leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.775
Namestaljka vidi se.... tenk bukvalno bio parkiran ...Trenutak kad Ukrajinac protiv-oklopnim oruzjem unistava ruski tenk.
Od forumskih Putinovaca trazim da kazu kako UKR vojnik unistava svoj tenk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Namestaljka vidi se.... tenk bukvalno bio parkiran ...Trenutak kad Ukrajinac protiv-oklopnim oruzjem unistava ruski tenk.
Никад ми неће бити јасно зашто је тај Харков уопште у истој бановини као и Лавов? Све руско у граду и околини, и сад дођу у ситуацију да ратујују са својима.
Zar sumnjaš kada je Rusija u pitanju?Хвала Богу све иде како треба ...
Srbija do Tokija....Jes posle 4 case od 2 dl brlje, tebi ravno do Vladivostoka...
Super. Aj sad nek uradi isto to al da ima nekog u tenku.Trenutak kad Ukrajinac protiv-oklopnim oruzjem unistava ruski tenk.
ono sto mogu citati na msn , cbc, cnn i ostalim , relevantnim istinitim medijama , bas kao i na mojim "kanadskim", zakljucujem da su na granici sa POLJSKA- UKRAJINA , nalaze kamioni i kamioni sa , svakakvim cudima i oruzjima.To je više deklerativno jer je ukrajinska vojska razbijena manje više samo je pitanje vremena kada će potpisati kraj.Fora je što nemaš više kome poslati vojnu pomoć.
Brate pricaj sta hoces.Granici se sa Rusijom, nastala je od Rusije.
Pa to , vreme radi protiv ukrajinaca sve im je gore a ovde neko kao prica o rusiji. ....ma idi koje dilejeHebe se tebi za plač majki ukrajinskih vojnika.
Važno jre da vreme radi protiv Rusije.
Ti si to pisao i prvi dan rata, tvoje pisanje niko ne smatra relevantnim, ruso***** mozak.Харков је наш. Разбили смо нацисте НАТОвске у Харкову, пукле су им све линије , руска војска је у центру Харкова сада се спроводи операција чишћења града од заосталих бандерашких убица из Азова.
Руси се исто налазе у Кијеву , тренутно воде битку са укропима око Ирпена...
svi u gulak pa ko prezivi nek pricaŠta to znači? Da li priželjkujete da se ubiju Putiinova deca i sva deca Rusa i Srba? Je li to ona demokratija koju javno preferirate?
Ustvari to kako ti predstavljaš nije baš tako jednostavno! Rusi nisu upali u Ukrajinu zato što im se ne sviđaju Ukrajinci ili nacisti, nego zato što osam godina nekažnjeno ubijaju ruske građane po Donjecku, pa im to nije dovoljno nego zovu svoje prijatelje iz NATO da dođu i da im pognu u tome,pa čak prijete i da će razviti i nuklearno oružje da bi to još efikasnije radili! E sad ako ti mislišda to nije dovoljno da ovi reaguju,pomisli samo koliko je Amerima trebalo da donesu odluku da zaštite svoje studente u Grenadi ili Šiptare na Kosovu s kojima nisu ni u kakvom srodstvu!Drugar, ja te potpuno razumem s jedne strane. Ti živiš u Rusiji, oni su ti tamo prijatelji i komšije.
Međutim, više od 90% ljudi na planeti ne odgovara tom opisu. Znači nama ostalima Rusi i Ukrajinci nisu ništa i gledamo ih ovako sa strane. Kad tako gledamo stvari stoje na taj način da je Rusija upala na teritoriju druge, međunarodno priznate države. Kakvi god da su ljudi u toj državi nisu oni ušli u Rusiju nego je ona ušla kod njih. To mi je sasvim dovoljno saznanje da znam kako stvari stoje. Još kažeš kako će u drugoj državi koja nije tvoja biti potamanjeni oni koji ti se ne sviđaju. Zamisli da dođeš u moju kuću i s vrata kažeš kako treba da bude ovako ili onako inače ćeš me uništiti. Šta očekuješ da bih ja rekao na to?
Izvini, sve mi ovo jako liči na ponašanje Amerikanaca u vezi s Kosovom, samo što oni bar nisu imali ambiciju da pregaze celu Srbiju. A mogli su, da se ne lažemo. Sve što sam tad mislio o njima sad mislim o Rusima. Supersile - supersiledžije.
Tužno za gledati. Prije 2-3 dana ovo je bio neki momak/muškarac sa curom, ženom, djecom, svojim hobijima,...Jadnik Kazachok u lezecem stilu
Pa eto, možeš se informirati kod forumaša ovde, oni će da ti dadnu vesti, koje su pesma za tvoju dušu.
ne treba ovako da se ponasaju, treba da ih lepo ugoste da se rusi lakse predaju
ODEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETrenutak kad Ukrajinac protiv-oklopnim oruzjem unistava ruski tenk.

Jel svratiš nekad na NATO forume da im ukažeš na grešku iz 99e? Makar da potrošiš i 10% vremena koje ovde trošiš na pljuvanje po Srbima bilo bi okДобро. Управо си подржао принцип по коме је бомбардовање Србије било оправдано.

Obične gluposti koje nemaju veze sa istinom..To je samo paravan, maskota, da se sakrije ono što ti zločinci zaista jesu - nacisti ...
Први сте почели и срушили дотадашње међународно право нападом на Југославију 1999. Батина увек има два краја.