veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
ruski agresor aktivno prima ukus oruzja slavne Ukrajinske NOV
Slava Ukrajini, je li se tako beše kaže na sa'ranama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ruski agresor aktivno prima ukus oruzja slavne Ukrajinske NOV
Naši nisu trebali u zatvor nego u penziju i sve plaćeno dok su živi.To sam i ja probao da mu objasnim ranije. Ista priča i sa Srebrenicom, par desetina naših u zatvoru i par desetina tisuća njihovih pod zemljom, ko ne bi prihvatio tako nešto?
Hoce, letjece...iznad SvicarskeE sada ce Nato piloti imati isti onaj osjecaj koji su imali nasi heroji koji su uzletjeli u borbu.Sada nece biti bas igrica.Imaju priliku za viteski dvoboj pa kom opanci kom obojci.
Gde je mocni NATO pakt da reaguje kada se krse osnovna nacela demokratje u Ukrajini....![]()
usli u "kazneni prostor"...........bice penala ko pleve.Како напрадују наши?
Moskva mora biti bombardovanaGde je mocni NATO pakt da reaguje kada se krse osnovna nacela demokratje u Ukrajini....![]()
Naši nisu trebali u zatvor nego u penziju i sve plaćeno dok su živi.

Javi centrali da krenu vojno na Rusiju.Svabice za razliku od tebe koji otkidas na Putlera haha.
jao stvarno...............ovaj drugi, ruski, tolko je brz da ga nisam ni primetio.pogledaj snima 2 aviona ... corav si
Javi putleru da dodje da nam pomogne oko Kosova ... oprosticemo mu sto je odsmrdeo onomad sa nase juzne pokrajine kao pcka.Javi centrali da krenu vojno na Rusiju.
Nema ovo veze sa ukrajincima. Ovo je rat protiv nacizma i fasizma
niko ne iskljucuje strateske interese
ne znam da li bih to nazvala "velikoruski imperijalizam" ali recimo kao sto mnogo nas masta da se reujedini sa Republikom Srpskom
tako mnogo Rusa s obe strane ukrajinske granice zeli isto.....i vise od nas cim ratuju
Ono, kad ti ruska vojska udje u glavni grad za manje od 12 h. Jel moguce da su razbili Ukrajinu za manje od pola dana? Masinerija bre. Kraz za Azov guzice i kraj nacizma u istocnoj evropi
Pa ovo je ocekivano.Dosta Ukrajinaca ne zeli da se bori sa Rusima.Ono, kad ti ruska vojska udje u glavni grad za manje od 12 h. Jel moguce da su razbili Ukrajinu za manje od pola dana? Masinerija bre. Kraz za Azov guzice i kraj nacizma u istocnoj evropi
Ono, kad ti ruska vojska udje u glavni grad za manje od 12 h. Jel moguce da su razbili Ukrajinu za manje od pola dana? Masinerija bre. Kraz za Azov guzice i kraj nacizma u istocnoj evropi
Rusoludilo je jedna teska f dijagnoza.
mislim na danas........Čim ratuju? Lol. Kao da nije bilo rata 1992-1995.
da se na zamajavamo.............za ameriku ce ipak trebati bar 14 sati.Ono, kad ti ruska vojska udje u glavni grad za manje od 12 h. Jel moguce da su razbili Ukrajinu za manje od pola dana? Masinerija bre. Kraz za Azov guzice i kraj nacizma u istocnoj evropi
Gde tu,osim molitivi i saopstenja ne vidim ih na terenu.Tu je, gleda pravoslavlje kako se unistava, naoruzava jednu stranu i kaze Rokaj Kokaj