Sve ste bli u ,,Pravu,,. Priznajem
I od tolikog ,,srama,, sam i ,,pobegao,,
BEDNIK-ci kada nemaju Fakata imaju ,,svoj,, Forum haha.... Opet, General Suliman Shahin iz ,,Tigrova,, ne zna za vas Forum pa jadikuje na FB Haha. Kaze Pukovnik (od pre mesec dana General) treba nam jos ,,par dana,,. Bice veli, sto ste zapeli junaci ??

)))
Na vasu veliku ,,radost,, danas se CEO SVET (javnost) koja prati SMEJE vasem ,,proboju,, obruca, koji je evidentno ne-probijen, prostor je pod ,,vatrom,, (kako kazu objektivni Pro-Assadovski izvori) ili ponovo blokiran (i sada u 22.04 MSK) prema onim drugim izvorima, a slika i video-a (mnoga trebaju) o nekom ,,konvoju,, koji je usao u Deir , NEMA NIGDE
A da, bice i ,,Desant,, preko Eufrata haha. SAA nema municije i rezervne gace nabijena na tim polozajima DALEKO od Deira, ali vi verujete MONTIRANIM snimcima od ko zna gde o ,,desantnim,, sredstvima ))))
Lepo sto ste CULI OD MENE pre par dana da postoje Omar i Tanak, vrlo bitna nalazista nafte i jos neka neistrazena nalazista istocn od Eufrata koja nesto vrede (ovo sto drzi Assad nije dovoljno ni za Petinu budzeta Sirije).... ali ko ce se kladiti da nece zavrsiti kao Raqqa i Tabqa pod kontrolom Amerikanaca ??
Ja sam nekih 99% siguran da cete proci oko njih isto kao i sada kod Deira, polu-opkoljeni, izginuli, usr.... i pred znacajnim Porazom. Mislim prema rezultatima, da raspala Assadova vojska predje Eufrat a pogotovo da deluje sa istocne strane je otprilike ravno Naucnoj Fantastici

Osim toga, linija Eufrata je nazvana al-Jazzira linija i Amerikanci su rekli da ide ZESTOKO LUPANJE ako neko oce se ,,igra,, sa te strane ! Mnoogo gore nego sto vas Izrael luperda pa use....va od bombardovanja i to na 35 km od RUSKIH S-400 u Latakiji i S-300 u Tartusu !
Ccccc koji skup Luzera