- Poruka
- 14.588
ZVANIČNO: PALMIRA OSLOBOĐENA!
Pogledajte prilog 379730
Pogledajte prilog 379731
Pogledajte prilog 379732
uvatili Rusi razbojničku taktiku , tuku po ušima na praznik
ako ako , tako se radi ......malo i njima da presedne kucanje jajima 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZVANIČNO: PALMIRA OSLOBOĐENA!
Pogledajte prilog 379730
Pogledajte prilog 379731
Pogledajte prilog 379732
ako ako , tako se radi ......malo i njima da presedne kucanje jajima 
Хвала ти брате на све линкове и коментаре и да ја ипак додам нешто из америчке перспективе, комшија правник (онај исти што мисли да парадајз потиче из Италије и црнци са Карибских острва) рече да ће Саудијци надмоћном снагом уз америчку ваздушну подршку да уђу са севера и спрече напредовање САА.
Два пута сам га питао да ли је сигуран за правац пре него што сам га питао да опише географију, куку леле шта наприча.
Истовремено незна за интервенцију и како саудијци пролазе у Јемену.
Требао би да направим блог; како високо образовани амер (комшија правник са минимумом од 19. година образовања) схвата свет и догађаје.

Palmira je oslobođena od islamističke gamadi.
Konačno.
Nego, šta kaže Crevulja? Taktičko povlačenje?![]()
Jos jedan Putinom poraz.
Btw, ja sam priznajem, sumnjao u uspjeh kod Palmire, sve dok Putin nije izjavio kako je uvjeren u skoro oslobadjanje grada
Putin: Palmira će biti oslobođena od džihadista
http://www.novosti.rs/vesti/planeta...jska-armija-odbila-napad-u-Dejr-el-Zoru-VIDEO
Kao i obicno, ono stoi Imperator kaze, bude i ostvareno.
Kako objasnajvate ovu mapu? prema njoj ispade da ova nova FSA iz Jordana osvoji 10% Sirije ocas posla.
Jos jedan Putinom poraz.
Btw, ja sam priznajem, sumnjao u uspjeh kod Palmire, sve dok Putin nije izjavio kako je uvjeren u skoro oslobadjanje grada
Putin: Palmira će biti oslobođena od džihadista
http://www.novosti.rs/vesti/planeta...jska-armija-odbila-napad-u-Dejr-el-Zoru-VIDEO
Kao i obicno, ono stoi Imperator kaze, bude i ostvareno.

Isti slucaj .
Cim sam procitao ovu izjavu napiso sam ovde cuveni upis : ,, Ljudozderima u Palmiri je odzvonilo ! ,, . Al kao svoju prognozu .....
Strahovit poraz neljudi i americkih placenika u Palmiri imace veliki efekat na buduci tok antiteroristicke akcije Rusije , Sirije i saveznika - ocekujem prodor prema DeZorr , kao i prema samoj prestolnici ,, Hiljdugodisnjeg Drugog Sunijskog Kalifata ,, .
U Palmiri se nista ne menja. Jedni manijaci otisli, dosli drugi. Iz jedne okupacije u drugu. Saucesce Sirijskoj naciji.

Sledeće je na redu sedište islamističkih ljudoždera-Al Raka.
Kako bi bilo lepo da Al Bagdadija uhvate živog. Rusi, Hezbolah ili regularna armija. Sasvim svejedno.

Ili to ili u tom delu pustare ISIS ima par desetina vojnika, posto na svakoj slici FSA iz Jordana nema vise od toliko.Propaganda, marketing, PR....
Moje mišljenje...

Ili to ili u tom delu pustare ISIS ima par desetina vojnika, posto na svakoj slici FSA iz Jordana nema vise od toliko.
--------------------------------
Kako objasnajvate ovu mapu? prema njoj ispade da ova nova FSA iz Jordana osvoji 10% Sirije ocas posla.
![]()
Kazu da ce Rusi baciti "oca svih bombi" na Raku, kako bi izbegli zrtve.
Nesto kao A bomba samo bez radijacije.
Kazu da ce Rusi baciti "oca svih bombi" na Raku, kako bi izbegli zrtve.
Nesto kao A bomba samo bez radijacije.