Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
477429_109727716_17554071_171504046701334_5961627030768105016_n.jpg
Mrze svoje a dodvoravaju se germanima, cak su pokusali da izmisle i svoju istoriju da bi bili sto bliZi germanima 😁😁😁

Iz latinskog, stupidus.

Izgovor Uredi
IPA: /stûpiːdan/
Hifenacija: stu‧pi‧dan
Pridjev Uredi
stȕpīdan (ćirilica сту̏пӣдан, određeni vid stȕpīdnī)

Značenja:

(značenje izvedeno preko sinonima) tup, ograničen, imbecilan, glupav, tupoglav, nerazborit, bandoglav, šupljoglav, izr. glup koliko je težak izr., bez daske u glavi izr., bedast, tup kao panj/noć izr., slabouman, ret. borniran ret., tankouman, bukvast, tupav, fam. spor fam., glupoglav, nepametan, tikvanski, plitak, neinteligentan, reg. trotlast reg., budalast, priglup, plitke pameti, beslovesan, zaglupan, kratkouman, nesposoban, trotulozan reg., plitkouman, šupalj, praznoglav, nedotupavan, tup kao sekira izr., debilan, da nema nosa travu bi pasao izr., blesav, stupidan, kretenast, kretenski [1]
Sinonimi:

tup, ograničen, imbecilan, glupav, tupoglav, nerazborit, bandoglav, šupljoglav, izr. glup koliko je težak izr., bez daske u glavi izr., bedast, tup kao panj/noć izr., slabouman, ret. borniran ret., tankouman, bukvast, tupav, fam. spor fam., glupoglav, nepametan, tikvanski, plitak, neinteligentan, reg. trotlast reg., budalast, priglup, plitke pameti, beslovesan, zaglupan, kratkouman, nesposoban, trotulozan reg., plitkouman, šupalj, praznoglav, nedotupavan, tup kao sekira izr., debilan, da nema nosa travu bi pasao izr., blesav, stupidan, kretenast, kretenski [1]

Nemaš pojma. Hvala, molim :lol:
Jel i ostatak recenice na latinskom 😂

Da sam ja putin poslao bih spec da pridju ovom zelenku I upozore ga jasno , da ako nece pregovore , sledi mu metak.
Kad imas vojnu prednost , pretvori je u jasnu moc , da boranija razume.ne da pravis intelektualni tutorijal.
Dakle, Putin je gluplji od tebe.
Ajde da se i ja složim

Jel i ostatak recenice na latinskom ?
Primijetio si i ćirilicu, polupismeni?

Desant helikoptera na aerodrom Hostomel, nova popuna jedinicama.

pa vojnovic
Okačio je Lijanko Vojinović na svom twiteru video cure koja poziva upomoć iz Kijeva. Lijanko je srpskog porijekla,a nema ime i prezime ove cure. Ako su uzdala u pomoć Srba i srpske ambasade bolje joj je pješke ka Mađarskoj krenuti. Jedino ds sjedi u podrumu i čeka rat da prođe.

Jedina dobra stvar u svemu ovom po nas je ta što je ******i po prvi put doneo razumnu mada i jedinu moguću odluku (naravno ne mislim na robne rezerve i dramsku predstavu o pasulju :aha2:). Mi smo svakako trenutno nebitan faktor ali ljigavost glavnog nam vođe u ovakvim situacijama može biti ponekad i korisna. Vuk sit, ovce na broju, jedni i drugi zadovoljni ako ništa ko god da izvuče deblji kraj mi smo učinili "sve što smo mogli". Uopšte nemam dilemu da je cvikeraš patetično cvileo na obe strane, videćemo samo šta će to dalje doneti i da li su usledila neka dopunska obećanja za nakon izbora...

После оваквих монструозних злочина, полуделу "Мајчицу" што се оно каже не опере ни Сава ни Дунав..

Kojesta.

Rusija ce anektirati Ukrajinu, ali sve to nece nista vredeti ako se sroza standard Ukrajine. I obrnuto, ako Rusija poveca standard Ukrajincima sve ce biti zaboravljeno. To je glavna bitka.

da Vucic je bas lukavo odigrao i sve je bilo perfektno dok ujutro nije osvanula mapa Evrope sa Srbijom kao jedinom zemljom koja nije uvela sanckije Rusiji.

Izuzetno glup potez u svakoj varijanti.
Mi smo neutralni i nesvrstani i to Evropa zna...a ako nas osudjuju boli nas briga. Srbija je deo Malog Sengena u koji smo usli prosle godine, a to je ZAPADNI projekat tako da smo zasticeni. Na vreme smo prosle godine usli u Mali Sengen...boli nas patka.... mogu da nas povuku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back