Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно, НАТО бомбардовање 1999. је такође кршење међународног права... Али догодило се у другом времену и у другом контексту. Немојмо користити једно зло као изговор да оправдамо друго зло. Правда не би требало да функционише по принципу "око за око, зуб за зуб"....
Lepo sam ja napisao da si ti samo još jedfan NATO klovn.
Napadali ste svuda po svetu, sad trpite i gledajte osvetu boljih od vas.

Стално си фрустриран јер не можеш да ме разумеш - нисам ја крив, ми имамо различита мишљења и посебно озбиљну разлику у нивоу знања...наравно не у твоју корист....Приметио сам твоју нервозу пре извесног времена, када си ме стално провоцирао својим питањима ван теме... Пази сад, могу и без твојих коментара и мишљења, ако ти се моје не свиђају - прођи!
Само си ми смешан тако лицемеран, патетичан и искомплексиран. Не знам да ли си читао "Покондирену тикву", али препоручујем.
То кад неко почне да "мери" знање и себе сматра "паметнијим" говори свему овоме у прилог што сам навео у првој реченици.
Иначе, не знам где сам те то "провоцирао" питањима ван теме, али ја с тобом месецима нисам дискутовао, а и пре тога ретко.
Но све је то мање битно од твоје безобраштине коју пратим већ одређено време и умишљености како си нешто нарочито интелогентан и образован - а ниси ни једно, ни друго.

Ти изгледа не знаш чему служи форум. Баш је поента да не прођем, ако ми се не свиђа твоје, не мишљење већ, писање.

https://t.me/oleksiihoncharenko/22486

Читаю заяви сербського президента про війну заходу проти росії і про те, що Україна має здатись і так далі.

Нам зараз важко, складно, але ми, в кінцевому рахунку, переможемо.

А от сербію разом з її президентом ми точно не забудемо. І потім буде цікаво спостерігати за 6 млн сербією і на її бажання вступити в ЄС.

Думаю, ми з братами хорватами будемо спостерігати і згадувати, згадувати, згадувати. Процесс перевиховання складний і для сербів буде неприємний, але нам він по силам))

Čitam izjave srpskog predsjednika o ratu zapada protiv Rusije i da se Ukrajina treba predati i tako dalje.

Teško nam je sada, teško, ali na kraju ćemo pobijediti.

Ali svakako nećemo zaboraviti Srbiju zajedno s njenim predsjednikom. A onda će biti zanimljivo gledati šestmilijunsku Srbiju i njenu želju za ulaskom u EU.

Mislim da ćemo moja hrvatska braća i ja gledati i pamtiti, pamtiti, pamtiti. Proces preodgajanja je težak i bit će neugodan za Srbe, ali možemo to podnijeti.
Covek kome se blizi kraj zivota.

У Русији пао Вконтакте када је руско министарство одбране објавило снимке уништење химарса, о оно снимке камиона за превоз жита или дрва и крај који нема везе са почетком.
Screenshot_20220717-180925_Chrome.jpg

Брука да се неко улови на овако лошу руску пропаганду.

У Русији пао Вконтакте када је руско министарство одбране објавило снимке уништење химарса, о оно снимке камиона за превоз жита или дрва и крај који нема везе са почетком.
Pogledajte prilog 1189297

Брука да се неко улови на овако лошу руску пропаганду.
Za dobru porusicu, nema loše ruske propagande.

Видим снажан налет озлојеђености и уобичајен дубок осећај виктимизације - ово је у реду -
Разумеш ли ти да нико при здравој памети не може искористити НАТО бомбардовање из 1999. године да оправда руску инвазију 2022. године? Али видим да ти то радиш.
NATO je 1999. razbombardovao međunarodno pravo.
Naš problem (Srbija) je što smo suviše mali da bi mogli da se odbranimo od međunarodnih siledžija.
E, pa Rusija nije mala, na veliku žalost NATOghuzije, ako mogu smrdljivi Englezi i nadmeni Amerikanci to da rade, može i Rusija.
Razlika je u tome što NATO nije imao nikakav razlog da bombarduje Jugoslaviju, a Rusija ima svako pravo
da interveniše u Ukrajini.

izgleda da nije bio nas avion u pravu si.da pod b nadam se da si u tu u pravu,citam informacija i dezinformacije,i znam da je isporuka trebala biti u nekoj bezveze zemlji ( ne ukrajini) ali bojim se da je ta zemlja bila samo posrednik izmedju Srbije i Ukrajine/
bangladeš nije bezvezna zemlja...samo je neznanje malog primitivnog balkanca bezvezno...

1658119958162.png

army
1658120030429.png

Smešno mi je kako tupavo i sa velikim bolom reaguješ na uništenje M777 ili bilo kog zapadnog oružja koje Rusi dezintegrišu.
Da ne znam da su poslali Ameri, pomislio bih da ti je ta M777 lično ćaćina. :zblesav:
Čeka te još puno bolnih trenutaka, ako ti srce izdrži te emotivne stresove.
Lijepo je bit rusfil, veseliti se svakom ruskom uspjehu.
Za to treba imati i neke dokaze ništa tvrditi na silu.

Совјетски топови и хаубице користе клинасти затварач за забрављивање цеви а самим тим и месингане или челичне чауре тј дводелни метак

Амерчке користе завојне затвараче и барутна пуњења без металне чауре.
Они метални контејнери на снимку су ти барутна пуњења у којима су смештене вреће са барутом. Исти систем метка преузет још од првих м101 155мм хаубица.

Упоредите слике из прилога телетабиси па и даље тврдите да је 122мм хаубица на снимку😂

Вама глупанима и незналицама треба забранити да коментаришете о оруђима јер не поседујете ни елементарно знање о истима.
Otvori drugi put padobran kada upadaš u nečiju diskusiju.
Netko je tvrdio na osnovu nekih detalja da se radi o američkoj haubici M777, ja sam postavio sliku ruske sa istim detaljem.
Gdje se na snimci vidi zatvarač??

Sve šta Rusi unište ima malo ili nikako dokaza.

Otvori drugi put padobran kada upadaš u nečiju diskusiju.
Netko je tvrdio na osnovu nekih detalja da se radi o američkoj haubici M777, ja sam postavio sliku ruske sa istim detaljem.
Gdje se na snimci vidi zatvarač??

Sve šta Rusi unište ima malo ili nikako dokaza.
За писмене барутно пуњење говори који тип затварача користи оруђе телетабису.
Видиш да је пуњење баш од 777

Prilozi

• C9E93346-FE67-4F52-BC7B-BF09F9F36CE9.jpeg
    C9E93346-FE67-4F52-BC7B-BF09F9F36CE9.jpeg
    101,2 KB · Pregleda: 8
  • DFB1C08B-A338-4570-9EEE-3F8538DCB912.jpeg
    DFB1C08B-A338-4570-9EEE-3F8538DCB912.jpeg
    150,3 KB · Pregleda: 8
За писмене барутно пуњење говори који тип затварача користи оруђе телетабису.
Видиш да је пуњење баш од 777
kao što se reče imperija laži..njima je i zapadno govhno bolje od ruskog...inače što ima posebno u tom uništenju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back