Da, ali ja sam za razliku od tebe neko prisutan na FB mnooogo odavno, i za razliku od tebe IMAM i SLIKA za Prijatelje
Vidis druskane, Major ,,Reptyl,, je oda...avno slao izvestaje iz Sirije, a i mnogo slika se naslo. Neki od tih koje pominjes po forumima stoje zajedno samnom na slikama. Nazalost, mnogi nisu zivi.
Bez brige, na strani Assada sam (koji uopste ni po cemu nit je ,,Legalan,, nit ,,Legitiman,, ) jer mi je interes tamo. Ali ovde pisem ,,privatno,, pa me zabole za posao.
Inace da te obavestim da je u SIRIJSKOJ ARAPSKOJ REPUBLICI PO USTAVU ISLAM ,,IZVOR,, PRAVA I DA POSTOJE SHARIA SUDOVI !
Hoces da ti kazem gde se u Harasti nalazio lokalni Sharia Sud vo...o g...a ?

Da, mislim da imam slike i ispred Sharia (zvanicnog) i iz Erihe, leta gospodnjeg 2013. Bas preko leta bese
Ajde sikter !
P.S. Yaish al Arabi al Sury (Sirijska Arapska Armija) ne prima ni kao kuvare i sanitetlije, Zene i ,,Homo-erektuse,, u operativnim jedinicama, pa ni uopste u vojnoj sluzbi, a neke formirane NDF sa zenama trupe su raspustili

Da ipak ti nisi na ,,Pogresnoj,, strani ? Mislim.... Ne znam o kojim to ,,islamistima,, pricas... Sve da Assad potpuno pobedi, tzv. ,,Homo-sapiensi,,i ,,zenska prava,, nece raditi u Shamu (Siriji) haha
P.S.S. Nije li logicnije da vi ,,feminizovani,, srPi (kobajagi Srbi se nazvate) ipak budete na strani Kurda (SDF) i Amerikanaca ?? Kod njih je to, zato ih tvoj Zapad i drzi , velike projekte ima sa njima . Opet, da te ,,preobratim,, na vreme.... Navijajuci za Assada , Iran (Islamsku Republiku) pa i Rusiju POSLE ONOG SMRADA PUTINA, neces ostvariti svoje ,,vlazne,, snove