Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Само веома зли људи покушавају оправдати злочине ... То што ти српске жртве не значе ништа некако те и разумем, јер си усташа, али да ли си сузу пустио за овим невиним анђелима које су нацисти у Украјини побили 2014. године? Зар из тог контекста не можеш да схватиш да су Руси, легално и легитимно - све по међународном праву, имали право да денацификују и демилитаризују нацистичку творевину?

Pogledajte prilog 1189258
Видим снажан налет озлојеђености и уобичајен дубок осећај виктимизације - ово је у реду -
Разумеш ли ти да нико при здравој памети не може искористити НАТО бомбардовање из 1999. године да оправда руску инвазију 2022. године? Али видим да ти то радиш.

1658095537456.png

То што се сада переш не може променити оно што си написао:

Дакле, то прикривање иза релативизовања и лажно моралисања говори више него јасан и отворен став (какав год да је).
Не знам откуд ти идеја да би било ко овде био фрустриран твојим коментатима?! Нарочито у потенцијалу.
oko za oko je zakon prirode. ili ga pratiš ili te pojedu.

Видим снажан налет озлојеђености и уобичајен дубок осећај виктимизације - ово је у реду -
Разумеш ли ти да нико при здравој памети не може искористити НАТО бомбардовање из 1999. године да оправда руску инвазију 2022. године? Али видим да то радиш.
Naravno da može, ti si indoktriniran i naučen na zapadnu izuzetnost pa ne možeš da razumeš u potpunosti šta se dešava. Boli Ruse qra*c za drugo vreme i drugi kontekst, to je samo u očima zapada.

То што се сада переш не може променити оно што си написао:

Дакле, то прикривање иза релативизовања и лажно моралисања говори више него јасан и отворен став (какав год да је).
Не знам откуд ти идеја да би било ко овде био фрустриран твојим коментатима?! Нарочито у потенцијалу.
Тражиш неку моралну поуку и релативизацију у мом коментару.
Рекао сам шта сам рекао. Савремено схватање правде није "зуб за зуб и око за око". Ово је можда било почетком 19. века – време је да се већ извучеш из тога.

Тражиш неку моралну поуку и релативизацију у мом коментару.
Рекао сам шта сам рекао. Савремено схватање правде није "зуб за зуб и око за око". Ово је можда било почетком 19. века – време је да се већ извучеш из тога.
Ти и даље делиш моралне лекције...
Које је то савремено схватање правде? И које правде, чије?
Заиста не знам откуд ти идеја да се поставиш као мерило нечега овде, као и да делиш савете које ти нико није тражио.
Ја мислим да је време да се вратиш тамо откуд си и дошао.

The U.S. Embassy in Kiev has raised its alert status and urged all Americans to leave Ukraine immediately. Functions are being transferred from Kiev to Lvov.

To jest, ambasade SAD u Kijevu je podigla status pripremnosti i upozorila sve Amerikanaca da napuste Ukrajinu hitno. Funkcije ambasade su prenesene iz Kijeva u Lavov

Совјетски топови и хаубице користе клинасти затварач за забрављивање цеви а самим тим и месингане или челичне чауре тј дводелни метак

Амерчке користе завојне затвараче и барутна пуњења без металне чауре.
Они метални контејнери на снимку су ти барутна пуњења у којима су смештене вреће са барутом. Исти систем метка преузет још од првих м101 155мм хаубица.

Упоредите слике из прилога телетабиси па и даље тврдите да је 122мм хаубица на снимку😂

Вама глупанима и незналицама треба забранити да коментаришете о оруђима јер не поседујете ни елементарно знање о истима.

Prilozi

• FDE57B7F-FB24-4002-8E45-A7C345DC67F1.jpeg
    FDE57B7F-FB24-4002-8E45-A7C345DC67F1.jpeg
    101,2 KB · Pregleda: 8
  • 82B7991A-E8F8-44F5-AC4D-4964F108F749.jpeg
    82B7991A-E8F8-44F5-AC4D-4964F108F749.jpeg
    63,1 KB · Pregleda: 8
  • 0E03225E-AEE1-4D0D-A9E1-2EE0B7B1B508.jpeg
    0E03225E-AEE1-4D0D-A9E1-2EE0B7B1B508.jpeg
    43,6 KB · Pregleda: 8
  • A81AE7EF-8EFB-4442-A761-4F02B164ACA3.jpeg
    A81AE7EF-8EFB-4442-A761-4F02B164ACA3.jpeg
    150,3 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
The U.S. Embassy in Kiev has raised its alert status and urged all Americans to leave Ukraine immediately. Functions are being transferred from Kiev to Lvov.

To jest, ambasade SAD u Kijevu je podigla status pripremnosti i upozorila sve Amerikanaca da napuste Ukrajinu hitno. Funkcije ambasade su prenesene iz Kijeva u Lavov

Šta zna Kindzal dal je Kijev il je Lvov.

Ти и даље делиш моралне лекције...
Које је то савремено схватање правде? И које правде, чије?
Заиста не знам откуд ти идеја да се поставиш као мерило нечега овде, као и да делиш савете које ти нико није тражио.
Ја мислим да је време да се вратиш тамо откуд си и дошао.
Стално си фрустриран јер не можеш да ме разумеш - нисам ја крив, ми имамо различита мишљења и посебно озбиљну разлику у нивоу знања...наравно не у твоју корист....Приметио сам твоју нервозу пре извесног времена, када си ме стално провоцирао својим питањима ван теме... Пази сад, могу и без твојих коментара и мишљења, ако ти се моје не свиђају - прођи!

U RF je nezaposlenost ispod 4%. Svako ko želi da radi ima posao.
To znači da ako bi preusmerili proizvodnju na proizvodnju dronova, morali bi da zakinu nešto drugo.

Glupo je, npr. umanjiti proizvodnju helikoptera radi proizvodnje dronova. A dronove uvek mogu kupiti.

I to rade oduvek. Proizvode šta znaju najbolje, a kupuju od drugih džidža-bidže na koje ne žele da troše vreme i ljudske resurse.
Pa trebalo je na vrijeme da ih kupe a ne da se blamiraju sred rata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back