Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.089
hvala , to ce mi biti poslatica da gledam
kada se vratim
jos malko vas citam a onda idu obaveze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala , to ce mi biti poslatica da gledam
kada se vratim
jos malko vas citam a onda idu obaveze

Brics postoji samo na papiru, pola članova samo što se nije poklalo među sobom.BRIKS SE ŠIRI? Egipat, Turska i Saudijska Arabija žele da postanu članovi grupe koju predvodi Rusija
Predsednica BRIKS-a, međunarodne asocijacije ekonomija u usponu, Purnima Anand izjavila je danas da Turska, Egipat i Saudijska Arabija žele da se pridruže ovoj grupi, koju čine Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južna Afrika.
Dolar u soku,drhti.....Bajden ponovo pao niz stepenice.....Dzonson podneo jos tri ostavke a Makron se zaljubio u zeninu babu i nestao.........![]()
![]()
Brics postoji samo na papiru, pola članova samo što se nije poklalo među sobom.

Dolazi vreme zetve. Red je da ukrajinci hazarsku ludu skrate za glavuКо ће водити све те поступке? Или ће све по кратком поступку?
došo čoek po žito...Al Sisi predsednik Egipta je u trodnevnoj poseti Srbiji.
Big biznis![]()
Ti se smiješ a ne možeš navesti ništa što ta skupina zapravo radi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ti mene uvek lepo nasmejes........![]()

A vidim, devojka je obaveštena i obrazovana u 3 p.m.ukrajinka se zapjenila pa počela pisati fantasy romane...
Rusija se brani u Ukrajini, i u svakoj susjednoj zemlji. Jer, ako mogu Ameri branit svoju državu u Afganistanu, Siriji, Iraku, Somaliji, Nikaragvi, Vijetnamu i gdje se sve, isto može i Rusija na svojoj granici.
Tebi, ako se to sviđa, put Staljingrada, Volgograda danas, kao nekada "hrabra" 369. Ionako je tamo tvojih sunarodnjaka bila većina, čak 55%.
Kara Dolar i Ameriku...........Ti se smiješ a ne možeš navesti ništa što ta skupina zapravo radi.![]()

Ај сад неко нека каже да није био комадант интендантске бригаде!Pozdravio vas Volina, kaže da krompir odlično napreduje, raduje se berbi
https://t.me/silasaistoka/4831
![]()

Zašto su ruske snimke uvijek tako mutne, nista se ne raspoznaje.očima rusa...
Kako prolaze oni u Rusiji koji NATO podržavajuovako su židovima za vrijeme naci oduzimali državljanstvo ali ih onda u to vrijeme i takve proganjane i zlostavljane nisu pustili u USA...pogledati slučaj broda koji je tjednima plutao ispred obala USA...rusi su novovjeki židovi jevreji
NATO ne ratuje u Rusiji.Iran, Ali Khamenei: "NATO bi započeo rat sa Rusijom pod izgovorom Krima da nije zaustavljen u Ukrajini."
Mislis da je i Rusiji bilo u interesu da udje u rat i da nije htela da se sve zavrsi mirno i pregovorima i dogovorima, ali sta je mogla da uradi ako je vec doterana do ivice, bre ono Ameri zamalo da zapocnu nuklearnu krizu zbog nekih raketa u maloj Kubi dok ovde NATO prakticno vec doso do granica Rusije i zeli da unisti Rusiju i Ruski narod i u Ukrajini i Rusiji.Donjeck je razlog Rusima da započne rat. Skidanje prozapadne vlasti u Ukrajini i postavljanje Ruske marionete na vlast u Ukrajini je cilj Rusije.