Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.560
па "демократа" Гулани се захваљује Израелу у амерчком интевју, па како сад да се бори против њега / њихУместо да бране Сирију од ционистичке агресије, они нападају Хришћане Сирије, древну Заједницу Сирије!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па "демократа" Гулани се захваљује Израелу у амерчком интевју, па како сад да се бори против њега / њихУместо да бране Сирију од ционистичке агресије, они нападају Хришћане Сирије, древну Заједницу Сирије!
Да, и ја питам свашта.па "демократа" Гулани се захваљује Израелу у амерчком интевју, па како сад да се бори против њега / њих![]()
Najveće naučno dostignuće Vizantije je određivanje rodjenja Isusa i izgradnja Aja Sofije, za 1100 godina postojanja.- одредио (можда је погрешио за 5 година) годину рођења Исуса Христа, и, од тада се време дели на Стари и Нови Век.
- изградио Свету Софију. Ако то није архитектонско ремек-дело, онда не знам шта је.
И шта су урадили да спрече Нетањахуа да комада Сирију? Осим што се сликају, наравно.Strašno. Nove Sirijske Vlasti ne daju komadanje Sirije i ostvaranje jevrejskog projekta.
Византија је била Велика Култура и Цивилизација у којој су цветала Филозофија, Уметност, па и Наука. То је чињеница.Najveće naučno dostignuće Vizantije je određivanje rodjenja Isusa i izgradnja Aja Sofije, za 1100 godina postojanja.
Zamisli to društvo koje je sve svoje hiljadugosinje kapacitete iskoristili za određivanje godine rodjenja Isusa. Jezivo...
И да, шта ћеш важније за свет од одређивања датума Доласка на Свет Сина Божјег, Богочовека и Спаситеља Света?Zamisli to društvo koje je sve svoje hiljadugosinje kapacitete iskoristili za određivanje godine rodjenja Isusa. Jezivo...
Bukvalno za normalnog coveka je sve na ovom svetu vaznije od toga.И да, шта ћеш важније за свет од одређивања датума Доласка на Свет Сина Божјег, Богочовека и Спаситеља Света?
Наравно да није . Као што ни твој дефиниција ,, нормалног човека" је само твоја дефиниција и ништа више.Bukvalno za normalnog coveka je sve na ovom svetu vaznije od toga.
Ali mislim da ce HTS da vas nadmudri jer ce otkriti tačan sat rodjenja Muhameda.
Имаш ли идеју зашто клемпаве особе тврде да је Израел срушио Асада?Strašno. Nove Sirijske Vlasti ne daju komadanje Sirije i ostvaranje jevrejskog projekta.
Pa čoveče nama bi to bilo sjajno, napokon bi se toralno neutralisao uticaj Rusa i ucenjivanje vojne hunte.skokace vam Rusi to ako i napravite
Vizantija nikad nije ni postojala...Наравно да није . Као што ни твој дефиниција ,, нормалног човека" је само твоја дефиниција и ништа више.
Али, остаје факт да је Византија била плодна и велика култура и цивилизација.
Имаш ли идеју зашто клемпаве особе тврде да је Израел срушио Асада?
То су прилично Глупе Мисли.
Мислим да треба мало више да се едукујеш.Vizantija nikad nije ni postojala...
одлична анализа, врсног познаваоца прилика
Руска Дума одобрила суспензију забране активности талибана.
Vojska kojoj je on "na celu" skupljena s Q. i konopca radi sta hoce nema on kontrolu nad svima, produzetak gradjanskog rata bez Asada neminovan, Izraelci to znaju i ne daju pet para na njegove izjave o prijateljstvu sa Izraelom.Да, и ја питам свашта.![]()