Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DJeusMrXUAAeffq.jpg

- - - - - - - - - -

Raka
DJh8E0tUIAA5MBK.jpg

Прочитао сам да је пао коначни договор о испоруци С-400 за Турску.То може определити даљи ток у Сиријском рату.Ако су се Руси определили за Турке тада форсирање Еуфрата је питање тренутка,па после иду на ред умерени терористи па на крају Курди
Лоше је што че вероватно рат трајати још дуго дуго.

Више него прихватљиво, пожељно.

Сви ти интрамуслимански сукоби на средњем истоку су пожељни и стабилишући из европске перспективе, а европска перспектива је једина коју вреди узети у обзир.

Ја се искрено надам да ће ти ратови беснети још дуго, дуго и проширити се на све околне државе осим оних битних за светску економију због нафте. More grist to the mill, да се тако изразим узевши у обзир Македонију, Русију и све остале тужне блискоисточне приче.
Видим да је Боро реплицирао на остатку поста па ја бих само на појам европске перспективе.Дали мислиш на ону исту европску перспективу из Берлина Лондона и Париза када су бомбардовали босанске Србе и помагали босанске муслимане,или на Бомбардовање Србије и помагање албанских муслимана па потом на помагање албанских муслимана код нас у Македонији 2001 и свих ових година?
Дали мислиш на помагање чеченских терориста у Русији ?
Ја мислим да појам "из европске перспективе" значи поглед из поменутих западних престоница и који ако си ти Србин тада су директно супростављени твојим интересима,што значи да тај појам је само једна јефтина манипулација која би требала да служи као инструмент за наше добровољно уништење.
Ми имамо само једну перспективу а то је поглед из руско-славајнске перспективе.

Poslednja izmena:
BREAKING: #SAA & #NDF capture 25 #ISIS terrorists, incl 3 commanders, trying to escape in Saan Subdistrict.

NE #Hama CS, Central #Syria
13:54 - 12 сент. 2017 г.

EVO KOLJACA .
DJhhTnCXcAAhST6.jpg

Breaking: Syrian Army enters Jafra village near the Deir Ezzor Airport .

79c9de25f4fa7ec1c91a7657eef4653c.png

mnogo je faca proslo kroz ovu temu, ali ovaj levo sa maramom mi se cini kao neko koga smo vec videli

1. To nisu nikakvii ,, intramuslimanski sukobi ,, - vec sukobi u kojima aktivno ucestvuju i nemuslimanske drzave : amerika, britanija, francuska , Rusija, izrael ... .... Peciznije, sukobi se zaista odigravaju na teritoriji muslimanskih drzava , ali u sustini nisu to ekskluzivno intramuslimanski sukobi ....

2. Potpaljivanje tako siroke teritorije i tolikog broja drzava ( postedio bi ti izgleda samo SA , UAE , Kuvajjt ) ne moze nista dobro doneti Evropi , a ni svetu .... I ovaj dosadasnji , relativno ogranicenji sukob u Siriji , je bar dva puta doveo svet na granicu opasne eskalacije ...... A ako se po ango - americkom i planu ,, Stvaranja velikog Bliskog Istoka,, i dalje sukobi budu sirili Evropu ce preplaviti novi nalasi muslimanskih migranata .... To sto ti prizeljkujes je pogresan pristup - tom regionu treba mir i politicko resenje importovanih sukoba ! Politicko resenje mora biti pravedno i uz postovanje medjunarodnog prava - a vidi se jasno koje drzave to ne zele .

3. AMERIKANCI CE BITI PORAZENI , BEZACE IZ REGIONA KO ONOMAD IZ SAJGONA - NEMAJU ONI SNAGU DA IZGURAJU PROJEKAT ,, VELIKOG BLISKOG ISTOKA ,, - A I NJIHOVIM SAVEZNICIMA BI BOLJE BILO DA RAZMISLE KUDA IH VODI SLUGERANJSKI ODNOS PREMA VASINGTONU ... DA IM POSLE NE BUDE KASNO ... ,, STARA DOBRA VREMENA ,, KAD SU NIZI SLUZBENICI BRITANSKE IMPERIJE LENJIROM I SESTAROM POVLACILI GRANICE PO BLISKOM I SREDNJEM ISTOKU SU NEPOVRATNO PROSLA .....

Све то не значи ништа.

Mislim da su zamenili mesta autoru i komentatoru - kao autor treba da stoji Rowling, a komentar - Bana.

Sve u svemu, BLJAK. A mala je, vidim, potresena ne zna se. Jako pati...

Знамо сви каква је судбина чека; иста као и судбине све деце која су као млада постала позната.

