Ne, nije.Odlučili su imati nekvalitetniji život, jel to u redu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nije.Odlučili su imati nekvalitetniji život, jel to u redu ?
Hrvati nabavljaju mocne Rafale i F-16 a Srbi ce letjeti na ruskim kantama MIG-29.Stizu Hrvati sa nosača Tuđman (pobratim nosača Truman):
![]()
...
Dok su Rusi prvi poslani na front sa planom i programom koji se zove "Demilitarizacija Rusije".Ta me revnost u slanju ukrajinske mladosti na front, a kasnije i svih generacija muškaraca, bez plana i programa, neodoljivo asocira na projekt cijepljenja. Može svatko od 7 do 77, bolesni, zdravi, kupi s ceste i pikaj.
Računaj da mogu potrošit najviše 50% municije, granata, raketa koje imaju, jer sve preko toga dovode se u ugrozu od ostalih susjeda koji ih vole.

Ti baš baš baš baš ništa ne razumeš, jel da?A šta kažeš na ideju da se okupator preda pa da više ne ginu hiljade kilometara daleko od svoje kuće u tuđoj državi iz nepoznatog razloga i s nepoznatim ciljem?
I još jedan zajeb Rusa, zadnje 3-4 godine su ozbiljno smanjili kupovine/ulaganja u nove oružane sustave, a i izvoz oružja je pao da najniže grane od 90-tih, masa tvornica se ili zatvorila ili opasno smanjila kapacitete, radnike opustili ili ih poslali u penziju, uz to još nadodajmo globalni nedostatak poluvodiča i zapadnih komponenti( radi sancija), biti će tu malo ili ništa novoga, biti će ponajviše prastarih oružanih sustava vraćenih u službu.Ja imam osjecaj da su oni ranije umanjivali broj raspolozivih krstarecih i balistickih raketa.
Ovo za avione si u pravu. Razvili su savremene masine ali bez adekvatnog naoruzanja. To im se sada obilo o glavu.
Podrsku pjesadiji daju iskljucivo helikopteri i po koji SU-25 (jer se zbog bolje zastite teze obara od lovaca-bombardera).
Odvojila se vlast. Narod nije hteo da se odvoji. 70% Ukrajinaca je glasalo PROTIV otcepljenja od Sovjetskog Saveza.Zato su se odvojili od Rusije 1991e, zbog kvaliteta.
ретко који митоманRetko ko zna ovo.
Okupatora?A mine su tamo, gle čuda, zbog ruskog okupatora.
Nisi to znao ?
Recimo Azerbajđan pregazi Armeniju uz tursku asistenciju, ili Talibani opet navale na Tadžikistan, pa Moldavci odluče vratiti Transnjistriju, na Kavkazu se opet počne filat oružje preko Gruzije, aktivira se front u Siriji. itd...Misliš na 5milionsku Finsku il 1milionsku Estoniju ili u UK preseljenu Poljsku?
Daj mi još nekog zeznutog susjeda im...
...
Nije moj posao da te obrazujem. To sto si dosla na temilicu puna neznanja da glumis pamet nije moj, nego tvoj problem.Što znaš o tom razdvajanju?
Slušam.....
Тачно.Retko ko zna ovo.
Dok Rusi idu na zapad, plan rabotajet harašo.Dok su Rusi prvi poslani na front sa planom i programom koji se zove "Demilitarizacija Rusije".
Da, suverna.Suverena !!??..srecom, pa neke od tvojih gluposti imaju i duhovitu notu....nesvjesno, naravno....
Cime to podupires?Odvojila se vlast. Narod nije hteo da se odvoji. 70% Ukrajinaca je glasalo PROTIV otcepljenja od Sovjetskog Saveza.
Trenutno idu na istok, negdje u područje Rostova na DonuDok Rusi idu na zapad, plan rabotajet harašo.
Panjimaješ, durak, kakaja raznica?
Jeebena visoka rezolucija fotografije došla je naciste Wagner-ovce glave.Izgleda da su se Wagnerovci sami otkrili na društvenim mrežama. Ukrajinci brzo reagirali.
Hrvati nabavljaju mocne Rafale i F-16 a Srbi ce letjeti na ruskim kantama MIG-29.
Zelenski je najveći zločinac posle Bandere.Ta me revnost u slanju ukrajinske mladosti na front, a kasnije i svih generacija muškaraca, bez plana i programa, neodoljivo asocira na projekt cijepljenja. Može svatko od 7 do 77, bolesni, zdravi, kupi s ceste i pikaj.
Gde to?Kme kme
Ruski okupator dobiva opasne batine na svakom milimetru okupiranog teritorija.
Takva je sudbina okupatora .
Nabavljaju i nabavljaće narednih decenija dok Rafal ne bude smešan.Hrvati nabavljaju mocne Rafale i F-16 a Srbi ce letjeti na ruskim kantama MIG-29.
on se tesi da nas troluje, a ne samog sebeTi baš baš baš baš ništa ne razumeš, jel da?
Hvala, nisam znala. Znači, to je bilo u doba Elizabete Petrovne.Retko ko zna ovo.

AhahahahahaahahaahaKći jugooficirčine uživa sve blagodati zapada a kmeči za jugom i majčicom rusijom.