Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko o čemu, ja o Eufratu
Marija Šarapova pominje prelazak reke (9.42)

Tо јесу/нису прешли ми иде на живац. Никако да се појави фотка, видео...само прича.

------------

The Spectator Index‏ @spectatorindex 1h1 hour ago

BREAKING: US-backed forces say they will not allow Assad regime to cross Euphrates River to take additional ISIS territory in Deir ez-Zor

Poslednja izmena:
О ком масакру булазне?

Massacres Committed in Deir Ezzor During the Past 72 Hours

c1374afb7c45696c853ee6169fc514f8.jpg

Ko o čemu, ja o Eufratu

Tо јесу/нису прешли ми иде на живац. Никако да се појави фотка, видео...само прича.

ovaj je i postavljao neke navodne fotografije tog prelaska

- - - - - - - - - -

SAA oslobodila Ajaš (Deir Ezzor, uzvodno)

Kao i selo Havidza al Marijah, nizvodno, kod aerodroma

Ko o čemu, ja o Eufratu

Rusi su stari majstori maskirovke. Već danima trolaju o prelasku, svima dižu živce, a od prelaska ništa.
Imam osećaj da kad više niko ne bude verovao u prelazak, da će da pređu na dva mesta.:mrgreen:

PS. Kod Ajaša je zgodno za prelazak, ali je sad obesmišljeno, kad su se žuti smradovi spustili na Eufrat.

Ма знам то Њофра. Прво су поменули 110 само деце...па су смањили.
Мапа је сулуда јер нема објашњења, а и гомила сличних УС свињарија није до сада тако именована...
Русима наглавили. Е гле гњурца...

Poslednja izmena:
Пази сад ово. Немачко тужилаштво мисли да је можда прекршен немачки закон.
Који закон? Немачки? Они се као питају нешто? Сви врло добро знамо чија је база Рамштаин и да је Немачка једна ординарна колонија. Нису ни 51 држава. Они спадају у ону групу, "зависних територија"...није колонија...није шија него врат, а ту су Порторико, Америчка Самоа. И онда зависна територија, "немачко тушилаштво мисли"...бла, бла. Има да ћуте и рмбаче!

German prosecutor reviewing claim of illegal arms shipment to Syria through Ramstein Air Base

Ko o čemu, ja o Eufratu

јесу/нису прешли ми иде на живац. Никако да се појави фотка, видео...само прича.

------------

The Spectator Index‏ @spectatorindex 1h1 hour ago

BREAKING: US-backed forces say they will not allow Assad regime to cross Euphrates River to take additional ISIS territory in Deir ez-Zor

То је изгледа нова Тигрова тактика, као и прекин опсаде Деир ез-Зора.

Пре је терао тактику напред-назад.

- - - - - - - - - -

Rusi su stari majstori maskirovke. Već danima trolaju o prelasku, svima dižu živce, a od prelaska ništa.
Imam osećaj da kad više niko ne bude verovao u prelazak, da će da pređu na dva mesta.:mrgreen:

PS. Kod Ajaša je zgodno za prelazak, ali je sad obesmišljeno, kad su se žuti smradovi spustili na Eufrat.

На то сам мислио. :)

- - - - - - - - - -

MIG-29 tek stigao u rusku bazu u Siriji i odmah napadnut na aerodromu Hmeim
To su valjda oni šta vučko laže već dve godine da stižu sutra.

https://twitter.com/warsmonitoring/status/908419304328228864

Можда је и то маскировка.
Па, кад престанете писати о њима, да вам испоруче 2-3 пута више него договореног. А? :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back