Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.645
Skladišta plina se u Eu pune bolje od zacrtane dinamike, već su na 72%, već tamo početkom rujna će biti puni do čepa, zadnji adut Putinu izbijen iz ruku. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, u tvom stilu, nivo djece predskolskog uzrasta....USA je napala Rusiju?
Odlično, a i Zemlja je ravna, potvrdila Agafja
Proxy war moj ti a Ameri su tu expertiUSA je napala Rusiju?
Odlično, a i Zemlja je ravna, potvrdila Agafja
Jel odgonetnuo neko od vas Hrvata zasto su cene goriva na pumpama širm EU još uvek 2€ I preko dok je cena barela pala na onu od pre ove krize..Kad to odgonetne doci ćete i do toga ko sta puni i ko koliko šalje..Skladišta plina se u Eu pune bolje od zacrtane dinamike, već su na 72%, već tamo početkom rujna će biti puni do čepa, zadnji adut Putinu izbijen iz ruku.
Pogledajte prilog 1205150
Malo si nešto zabucao, pogledaj plavi dizel , to ti je za poljoprivedu i ribarstvo. Benzin 1.4 eura, kakva dva eura.Jel odgonetnuo neko od vas Hrvata zasto su cene goriva na pumpama širm EU još uvek 2€ I preko dok je cena barela pala na onu od pre ove krize..Kad to odgonetne doci ćete i do toga ko sta puni i ko koliko šalje..
Ako ovakve plaćaju, onda je zapad zbilja rahmetli.
u americi je opet jeftiniji benzin, a vi placate 50% vise od nas, samo za dizel deru ovdeMalo si nešto zabucao, pogledaj plavi dizel , to ti je za poljoprivedu i ribarstvo. Benzin 1.4 eura, kakva dva eura.![]()
To je za Hrvatsku jer vi realno ne možete podneti cenu od preko +2€ međutim u bogatijem delu EU su cene dosta veće..Malo si nešto zabucao, pogledaj plavi dizel , to ti je za poljoprivedu i ribarstvo. Benzin 1.4 eura, kakva dva eura.
![]()
Slabo ko i spominje vise ista. Nekad kad spomenu na TV pa podsjete raju. Ko i kovid prolazi..Kakava je atmosfera kod tebe? Kako ljudi komentiraju situaciju, ako su je uopće svjesni?
svakome tko je u sustavu PDV-a,a bavi se poljoprivedom ili ribarstvom plavi dizel izađe 7kn, a ostalim gospodarstvenicima u sustavu PDV-a ispod 10kn, pri ovim cijenama.u americi je opet 50% jeftiniji benzin, samo za dizel deru
Znas ovo je samo slika sa nekim krivim linijama i nekim brojevima koji ama bas nista ne pokazuju.Skladišta plina se u Eu pune bolje od zacrtane dinamike, već su na 72%, već tamo početkom rujna će biti puni do čepa, zadnji adut Putinu izbijen iz ruku.
Pogledajte prilog 1205150
to pozdravljam, sto vodite racuna o poljoprivredi i ribarstvusvakome tko je u sustavu PDV-a,a bavi se poljoprivedom ili ribarstvom plavi dizel izađe 7kn, a ostalim gospodarstvenicima u sustavu PDV-a ispod 10kn, pri ovim cijenama.
Zanimljivo, o ovome sam citao jednom davno nedje.'oce da naprave nuklearnu apokalipsu, da dignu nuklearku u vazduh, pa da ukre i rusi se razbeze i tu posle 50 godina se napravi novi izrael, jer je starom nemoguce da prezivi u muslimanskom [ARAPSKOM] okruzenju na duzi rok
Dogodio se obrat, sad Srbi i Bosanci idu u Hrvatsku točiti gorivo i kupovati u trgovine.Malo si nešto zabucao, pogledaj plavi dizel , to ti je za poljoprivedu i ribarstvo. Benzin 1.4 eura, kakva dva eura.
![]()
ja sam sa religije zalutao u politiku kako bi uputio ljude na armagedon lobi koji u krajnjoj liniji stoji iza svegaZanimljivo, o ovome sam citao jednom davno nedje.
Kako li se migranti uklapaju u tu pricu???Zanimljivo, o ovome sam citao jednom davno nedje.
Piše vjerojatno i na Sputniku, pogledajte.vasim laznim da
Sukob, haos, jedni protiv drugih, ovi i oni. Podjele, propast, i na kraju spas od istih koji su sve i napravili.Kako li se migranti uklapaju u tu pricu???
Dobro je, sad ustani s poda, otresi se i potraži link koji sam dao za tu vijest .
jel, KO drži onaj Guardian?
Pa kijevske, ******** su se nazvali Rusima tek u 16.stAu bog te, a lepo pise ....Kijevske Rusije,..... odmori malo bre covece uskoro ces poceti da sanjas Zelenskog....![]()
Kada napises Ukraina citaj Amerika ali ti to ne razumes.Nakon što je poželio okupirati pola svijeta.
Ukrajina ničime nije pokazivala teritorijalne pretenzije prema Rusiji.
Očito propuštaš nešto, a to je da je Rusija odlučila uništiti Ukrajinu, ne obrnuto.
Dakle, ako je Hitler branio Njemačku okupacijom i uništavanjem tuđih država, da li te to podsjeća na Zelenskog ili Putina?
I nije Hitler završio po pravdi nikakvog boga nego po pravdi čovjeka.
Uglavnom se hvataš za stare poruke, twitter rat dobijate sigurno, stanje na terenu govori suprotno.A jel
I to je to što imaš za reći, Akademiče alias "Do ujutro je gotovo"
Sektaski komunisticki antihrist koji je zatrovan mrznjom nema nikakvo moralno pravo da mi se obraca a zali ti sebe,ako imas malo mozga.Како да ти се обратим нормално кад ме нон стоп пљујеш...
Ја тебе нисам брутално туко речима ко мушкарце што тукох, јер ми те жао...