Немогућност да се с тиме носи, дрога...

Сама ће она себе уништити, а родитеље ће болети патка за то јер уживају у парама које им она доноси.

Знамо сви каква је судбина чека; иста као и судбине све деце која су као млада постала позната.

Сама ће она себе уништити, а родитеље ће болети патка за то јер уживају у парама које им она доноси.

Шта "каква је судбина чека"?
Па, није она Меколи Калкин!
Следеће године, Бана стиже за удају!
Њен бабо, као члан бившег шеријатског суда зна како већ то иде

Zapravo nisam komentarisao dete kao takvo, nista se ona tu ne pita, vec ove koji je koriste - ne znam vise ni sta ona predstavlja, posto vidimo da joj nista ne fali. Ako se ja pitam, ona je isluzen projekat, bila je korisna samo kao zamazana prasinom u rusevinama Alepa. Sada je normalno dete kome nista ne fali - i dobro da je tako, da se razumemo - ali ne znam vise sta predstavlja i koja je poenta i dalje je prikazivati.

Na kraju krajeva, pretpostavljam da svako ko zeli da vidi kako je u Asadovom Alepu moze to da uradi i sam se uveri da li Asad jede zivu malu decu ili ljudi sad konacno i tamo mogu normalno da zive (u datim uslovima normalno, kad je sve unaokolo poruseno, ali bar im niko ne sece glavu sto su se nasminkale ili sto neko tamo nije odmah zalegao da klanja kad je hodza zaurlao.

Шта "каква је судбина чека"?
Па, није она Меколи Калкин!
Следеће године, Бана стиже за удају!
Њен бабо, као члан бившег шеријатског суда зна како већ то иде

Богами, сачекаће бабо још коју годину да измузе још који динар. Биће и наставак ове књиге, па на краји у трилогија.
Ово му је прилика која се указује једном у животу.

Видим да је Боро реплицирао на остатку поста па ја бих само на појам европске перспективе.Дали мислиш на ону исту европску перспективу из Берлина Лондона и Париза када су бомбардовали босанске Србе и помагали босанске муслимане,или на Бомбардовање Србије и помагање албанских муслимана па потом на помагање албанских муслимана код нас у Македонији 2001 и свих ових година?
Дали мислиш на помагање чеченских терориста у Русији ?
Ја мислим да појам "из европске перспективе" значи поглед из поменутих западних престоница и који ако си ти Србин тада су директно супростављени твојим интересима,што значи да тај појам је само једна јефтина манипулација која би требала да служи као инструмент за наше добровољно уништење.
Ми имамо само једну перспективу а то је поглед из руско-славајнске перспективе.

+1

Да надопуним: ако је перспектива Лондона, Париза и Берлина европска, зашто се онда толико много и на силу увозе муслимани у тој истој Европи?!!!

Колега Победоносцев не мора ништа одговарати.

Јер, то је перспектива наднационалних шљам-елита, о којој он као да не сме ни да зуцне.
Перспектива вечно гладне вучице. Она из Дантеовог Пакла.

Ova Bana je jako dobar primer funkcionisanja zapadne propagande, i uvek bi ga valjalo imati na umu kada se razmišlja o ulozi Srba u poslednjim ratovima. Pošto, koliko god to neverovatno zvučalo, srceparajuća priča o Bani i sve slične koje dolaze iz Sirije su mala maca u odnosu na ono što se o nama serviralo zapadnoj publici...

Саудијска пропаганда, реално говорећи, не западна. Западни су евентуално извођачи радова.

Ових дана је доспела у озбиљну булу лондонска фирма која је спроводила пропагандне радове против 'белих монополиста' у SAR за рачун неких корумпираних Индуса. Бизнис као и други.

Саудијска пропаганда, реално говорећи, не западна. Западни су евентуално извођачи радова.

Ових дана је доспела у озбиљну булу лондонска фирма која је спроводила пропагандне радове против 'белих монополиста' у SAR за рачун неких корумпираних Индуса. Бизнис као и други.

To je tačno, biznis bez emocija. Meni je taj fenomen zanimljiv više sa psihološkog, odnosno socijalno psihološkog aspekta. Ranije je to umelo da bude i kreativno, ali ih je sada stigla kriza ideja i vrte stare šablone, samo mnogo frekventnije. Što je i logično pošto sada na raspolaganju imaju mnogo više kanala komunikacije, ali je problem što su ti kanali dvosmerni, pa je efekat male Bane slabiji kada se ukombinuje sa džihadlijom koji večera srce iz leša zarobljenika...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back