- Poruka
- 4.699
Neki ipak, jesu uspeli da pobegnu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakav crni ISIS to je gotova prica samo je stvar vremena,ne postoji ni teoretska sansa da opstanu.Ne znam da li iko normalan vjeruje u pobjedu ISISa sem njih samih zatucanih s promajom u glavi i ovog decka sa V. ????
Ratnu taktiku prepusti majstorima rata.Mudzahedini nemaju sta izgubiti dosli su u Siriju da poginu,sa takvim treba pazljivo ako je moguce ne ulaziti previse u kontakt samo prziti sa sigurne udaljenosti.Ovo dodje kao odlicna stvar da se Ruska vojska malo vjezba i nista drugo moj ti.Odavno je poznato ko ce odlucivati sta i kako sa Sirijom dalje.
Potpuno pogrešno !
ISIS je kao što vidimo dosta dobro opremljen i obučen. Njihovi kontrolori iz Izraela, Katara , S.Arabije i.t.d. sigurno još nalaze neku svrhu njihovog postojanja , čim se toliko ulaže u njih . Ruska vojska je mogla da vežba na njima i par stotina km pre nego što su prišli Palmiri , ali očigledno nema sredstva za izviđanje kojima može da ih otkrije .
Trenutna situacija za SAA i Ruse nije katastrofalna, ali nije baš sjajna . Već mesecima su preokupirani džepom u Alepu i nikako da ga likvidiraju . Daj Bože da uspeju do kraja godine, ali ne bi me iznenadilo da njih neko ne iznenadi za koji mesec , i da im ponovo otvori neke stare rane .
Primetno je da Asadov fokus uopste nije istocni deo Sirije, Eufrat je izgleda ostavljen za Amere i Kurde,Mozda je to i realno jer nema dovoljno vojske ,
U imaginarnoj borbi za koju su izgleda samo oni culi a nijedan drugi medij preneo.
Potpuno pogrešno !
ISIS je kao što vidimo dosta dobro opremljen i obučen. Njihovi kontrolori iz Izraela, Katara , S.Arabije i.t.d. sigurno još nalaze neku svrhu njihovog postojanja , čim se toliko ulaže u njih . Ruska vojska je mogla da vežba na njima i par stotina km pre nego što su prišli Palmiri , ali očigledno nema sredstva za izviđanje kojima može da ih otkrije .
Trenutna situacija za SAA i Ruse nije katastrofalna, ali nije baš sjajna . Već mesecima su preokupirani džepom u Alepu i nikako da ga likvidiraju . Daj Bože da uspeju do kraja godine, ali ne bi me iznenadilo da njih neko ne iznenadi za koji mesec , i da im ponovo otvori neke stare rane .
ISIL se ne zaustavlja.
Napreduje zapadno od Palmire i osvaja. Palo obelezeno selo tvrde oni
![]()
Mapa je od juce.
Ja ne znam da li si ti svjestan svoje teze.Pazi bespilotne letjelice za izvidjanje terena imaju daleko neozbiljnije vojske od Ruske,u pitanju je totalno nebitna teritorija za izvidjanje.Mundzosi se moraju animirati lakse ih gadjati,ne brini sve je pod kontrolom.
#ISIS took control of al-Bay'arat, outside #Palmyra now, expanding safety perimeter outside the city. Military operation west & S-W continue
Pogledajte prilog 417017
- - - - - - - - - -
t
Neverovatno koliko je nesposobna SAA. Verovatno najnesposobnija armija na planeti.
#Syria #Homs #EasternHoms #Shuaytat #Shaitat Tribal Fighter Says "#Russian #Russia Russian publicly sold Palmyra as for purpose we dont know
Jako je teško ratovati protiv ljudi koji jurišaju u želji da poginu u borbi i dobiju gomilu devica.
Ljudi u SAA imaju porodice i jednostavno ne žele da ginu po svaku cenu što ih čini slabijim od ljudi koji imaju manjak straha i koji su psihopate uglavnom jbg.
Ako ISIS nije pukao kad je izgubio Palmiru, sto bi to pukla SAA.
.....
SAA nije pukla, ali se opet pokazuje da je to kilava vojska na koju ne može mnogo da se računa . U neku ruku podsećaju na vojsku Južnog Vijetanama, koja je na papiru bila jaka i imala dosta tehnike, ali čim je nestala američka direktna pomoć raspali su se .
Pitanje je šta će biti sa njima kad jednog dana Rusi neminovno odu . Ako se zemlja bude podelila, može da nastupi neko kraće primirje a onda za neku godinu sve iz početka .
SAA nije pukla, ali se opet pokazuje da je to kilava vojska na koju ne može mnogo da se računa . U neku ruku podsećaju na vojsku Južnog Vijetanama, koja je na papiru bila jaka i imala dosta tehnike, ali čim je nestala američka direktna pomoć raspali su se .
Pitanje je šta će biti sa njima kad jednog dana Rusi neminovno odu . Ako se zemlja bude podelila, može da nastupi neko kraće primirje a onda za neku godinu sve iz početka .