Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слажем се. Видећемо шта ће даље бити. Али, мислим да је ово тек почетак сукоба у Сирији, тек ћемо ми слушати о њој.Не мора, али, ипак бих се држао оне, "не реци никад никад".
Слажем се. Видећемо шта ће даље бити. Али, мислим да је ово тек почетак сукоба у Сирији, тек ћемо ми слушати о њој.
При чему као стране Добра у том Армагедону убрајаш:
Где то тачно тако пише у Откривењу, Еванђељу, Посланицама и Пророцима да су на Божијој страни они који имају озбиљан списак масовних злочина првенствено над својим народом, потом и над другима који су имали несрећу да им падну шака?
- Руске бољшевике пресвучене у клероодежде
- Комунистичку Кину
- Комунистичку Кореју
- Исламске теократе Ирана
- Свака бараба која запуца на Јевреје
- (наведи кога сам заборавио)
Политичко-теолошка сматрања ретко кад имају вредност. У том миксу, политика не буде облагодаћена теологијом, већ теологија буде облаћена политиком.
При чему као стране Добра у том Армагедону убрајаш:
Где то тачно тако пише у Откривењу, Еванђељу, Посланицама и Пророцима да су на Божијој страни они који имају озбиљан списак масовних злочина првенствено над својим народом, потом и над другима који су имали несрећу да им падну шака?
- Руске бољшевике пресвучене у клероодежде
- Комунистичку Кину
- Комунистичку Кореју
- Исламске теократе Ирана
- Свака бараба која запуца на Јевреје
- (наведи кога сам заборавио)
Политичко-теолошка сматрања ретко кад имају вредност. У том миксу, политика не буде облагодаћена теологијом, већ теологија буде облаћена политиком.
Занимљиво... Из преписке са мном си могао недвосмислено и јасно да видиш да сам подржавао секуларну власт у Сирији која је обезбедила, мање-више, равноправан статус свих верских и етничких скупина у Сирији, биле оне аутохтоне или прогнаничке. Те да опонирам оним политичким структурама који их руше најмање 13 година. То не пишеш али измишљаш да подржавам рендом пуцање на припаднике народа.
Рекао бих да не полемишеш са мном, него са утварама, али бојим се да ствар стоји још горе. Намерно ЛАЖЕШ.
Срам и стид да те буде!
Не знам где то немуслимани рахатлуку живе под шаријом?Solidan niz.
Nego, kakav je to narod kojeg Bog izabere da je njegov dok istovremeno pobiju Desetine hiljada dece i žena za nepunu godinu vojnih dejstava. Da smatraju da je Silovanje boziji blagoslov, da protestiju kad im neko to brani i da to javno podstiču na TV? Nije zgorega pomenuti i otimanja tudjih domova, imanja i paljenja useva.
Razmišljam da počmem tako da se ponašam i da zaboravim Hurije.
Bolje je biti Odabran.
Што се тиче Газе, пиши Техерану, Кремљу и другом спонзору Хамаса.
![]()
Narod koji se neda zajebavati od kozojeba , i njihovih propagandista.Interesantno da su samo pobili zene i djecu (sirocad sa AK-47 u njeznoj dobi od 16 godina), a niti jednog djihadistu.Niko ih nije tjerao da uzimaju izraelske taoce, niti da pobiju 1400 izraelskih civila.Otimanje domova, imanja, silovanja, paljenja useva je izmisljotina.Ne volis Izraelce, tvoje pravo, ali ne moras izmisljatiSolidan niz.
Nego, kakav je to narod kojeg Bog izabere da je njegov dok istovremeno pobiju Desetine hiljada dece i žena za nepunu godinu vojnih dejstava. Da smatraju da je Silovanje boziji blagoslov, da protestiju kad im neko to brani i da to javno podstiču na TV? Nije zgorega pomenuti i otimanja tudjih domova, imanja i paljenja useva.
Razmišljam da počmem tako da se ponašam i da zaboravim Hurije.
Bolje je biti Odabran.
Лондон није спонзор Хамаса, али Турска и Катар, ДА.Да не пишу у Лондон, Доху и Анкару? То ништа, је ли?
Лондон није спонзор Хамаса, али Турска и Катар, ДА.
Зато сам и написао "и други спонзор"![]()
Подржавао сам и ја Асада од почетка до краја сукоба.Занимљиво... Из преписке са мном си могао недвосмислено и јасно да видиш да сам подржавао секуларну власт у Сирији која је обезбедила, мање-више, равноправан статус свих верских и етничких скупина у Сирији, биле оне аутохтоне или прогнаничке. Те да опонирам оним политичким структурама који их руше најмање 13 година. То не пишеш али измишљаш да подржавам рендом пуцање на припаднике народа.
Рекао бих да не полемишеш са мном, него са утварама, али бојим се да ствар стоји још горе. Намерно ЛАЖЕШ.
Срам и стид да те буде!
Лидери Хамаса су у Турској и Катару.То ти не знаш.
Седишта Муслиманске браће се налазе у Лондону, Дохи и Анкари (суштински Истанбул). Хамас је огранак Муслиманског братства а не иранских и руских религијских и политичких структура.
Обневидео си од мржње.
Подржавао сам и ја Асада од почетка до краја сукоба.
И? Шта с тим?
Ништа.
Као свака animula vagula blandula labilae приклониш се тренутно јачем и воила!
Лидери Хамаса су у Турској и Катару.
А, ако се вратимо на хронологију, сећам се да је Иран подстакао своје марионетске Хезболах терористе и Хуту Лица са Посебним Потребама да нападну Израел.
Хезболах је кренуо у рат колико дан након Седмог Октобра.
Хуту су после почели да ракетирају Израел и потапају бродове.
А реакције Русије (али и акције) на све то у то време говоре доста о томе за кога је Путин навијао у том сукобу који је подстакао рачунајући да ће то Америци одвући пажњу и ресурсе од Украјине.
Пад Асадове Сирије је последица лошег рачуна Путина и Ајатоле.
2 ipo tisuće razmontirane SAA dolazi pred istražne organe u Matičnoj državi
Долазе пред окупационе снаге спонзорисане од Турске, Израела и Америке. Каква матична држава, не буди смешан.