Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

CNN: Poginuo šestogodišnji dečak u Kijevu​

Agresor nastavlja da se izivljava nad civilima.
To je istina,pričao mi jedan čovek,ne laže.
Jedan čovek:
преузимање.jpeg

Koreja
Laos
Liban
Kuba
Kongo
Vijetnam
Tajland
Dominikanska republika
Bolivija
Kambodza
Libija
Afganistan
Grenada
Panama
Irak
Somalija
Bosna i Hercegovina
Haiti
Srbija
Sudan
Sirija
Ево о чему причам, у америчке интервенције рачуна се и Сомалија у којој су ишли са мандатом УН-а.

Али се зато у руске не рачуна насилно наметање идеологије целој Источној Европи.

Znači da rezimiramo šta se dešava - dok nevini ljudi stradaju, Rusija pokušava da izjednači rezultat sa USA u tome ko je veći kreten na internacionalnom planu, dok četvoronožni navijači sa sigurne udaljenosti svršavaju na svakog stradalog civila.

Pa nije li to sjajno.
Mali usati biciklista u fluo biciklistickim skici iz svoje vikendice sa zutim staklima.

Ево о чему причам, у америчке интервенције рачуна се и Сомалија у којој су ишли са мандатом УН-а.

Али се зато у руске не рачуна насилно наметање идеологије целој Источној Европи.
Odlicno se zna da je nakon raspada SSSR vazilo pravilo UN=USA.

Хахахахахаха....ал се ти намлати бесмислица, страшно?!
Па ти ниси укапирао ни тачку на крају реченице а камоли текст!
U tekstu sam priznaješ, da za Moskvu ne postoje Belorusija te Ukrajina, jer su to Ruske zemlje. Dalje ne treba. Ko malo poznaje istoriju zna zašto je danas Moskovija najveća zemlja na kugli zemaljskoj i zna, da se neće zaustaviti, sve dok ali ne budu vladali svim slovenima ili budu uništeni.

Да ли је по теби оправдано да нека земља просто одреди на основу силе и некаквих склепаних историјских аргумената своју сферу утицаја?

Ако може Америка то да ради по читавом свету, и ти то подржаваш онда и остали имају право да раде то исто по истим принципима. Ја знам да сте ви НАТОвци покварени, зли и лицемерни али правила увек морају бити иста за све.

Pa vidi drugar, Harkov se ne nalazi u Rusiji nego u Ukrajini. Ostalo valjda možeš i sam da zaključiš.
i koje je tvoje licno misljenje
mozes li nam ukratko reci
zasto RUSIJA nije htela da se MINSK dogovori primene
i zasto su od UKRAJINE , STALNO TRAZILI DA UBIJAJU U ONIM ODVOJENIM REPUBLIKAMA
a i da, kako se kaze za one , koji zaustave protok vode ili jos i gore , uniste dalekovode.

hmmm, pitam se pitam ja
a i bogati i pitam i ja tebe
dal ti znas ,
uzrok
sta je posledica

Докле су стигли наши ?

Харков је наш. Разбили смо нацисте НАТОвске у Харкову, пукле су им све линије , руска војска је у центру Харкова сада се спроводи операција чишћења града од заосталих бандерашких убица из Азова.

Руси се исто налазе у Кијеву , тренутно воде битку са укропима око Ирпена...

Ако може Америка то да ради по читавом свету, и ти то подржаваш онда и остали имају право да раде то исто по истим принципима. Ја знам да сте ви НАТОвци покварени, зли и лицемерни али правила увек морају бити иста за све.

Одлично. Значи сила и може ми се. Онда ни Запад ништа не спречава да Србију прогласи својом зоном утицаја.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back