- Poruka
- 34.885
...легије, савези, бригаде, фронтови...лавови, армије...све су то иста умерена ФСА гoвнa!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...легије, савези, бригаде, фронтови...лавови, армије...све су то иста умерена ФСА гoвнa!
![]()
Jordan zatrazio da se pripadnici ,, umerenih terorista ,, iz dve grupacije koje deluju u Siriji ( na granici sa Jordanom ) povuku u Jordan i ne sukobljavaju sa SAA .
Pametno , jer bi i njih mogo zakaciti neki ..Kalibar ,, .
Mnogi ce se sad opametiti .....
Иордания потребовала от боевиков Куват Ахмад аль-Абдо и Асуад аш-Шаркия покинуть территорию Сирии, выйти в Иорданию, не оказывать сопротивление сирийской армии. В противном случае будет прекращена военная и финансовая поддержка ....
http://qasioun.net/en/news/show/94722

Dve slike sa danasnjeg brifinga nacelnika Generalstaba Ruske Vojske :

Dve slike sa danasnjeg brifinga nacelnika Generalstaba Ruske Vojske :
![]()
.

Reports that factions in #Tanf pocket and eastern #Suweida desert have agreed to handover territory to #Syria government. No more details
Al Njofra će svisnuti![]()
jbt..transformersi
FSA is going to form National Army
![]()

![]()
Ali što imaju dobre grbove... 
Eastern Lions... hahahaha!Ali što imaju dobre grbove...
![]()
Iskreno sam iznenađen da je Al Njofrani živ. Mislio sam da će ga srce izdati u ovim preteškim danima za ljudoždere.
Iskreno sam iznenađen da je Al Njofrani živ. Mislio sam da će ga srce izdati u ovim preteškim danima za ljudoždere.
To što je živ mu je kazna, mora sve ovo da gleda i kmeči po forumu![]()