Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хвала ти брате на све линкове и коментаре и да ја ипак додам нешто из америчке перспективе, комшија правник (онај исти што мисли да парадајз потиче из Италије и црнци са Карибских острва) рече да ће Саудијци надмоћном снагом уз америчку ваздушну подршку да уђу са севера и спрече напредовање САА.
Два пута сам га питао да ли је сигуран за правац пре него што сам га питао да опише географију, куку леле шта наприча.
Истовремено незна за интервенцију и како саудијци пролазе у Јемену.
Требао би да направим блог; како високо образовани амер (комшија правник са минимумом од 19. година образовања) схвата свет и догађаје.

počneš od elementarnih stvari ....1. pitaš ih jel znaju gde su šuplji , ako znaju ideš dalje , i to tako :hahaha:

Jos jedan Putinom poraz. :D

Btw, ja sam priznajem, sumnjao u uspjeh kod Palmire, sve dok Putin nije izjavio kako je uvjeren u skoro oslobadjanje grada

Putin: Palmira će biti oslobođena od džihadista

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...jska-armija-odbila-napad-u-Dejr-el-Zoru-VIDEO

Kao i obicno, ono stoi Imperator kaze, bude i ostvareno.

Nisam rusofil niti ću ikada to biti (mada nikad ne reci nikad), ali najiskrenije skidam kapu Putinu za operaciju u Siriji, kojom je nedvosmisleno pokazao zube smrdljivim Jenkijima i spasao tu nesrećnu zemlju sigurne propasti.

Svaka čast gospodine Putin.

Kako objasnajvate ovu mapu? prema njoj ispade da ova nova FSA iz Jordana osvoji 10% Sirije ocas posla.
Cdmqya2WEAAy47o.jpg

Jos jedan Putinom poraz. :D

Btw, ja sam priznajem, sumnjao u uspjeh kod Palmire, sve dok Putin nije izjavio kako je uvjeren u skoro oslobadjanje grada

Putin: Palmira će biti oslobođena od džihadista

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...jska-armija-odbila-napad-u-Dejr-el-Zoru-VIDEO

Kao i obicno, ono stoi Imperator kaze, bude i ostvareno.

Isti slucaj .

Cim sam procitao ovu izjavu napiso sam ovde cuveni upis : ,, Ljudozderima u Palmiri je odzvonilo ! ,, . Al kao svoju prognozu ..... :rumenko:

Strahovit poraz neljudi i americkih placenika u Palmiri imace veliki efekat na buduci tok antiteroristicke akcije Rusije , Sirije i saveznika - ocekujem prodor prema DeZorr , kao i prema samoj prestolnici ,, Hiljdugodisnjeg Drugog Sunijskog Kalifata ,, .

Isti slucaj .

Cim sam procitao ovu izjavu napiso sam ovde cuveni upis : ,, Ljudozderima u Palmiri je odzvonilo ! ,, . Al kao svoju prognozu ..... :rumenko:

Strahovit poraz neljudi i americkih placenika u Palmiri imace veliki efekat na buduci tok antiteroristicke akcije Rusije , Sirije i saveznika - ocekujem prodor prema DeZorr , kao i prema samoj prestolnici ,, Hiljdugodisnjeg Drugog Sunijskog Kalifata ,, .

Kazu da ce Rusi baciti "oca svih bombi" na Raku, kako bi izbegli zrtve.
Nesto kao A bomba samo bez radijacije.

Forces who defeated #ISIS in #Palmyra, in this order:
#SAA Main force
#IRGC Special Forces
#Hezbollah Special Forces
#Russia Special Forces

#Russia/n AF and the Syrian AF played essential role in #Palmyra battle. #ISIS had all means to stand for any sort of attack for very long+

Main losses r among the Syrian Army, officers and soldiers, who were advancing on the South-West front. A quarter of ISIS losses @EVermella

Sledeće je na redu sedište islamističkih ljudoždera-Al Raka.

Kako bi bilo lepo da Al Bagdadija uhvate živog. Rusi, Hezbolah ili regularna armija. Sasvim svejedno.

Veliki Kalif , Sin Sunca i brat Meseca , ... amir al mumun ... i tako to .... Al Bagdadi se napokon javnuo ispod nekog kamena ( verovatno u Libiji ) - ,, povodom velike pobede koju je izvojevao nad Ruskim kafirima i planskog i strateskog povlacenja iz srca Siriije , nase drage i drevne Palmire . KAZE DA JE GENIJALNIM MANEVROM BEZANJA IZ PALMIRE POSRAMIO MOSKOVSKE KAFIRE I MUNAFIKE ZA SVA VREMENA !

CeioADKWIAANaId.jpg

Umislio da je Kutuzov ..... :mrgreen:

Poslednja izmena:
Propaganda, marketing, PR....
Moje mišljenje...
Ili to ili u tom delu pustare ISIS ima par desetina vojnika, posto na svakoj slici FSA iz Jordana nema vise od toliko.
-------------------------------------------------------------------
"Russian and Syrian aircraft attacked militants fleeing from Palmyra in the direction of Deir ez-Zor. "
Grehota, ne daju im ni da beze kako valja :(

,, Miror ,, na naslovnoj strani opisao herojski podvig Ruskog specijalca koji je naveo avijaciju i na sbe i na ljudozdere u cijem se okruzenju nasao .

englezi ne mogu cudom da se nacude takvoj hrabrosti .

mirror01.jpg

E, pa ljudozderi zbog ovakvih ste i izgubili - naleteli ste na bolje , hrabrije i sposobnije od sebe. Zato cete izgubiti i svaku narednu bitku .

Kako objasnajvate ovu mapu? prema njoj ispade da ova nova FSA iz Jordana osvoji 10% Sirije ocas posla.
Cdmqya2WEAAy47o.jpg

Има их 500.
Ако им се САА окрене угасили су.

Сваки дан најављују неку офанзиву за освајање Даер Ер Зора.
Лупетање вероватно.

- - - - - - - - - -

Да би избегли жртве кажеш?

- - - - - - - - - -

Да би избегли жртве кажеш?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back