Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači nismo mi krivi što je Putin napao Ukrajinu. Mi možemo samo da sedimo i da gledamo dokle će da zavali Ruse, uglavnom ni krive ni dužne - u gomna iz kojih će se posle dugo vaditi.
Zašto vi NATOghuzi i rusomrsci uvek pišete u množini?
"MI", "SVI", "SVAKO"?
Piši za sebe rođače, ne uvlači mene u tvoje bolesne fantazije i kilava predviđanja razvoja situacije...

Iran pod sankcijama od daleke 1979. godine, proizvodi udarne bespilotnike, balisticke rakete,
masu raznog oruzija i munucije.

Severna Koreja pod sankcijama od kad znaju za sebe, u totalnoj izolaciji od spoljasnjeg sveta,
proizvodi nuklearne bojeve glave, balisticke rakete i mnogo raznog oruzija i municije.

Ukrajina, koja ne da nije pod sankcijama nego joj ceo "progresivni" svet pomaze i tehnikom i parama za osam godina
nije serijski proizvela NISTA!

Kako to? :think:
Proizvode Stugu i pokazala se dobra za T- 72 kupole..

Ukropi priznali da su bankrot!!!!!

Ukrajina zatražila zamrzavanje otplate duga​

Ukrajina je zatražila od međunarodnih kreditora, uključujući zapadne sile i najveće svetske investicione kompanije, da zamrznu otplatu njenog duga na dve godine kako bi mogla da usmeri svoja sve manja finansijska sredstva na potiskivanje ruskih vojnih trupa.

Ukrajinsko Ministarstvo finansija, suočeno s padom bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 35 do 45 posto ove godine nakon napada Moskve u februaru, saopštilo je danas da se nada da će do 9. avgusta finalizirati odlaganje servisiranja svog duga od oko 20 milijardi dolara, izveštava Rojters.

Zamrzavanje, koje su brzo podržale vodeće zapadne vlade i veliki fondovi koji pozajmljivali sredstva Kijevu, odložilo bi otplatu duga od oko 1,2 milijarde dolara koji dospeva već početkom septembra.

Agencija "Blumberg" prenosi, takođe, da vlada u Kijevu želi da se dogovori sa imaocima njenih obveznica o dvogodišnjem zamrzavanju otplate duga, precizirajući da je danas podnela zvaničan zahtev za restrukturiranje 22,8 milijardi dolara državnog duga.

Grupa kreditora u Pariskom klubu složila se da suspenduje otplatu duga do kraja 2023. i pozvala druge kreditore da učine isto, dodaje njujorška agencija.

U predlogu Ukrajine, objavljenom na veb stranici vlade, kaže da bi "svi datumi dospeća plaćanja kamata na obveznice" bili odloženi prema planu.

Prema Rojtersu, Kijev planira, u nastojanju da izbegne ono što bi bilo klasifikovano kao teško neizvršavanje dužničkih obaveza, da ponudi zajmodavcima dodatna plaćanja kamata kada period zamrzavanja istekne.

Ukrajina procenjuje svoj fiskalni manjak na 5,0 milijardi dolara mesečni, što prema računici ekonomista gura njen fiskalni deficit na 25 procenata BDP-a, u poređenju sa samo 3,5 posto pre sukoba.
Украјина је у агонији и одржавају је на апаратима. Области које су за Украјину практично већ бивше чиниле су 60% украјинског БДП-а.
Ово, што контролише Кијев пашће на ниво С.Кореје. Треба вратити ову великодушну помоћ запада.
Њима је једини излаз из дубиозе да се уједине са Русијом а САД да прихвати да је бацио новац на лош пројекат.

Nikakvih problema da se saradnja na planu privrede i svim ostalim planovima između Srbije i Rusije nastavi ne bi ni bilo - da ovom malom nije palo na pamet da napadne Ukrajinu i svet dovede na rub svetskoga rata.

Znači nismo mi krivi što je Putin napao Ukrajinu. Mi možemo samo da sedimo i da gledamo dokle će da zavali Ruse, uglavnom ni krive ni dužne - u gomna iz kojih će se posle dugo vaditi.
Хахахаха.....ово је требало смислити!
Ни један нормалан човек ово не би могао срочити!
И онда се чудиш што се са тобом спрдају а ти се сам спрдаш качењем оваквих небулоза.

Pripadnik AZOV-a nakon mesec dana u rostovskom zatvoru;)

FYDHpfgXwAER2cn

Nikakvih problema da se saradnja na planu privrede i svim ostalim planovima između Srbije i Rusije nastavi ne bi ni bilo - da ovom malom nije palo na pamet da napadne Ukrajinu i svet dovede na rub svetskoga rata.

Jeste i onda je mrmot zavio cokoladu, z:D nema ekonomskih i politickih ucena i tkz. stapa i sangarepe od strane Zapada da moramo pretezno da saradjujemo samo sa Zapadom i za sve ostale drzave neke mrvice.

Rusija nije imala izbora i ne zavisi od nje koliko ce trajati rat u Ukrajini i mozda i neka nuklearna kriza, bice ono kako Ukrajina i Zapad seju tako ce i da zanju, pa kako bude svima nama.

N twitteru imas dosta poklonika sizofrenih deluzija, mislim da bi se tamo pronasao...
najtezi rad nekoga koji i je strucan u radu sa takvim ki sto je doticna osoba i je
da shvati da je on taj problem
takozvano Uvid u Sopstveno stanje.
dakle , moram vam reci da je to jedan poduzi vremenski period , teskoga rada ,
ali, ako je terapeut dobar, moze se i dobiti neki ili nekavi rezultati
koji su i podnosljivi i za porodico , sredinu , pa i za osobu.

Особље 35. бригаде маринаца, која је била стационирана у Одеској области, за сада остаје тамо. Због губитака на Кривојрошком сектору фронта, где је стациониран један од батаљона бригаде, у предграђу Одесе организован је процес ванредне обуке маринаца из реда мобилисаних грађана.

photo-y.jpg

ganj.gif

Прва дама Украјине Олена Зеленска обратила се Конгресу САД. Зеленскаја је у америчком Конгресу позвала да се Украјини дају системи противваздушне одбране и више наоружања.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back