Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Од Хитлера, ово је његов рецепт из друге половине 30-их. :)

Запад није форсирао на Исток него су земље Источне Европе својевољно аплицирале да постану чланице. Русија није никада. И цела та прича о опкољавању Русије је бесмислица, да је Русија хтела да игра другачије могла је али је одабрала пут обнове СССР-а што Путин више и не крије. Да су хтели да живе нормално, могли су и није ту Запад дужан да им титра јаја и угађа како би они одабрали праву ствар.

Ово што си написао о Русији која привлачи Европу је глупост јер Русија никада није привлачила Европу, па ни онда када је била и војно најмоћнија сила на свету за време царева. Шта Русија уосталом може да понуди Европи, политички систем и вредности? Не бих рекао да то ико жели.

Jedino Srbe su morali silom da utjeruju u demonokratiju ,prvo Srbe u BIH a onda 1999 i 2000 u Srbiji
Dok su se bavili utjerivanjem Srba u j demonokratiju to je dalo vremena Rusiji da se konsoliduje inace bi ova invazija na Rusiju pocela devedesetih

PREDSEDNIK SRBIJE ZAKAZAO HITNU SEDNICU Tačno u 13 zaseda Savet za nacionalnu bezbednost, a u 15 Vlada Srbije TEMA UKRAJINA :mrgreen:

Sad će vUČKo reći:

-Srbija ima dovoljno pasulja, narod moze da prdi do mile volje
-Sa bratom Xi-jem sam obezbedio pirinča za mesec dana
-Toalet papira ima, nemoj narode da stvarate zalihe
-Paštete sam već potrošio iz robnih rezervi za predizborne paketiće za penzionere i Rome

Što se tiče Ukrajine:

-Gazde iz Mi6 i NATO su mi rekle da kažem da je Putin zlo i da je balkanski kasapin (pardon to je bio Sloba po CNN-u), a Putin je kosmički kasapin
-UA RUSIJA, živela Kraljica!

I za kraj ono najvažnije:

- Zbog početka Trećeg Svetskog Rata...moraćemo odložiti izbore za jedno 5-10 godina, ako ko preživi...opet ću mu ja biti vladar!
Živela Srbija, sa mnom na čelu!

...

Nemacka televizija prikazala ukrajinske vojnike sa nacistickim simbolima na slemovima!

poiZH9c.jpg

Stvari su jasne ko je za Ukrajinu i NATO taj je nacista!

Jel ovo znači da je Harkov već pod ruskim snagama?

Znaci zauzeta je zgrada opstine u Harkovu bez ikakvog otpora. Sto nije ni cudo jer su stanovnici Harkova 90% Rusi.

wXasjJR.jpg

Jedino Srbe su morali silom da utjeruju u demonokratiju ,prvo Srbe u BIH a onda 1999 i 2000 u Srbiji
Dok su se bavili utjerivanjem Srba u j demonokratiju to je dalo vremena Rusiji da se konsoliduje inace bi ova invazija na Rusiju pocela devedesetih

А не ваља ти демократија. Слушај, само да је иселити све младо из Србије и дати Вучићу одрешене руке да вама осталима влада без икаквог суда. Врло радо бих подржао јер вам следује тако нешто. :)

Слажем се ово за Запад али зар се нисмо обојица сложили да је геноцид тешка реч?

Мени није овде циљ да правдам НАТО за 1999 јер је то немогуће, циљ ми је да докажем да је ово силеџијска агресија Русије, а не одбрана. Као шпто је бомбардовање 1999 била силеџијска агресија.
Очигледно је да једине информације које имаш имаш са западних медија?
Да ли си чуо шта се и Украјини дешава од 2013 и под чијом командом?
Да ли си чуо колико је цивила страдало од фашистичког режима.
Да ли си чуо да је Русима забрањено да се служе матерњим језиком.
Да ли си чуо да САД интезибномнаоружава Украјину?
Да ли си чуо да је Зеленски најавио прављење нуклеарног оружја?
Да ли си чуо да је Русија тражила писане гаранције о безбедности?
Да ли си чуо да су САД и НАТО то одбиле,?
Чуо си само одговор Русије?
Мој добронамерни савет је да купиш апарат за наглуве!

Очигледно је да једине информације које имаш имаш са западних медија?
Да ли си чуо шта се и Украјини дешава од 2013 и под чијом командом?
Да ли си чуо колико је цивила страдало од фашистичког режима.
Да ли си чуо да је Русима забрањено да се служе матерњим језиком.
Да ли си чуо да САД интезибномнаоружава Украјину?
Да ли си чуо да је Зеленски најавио прављење нуклеарног оружја?
Да ли си чуо да је Русија тражила писане гаранције о безбедности?
Да ли си чуо да су САД и НАТО то одбиле,?
Чуо си само одговор Русије?
Мој добронамерни савет је да купиш апарат за наглуве!

Бураз о чему причаш, ја у српским медијима само то и слушам. Ако ниси приметио скоро сви су на руској страни и сикћу јефтину кремаљску пропаганду.

САД се 1999 нису браниле него су нападале. Русија се 2022 не брани него напада. САД су 1999 биле агресор. Русија је 2022 агресор.

Шта је нејасно?
Delimično tačno, uz mali dodatak da SAD nisu bile ugrožene u SR Jugoslaviji, dok su Rusi itekako ugroženi u Ukrajini. Takođe, teritorija KiM nikad nije bila deo neke albanske teritorije, dok je cela Ukrajina bila Rusija.
Komplikovano, ali mi moramo da gledamo naš interes a to sigurno nije priznanje tih otcepljenih teritorija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back