- Poruka
- 34.889
Ливада, опасна ливада
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crni poslali elitne trupe u Majadan, ali Tigar zaobišao
Sad su u kotlu, mogu da plivaju preko Eufrata![]()

Ovo je strateški promašaj ISISa.
SAA ih je navukla da dođu u Maadan, a onda udarila na DEZ direktno preko Bišrija.
Brzina prodora govori da se ISIS tome nije nadao
- - - - - - - - - -
![]()
Kakav bre ,,Obruc,, na onolikom prostoru, uz pontone i brodice na Eufratu. Pa oni su na taj nacin u ,,Obrucu,, godinama haha ))))To brdo citav dan gadja avijacija i artiljerija .... Ne verujem da ljudozderi mogu tamo glavu da dignu .....
Sad ispada da ni Kabadzib, nit Shoula nisu zauzeti i da su ,,Komandosi,, iz 800. Obavestajnog bataljona pred Kabadzibob i zestoko se sipa artiljerijom (valjda napad??). Kod Shoule cak vest da ih je ISIL propustio pa udario po konvojima.....
Kao 12 km su od Panorama okretnice (onaj polozaj znate, veliki) i 10 km do Aerodroma. Opet, neki kazu blizu su one Kazarme 137. i poligona. Neko lupao sa ,,terena,, kobajagi da su i blizu Tall Sanufa ali to je dalje mnogo i stranicno od Kazarma. Sve neprovereno ovo !!!
Uz ,,klasicno,, vec zestoke borbe bla bla... Ako je ovako ostvaruje se ono ,,moje,, da SAA prihvati - nametne Bitku pred gradom i kad razbije (ako naravno) protivnika sa vise pravaca siroko izbije na Deir.
Iskreno, mislim da je sada stanje NIKO POJMA NEMA ! Razni tiposi piskaraju sa fronta (ako nije falca i to) i glume lokalne ,,Lazanjske,, ... Sa strane ISIL-a (izvori) nista skoro... Znaci moz nagadjamo jos neko vreme.
To bi bilo neko realno stanje (s time sto svi sada ,,lupamo,, po osecaju i proceni) u 20.24 Mos.Vrem. ,,Realno,, sacuvaj Boze hah![]()
. De nas uputi u istinito stanje posto su informacije kojima mi raspolazemo laz. Ili ti to samo jadikujes, jer testisa, da pomognes svojoj braci po ideologiji tako sto ces se pridruziti svojim devicama, nemas 
Military crvene linije označavaju potvrđeno, a zelene, još neprovereno, ali se pretpostavlja
Pogledajte prilog 453565
A potvrdio je ,,provereni,, Assadista iz Evrope ili Latakije ?? Hah...
Da tako kao sto male Djokice zamisljaju , IZGLEDA FRONT, raspored i polozaji i njihova stvarna ,,vrednost,, , lako bi bilo![]()
Jedino tacno na toj ,,Mapi,, (amatersko-propagandnoj) je da su se neke udarne rote SAA priblizile Cementari zapadnije od kazarne 137. Brigade. Notning more, nothing else !
Cek, pa ti rece da si Asadov placenik. De nas uputi u istinito stanje posto su informacije kojima mi raspolazemo laz. Ili ti to samo jadikujes, jer testisa, da pomognes svojoj braci po ideologiji tako sto ces se pridruziti svojim devicama, nemas
![]()
Ali ne lezi vraze, jos cu ja puckarati, obicno se zavrsi na ,,prifrontovie,, policeiskie raboti ))) Vala ja sam svoje ispucao, i sa ovim parama (i imovinom) dosta ce mi biti, nek deca rade dalje pa i ovaj ,,posao,, ako hoceA potvrdio je ,,provereni,, Assadista iz Evrope ili Latakije ?? Hah...
Da tako kao sto male Djokice zamisljaju , IZGLEDA FRONT, raspored i polozaji i njihova stvarna ,,vrednost,, , lako bi bilo![]()
Jedino tacno na toj ,,Mapi,, (amatersko-propagandnoj) je da su se neke udarne rote SAA priblizile Cementari zapadnije od kazarne 137. Brigade. Notning more, nothing else !
Za sada, STRATESKI, ISIL je odlicno odradio. Savrseno skoro !

dobro , kazes da sve te informacije koje su date i nisu u potpunosti tacne.
hajde da se slozim sa tobom ali , ALI moras da nam das i potvrde u smislu slika iz tvojih izvora , pa da , tada usporedimo.
vako , do sada nista , ama bas nista , nisi dao.
osim sto ti je jakoooo teskoooo sto tvoji ljubimci , polako nestaju tj sve vise djubre Sirijsku zemlju.

