po poljima na cistini ima vise zaklona u odnosu na grad ili??
Kako je to "tuđi" interes kad su oni sami pod napadom Rusije?Meni svejedno.
Sami su izbarali biti istrijebljeni za tuđi interes.
Gluplje nacije od Ukrajinaca dugo nije bilo.
Danas ucimo pravopis. Upitnik na kraju recenice u naslovu znaci da se neko pita, a ne da tvrdi. Pa onda ako se neko nesto pita prije dva mjeseca, a jucer dodje negativni odgovor, taj odgovor bi u normalnom svijetu trebao biti stariji od pitanja.A kaj fali članku? Jel odluka ukinuta ili je na snazi?
Ponestalo Ukrajinca.
Ameri ih uspješno pomažu.
Ako ovako nastave do zime su i Ukrajinke zbrinute.
U gradu vise zraka nego na otvorenom??Više mjesta za širenje eksplozije, neograničene količine zraka.
Nema razlike. On je pijan pa sigurno ne zna ni o čemu pišemo.A kojaje razlika po poljima na cistini ima vise zaklona u odnosu na grad ili??
Ja sam totalni amater ali ti si operisan od logike
Daj molim te, imaš godina na grbači i znaš kako je bilo u Jugi i Hrvatskoj do ukidanja vojnog roka. Da bi dobio pasoš moralo se najprije ići na vojni odsjek koji bi ti izdao potvrdu da se odslužilo ili ne predstoji regrutacija. Uvijek je bila neka jebada, gdje ti je vojna knjižica, fali ti papir, dođi sutra jer mu se taj dan više nije dalo itd. , i to sve u mirnodopskim vremenima.Meni svejedno.
Sami su izbarali biti istrijebljeni za tuđi interes.
Gluplje nacije od Ukrajinaca dugo nije bilo.
Pazi ima logike toliko je zraka da se projektil zasiti pa pocne da trokira
Ovaj lik je javno u programu dao otkaz i rekao da ide u Ukrajinu, da ne trazim video sada.Црни страни плаћеник је негде у правцу Балаклија.
Испоставило се да је црни страни плаћеник Мајкл Ненс.
Ова персона је добро позната у Сједињеним Државама. Пре одласка у Украјину, био је чест војни аналитичар на MSNBC-у. Има борбено искуство, служио у америчкој морнарици.
https://t.co/srx7dPYmJz
На његовој страници на Википедији стоји да се специјализовао за поморску криптологију.
Što ima u gradu, a nema na polju?U gradu vise zraka nego na otvorenom??
Zezas me??