Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grci su čuvene ubice Srba. Malo malo pa Grk udari s leđa.
Какве сад Грци имају везе и са темом и са дискусијом која се развила твојим бајкама о Нати?
Врцкаш на све стране, разне дигресије покушаваш, али не иде нешто. Већ дуго времена браниш неодбрањиво, једино што се мења је што си све осорнији и све више лупеташ машиш.
Толики људи ти веровали, уштекали по 0 евра да покупе све рубље, кад оно ништа... Изневерио си људе, сад те кецају на ситно :kafa: .
Sizif kurs rub eur 2022-03-07.png

Yebeni toalet papir bio 39 kn godinama, u zadnjih 2 mjeseca cijena mu otišla na 55 kn. Jel treba dalje?
Милкшејк био 49 динара. Ја уђем скоро у "АМАН" да га купим, он 75 дин. Дошло ми да цео раф изразбијам због покварености и грамзивости продавца. Дићи цену за 50 % преко ноћи !!

pa sto onda insistira da ovde palamudi da ne moze da kupi dolare u Rusiji.
Objasnjeno mu je da Rusima za njihove potrebe , dolar je nula.
a koliko i znam i citao sam , ima slobodna kupovina dolara u Rusiji .
Te vesti , zvanicne su i bile date.
inace
kako si mi ti , kao zastupnik sizifa , ti i imas konsent form , potpisanu od strane njega
tako da ga mozes zastupati... :rotf:
i ono sto i je zanimljivo , dosada sam trolove , iddiote , uspesno i ignorisao , ali gleeeee.
tebe i onoga drugoga kao gost ,
ne moze se..
Рекла му централа да то пише а он само зарађује за сендвич.
То што качи глупости, није на њему да мисли, његово је да качи.
А што се тиче $, Руси апсолутно немају потребе за њим јер им у Русији не треба. Ко иде преко гране може да купи и има право да изнесе 10.000$ у кешу.
Турци су паметни, прихватили су руску платну картицу МИР и Руси плаћају картицом а Турска и Русија тргују у домаћим валутама.
И зашто ни њихова међусобна трговина била везана и зависила од $?
Е то је оно што он никако не може да укапира?
Руси праве други систем и у опште и не размишљају о SWIFT-у.
Исто је и са $!

Objasnjeno mu je da Rusima za njihove potrebe , dolar je nula.
a koliko i znam i citao sam , ima slobodna kupovina dolara u Rusiji .
Ne vredi da im se objašnjava, ne stiže to do onog vakuuma gde se kod normalnih nalazi mozak.
Rus ima interesa da kupuje dolar u Moskvi, kao ja u Beogradu da kupujem nigerijske naire.
Ali sama ta tvrdnja je smešna - čuj, nema dolara u ruskim bankama.
Zato ima u menjačnicama koliko nećeš, samo što niko pametan ne kupuje to đubre od (bivše) valute.

Градоначелник Николајева Александар Синкевич признао је да снаге ПВО града и области не могу да изађу на крај са руским ракетама

„Град гађају сваки дан већ неколико недеља. То значи да је боље напустити град да би се спасили“, рекао је он.

:njam:

BRIKS SE ŠIRI? Egipat, Turska i Saudijska Arabija žele da postanu članovi grupe koju predvodi Rusija​

Predsednica BRIKS-a, međunarodne asocijacije ekonomija u usponu, Purnima Anand izjavila je danas da Turska, Egipat i Saudijska Arabija žele da se pridruže ovoj grupi, koju čine Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južna Afrika.

Dolar u soku,drhti.....Bajden ponovo pao niz stepenice.....Dzonson podneo jos tri ostavke a Makron se zaljubio u zeninu babu i nestao......... :hahaha: :hahaha:

BRIKS SE ŠIRI? Egipat, Turska i Saudijska Arabija žele da postanu članovi grupe koju predvodi Rusija​

Predsednica BRIKS-a, međunarodne asocijacije ekonomija u usponu, Purnima Anand izjavila je danas da Turska, Egipat i Saudijska Arabija žele da se pridruže ovoj grupi, koju čine Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južna Afrika.

Dolar u soku,drhti.....Bajden ponovo pao niz stepenice.....Dzonson podneo jos tri ostavke a Makron se zaljubio u zeninu babu i nestao......... :hahaha: :hahaha:
Al Sisi predsednik Egipta je u trodnevnoj poseti Srbiji.

Big biznis :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back