Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
Ko o čemu, ja o Eufratu
Marija Šarapova pominje prelazak reke (9.42)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postignut je dogovor izmedju Rusije Turske i Persije o Idlibu i ostale tri deeskalacione zone.
To je odlicna vest.
Na kraju ce se sve to reintegrisati bez jos zrtava.
Posle slede Kurdi(ili u medjuvremenu).
Ko o čemu, ja o Eufratu
Tо јесу/нису прешли ми иде на живац. Никако да се појави фотка, видео...само прича.
------------
The Spectator Index @spectatorindex 1h1 hour ago
BREAKING: US-backed forces say they will not allow Assad regime to cross Euphrates River to take additional ISIS territory in Deir ez-Zor
Ko o čemu, ja o Eufratu
Tо јесу/нису прешли ми иде на живац. Никако да се појави фотка, видео...само прича.
ovaj je i postavljao neke navodne fotografije tog prelaska
- - - - - - - - - -
SAA oslobodila Ajaš (Deir Ezzor, uzvodno)
Kao i selo Havidza al Marijah, nizvodno, kod aerodroma
Ko o čemu, ja o Eufratu
Rusi su stari majstori maskirovke. Već danima trolaju o prelasku, svima dižu živce, a od prelaska ništa.
Imam osećaj da kad više niko ne bude verovao u prelazak, da će da pređu na dva mesta.
PS. Kod Ajaša je zgodno za prelazak, ali je sad obesmišljeno, kad su se žuti smradovi spustili na Eufrat.

Vidi se da ker napada avion i to je svet od opasnostiMIG-29 tek stigao u rusku bazu u Siriji i odmah napadnut na aerodromu Hmeim
To su valjda oni šta vučko laže već dve godine da stižu sutra.
https://twitter.com/warsmonitoring/status/908419304328228864
Vidi se da ker napada avion i to je svet od opasnosti

Evo i Tramp podržao saveznike.
Samo nedostaju Jogi letači
Jogi letači se ne bave politikom već stvarima mnogo uzvišenijim što mnogi ne znaju i stavljanje njih u ovakav kontekst zaista nije primeren.
Evo i Tramp podržao saveznike.
Samo nedostaju Jogi letači
Jogi letači se ne bave politikom već stvarima mnogo uzvišenijim što mnogi ne znaju i stavljanje njih u ovakav kontekst zaista nije primeren.
A Partija prirodnog zakona???
Kažu da uživaš dok ne poludiš.
![]()
Ko o čemu, ja o Eufratu
------------
The Spectator Index @spectatorindex 1h1 hour ago
BREAKING: US-backed forces say they will not allow Assad regime to cross Euphrates River to take additional ISIS territory in Deir ez-Zor
То је изгледа нова Тигрова тактика, као и прекин опсаде Деир ез-Зора.
Пре је терао тактику напред-назад.
- - - - - - - - - -
Rusi su stari majstori maskirovke. Već danima trolaju o prelasku, svima dižu živce, a od prelaska ništa.
Imam osećaj da kad više niko ne bude verovao u prelazak, da će da pređu na dva mesta.
PS. Kod Ajaša je zgodno za prelazak, ali je sad obesmišljeno, kad su se žuti smradovi spustili na Eufrat.
На то сам мислио.
- - - - - - - - - -
MIG-29 tek stigao u rusku bazu u Siriji i odmah napadnut na aerodromu Hmeim
To su valjda oni šta vučko laže već dve godine da stižu sutra.
https://twitter.com/warsmonitoring/status/908419304328228864
Можда је и то маскировка.
Па, кад престанете писати о њима, да вам испоруче 2-3 пута више него договореног. А?![]()