Videces da je internet (kao i ranije Bajke) DALEKO OD STVARNOSTI !
4 meseca ratovati da bi se na takvom otvorenom terenu preslo 200 km uz nadmocnost OGROMNU, je sve samo ne uspeh, to je krpljenje vojske. I to ce se ,,krpiti,, dok Rus komanduje i snabdeva.... posle sve ce zavrsiti kao sa Juzno-Vijetnamskom ili Afganistanskom Armijom kada su ,,Gazde,, otisle. Raspad za mesec dana i bezanija !Ti si pridruzen mozda u SDA Sandzaka, nista vise. Nemoj meni o Srbima u Siriji/Ukrajini, svoje lovacke price ostavi za nekog tvojih intelektualnih sposobnosti.Ja sam za razliku od tebe VEC ,,PRIDRUZEN,, (kao i puno Srba), ali ti imas PROBLEM! Ne smes da mi pises na FB, jer bi dobio pitanje oko ,,zdravlja,, i ,,godina,, (primaju do 54.) a ponudu od ..... Dolara ne bi trebalo da odbijes ?? Zar ne ,,Assadovac,, ?![]()
Ja sam se pridruzio jos kad je ,,slavna,, narodna Armija (JNA) bila, a ovde se ,,druzim,, jos od zlog Proleca 2012 ))) Inace to druzenje nekada kosta malo, ali Hvala Bogu manje vise sam dobro, pa cemo ,,druzenje,, nastaviti tek od kraja Novembra ili oko Nove Godine![]()
Da, nemam dovoljno ,,hrabrosti,, posle svega da trcim u ,,interventnu,, .... j.... ga , ja sam Mornar-vojni Policajac, zasluzio sam da ,,zulum,, cinim malo (policijski poslovi), dosta je bilo blata i glave u torbi, a dupe pod kirijuAli ne lezi vraze, jos cu ja puckarati, obicno se zavrsi na ,,prifrontovie,, policeiskie raboti ))) Vala ja sam svoje ispucao, i sa ovim parama (i imovinom) dosta ce mi biti, nek deca rade dalje pa i ovaj ,,posao,, ako hoce
Dobar, široki pravac nastupanja!!
Da bismo izbegli grešku od sinoć, čekamo bar 60minuta od prve objave deblokade iz kredibilnog izvora. Ok?
Питалице.
То од синоћ није била грешка, него намерна лаж. Јел`?
Зашто ли Сидоренко није се придружио томе?
Је ли било црних извора који нису насели на то?
Је ли било црних извора који нису насели на то?
Ti si pridruzen mozda u SDA Sandzaka, nista vise. Nemoj meni o Srbima u Siriji/Ukrajini, svoje lovacke price ostavi za nekog tvojih intelektualnih sposobnosti.
Nemam ja problem, ti ga imas. Busas se ovde nekim nebulozama, a o Siriji kao da si ucio od Ferima iz Gorazda ili slicne pripizdine.

HahaЛивада, опасна ливада
![]()
NIje.
Bila je greška.
Na kojoj su pali svi ovde nama relevantni izvori.
Produzi da verujes u ODNOS GUBITAKA ! Verovatno se SAA sa preko 340.000 (na delu, ne na spisku) pripadnika, spustila na sadasnjih pisljivih 130-140.000 jer NIJE IMALA GUBITAKA?
Koliko su Latakija i Tartus (minimum 40.000) ,,nadjubrili,, zemlju znaju oni koji su na ,,vezi,, sa njima )))
Moji ljubimci su inace Rusi, a ne jedan us.....i Diktator (greskom dosao na to mesto) i njegovih par klanova, i saka Oligarha (ne-ruskog porekla) zbog kojih se moji ,,ljubimci,, zestoko uvlace u Rat koji ce ostaviti jos zesce posledice ! Sta mislis, koliko je PLACENA turska ,,podrska,, i koliko je stanje zakomplikovano na bitnim pozicijama za Ruse zbog ove budalastine u Siriji koja ce TEK da traje a ?
Inace, ako odbijemo ,,klanicu,, prema ,,Osumnjicenima,, odnos Gubitaka SAA-Ostali je: 4:1 , minimum ! Prouci malo bolje i upoznaj ljude sa ,,terena,, pa nek ti ispricaju kako recimo izgleda Rat u Shamu, kako u Donbasu... kako se to ,,lako,, ubija protivnik, a ti sam ,,ne gines,,Videces da je internet (kao i ranije Bajke) DALEKO OD STVARNOSTI !
Slike i ,,dokaze,, imas koliko hoces, ja ne objavljujem citulje i ne pisem poruke zalosti, pun in net i pored svog prikrivanja. Da, i stanje na terenu SAMI na kraju objave4 meseca ratovati da bi se na takvom otvorenom terenu preslo 200 km uz nadmocnost OGROMNU, je sve samo ne uspeh, to je krpljenje vojske. I to ce se ,,krpiti,, dok Rus komanduje i snabdeva.... posle sve ce zavrsiti kao sa Juzno-Vijetnamskom ili Afganistanskom Armijom kada su ,,Gazde,, otisle. Raspad za mesec dana i bezanija !
U slucaju, Zapad Sirije, Obala im je zagarantovano, to ce sacuvati svakako. ISIL je 10% i manje ,,problema,,. Glavnina ce biti kod Halep-Hama-Idlib, Daraa, novi ustanci u ,,smirenim,, oblastima i upadi gerile, ihaaa.... Tek cemo se filmova nagledati oko Sirije !
Ja sam za razliku od tebe VEC ,,PRIDRUZEN,, (kao i puno Srba), ali ti imas PROBLEM! Ne smes da mi pises na FB, jer bi dobio pitanje oko ,,zdravlja,, i ,,godina,, (primaju do 54.) a ponudu od ..... Dolara ne bi trebalo da odbijes ?? Zar ne ,,Assadovac,, ?![]()
Ja sam se pridruzio jos kad je ,,slavna,, narodna Armija (JNA) bila, a ovde se ,,druzim,, jos od zlog Proleca 2012 ))) Inace to druzenje nekada kosta malo, ali Hvala Bogu manje vise sam dobro, pa cemo ,,druzenje,, nastaviti tek od kraja Novembra ili oko Nove Godine![]()
Da, nemam dovoljno ,,hrabrosti,, posle svega da trcim u ,,interventnu,, .... j.... ga , ja sam Mornar-vojni Policajac, zasluzio sam da ,,zulum,, cinim malo (policijski poslovi), dosta je bilo blata i glave u torbi, a dupe pod kirijuAli ne lezi vraze, jos cu ja puckarati, obicno se zavrsi na ,,prifrontovie,, policeiskie raboti ))) Vala ja sam svoje ispucao, i sa ovim parama (i imovinom) dosta ce mi biti, nek deca rade dalje pa i ovaj ,,posao,, ako hoce