Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srecom pa su brzo reagovali.
I misle kao i vecina ovde.

CzVz23_XgAAOQV9.jpg

ProAssadProfile ‏@Anti_Jihadist 2m2 minutes ago
#Palmyra Update #ISIS failed to enter the city, heavy loses and #SAA started to regain points after #RuAF #SyAF big airstrikes #Syria

Палмира, најновије, ИСИС није успела да уђе у град након тешких губитака, САА кренула да преузима положаје након вздушних удара руске и сиријске авијације.

De sisti mi je odgovorio da je on taj koji stiti vendija dok ovaj otvoreno podrzava ljudozdere.Sta reci,kakav crni forum ko sandzak baa..:dash:

Verovatno ljudi sa Krstarice ne žele da prođu kao forum na B92.
Pre 11-12 godina su moderatori na B92 banovali sve koji nisu mislili kao oni. Kao rezultat, forum koji je bio ubedljivo najjači u Srbiji je zauvek uništen. Ostala je grupa LDP-Soroš-Nataša Kandić likova koji se više nisu sa kim imali raspravljati pa je i njima na kraju dosadio forum.

Ako padne Palmira to ce biti katastrofa po SAA, i mislim da rusi to nece dopustiti. U zadnje vreme mislim da su zeleni u Iblibu vise pod kontrolom Turske nego Amerike, a ISIL je pod kontrolom Amerike. Sve akcije koje ISIL izvodi su u koordinaciji sa Amerikom. Cak i ova ofanziva na Mosul se sabotira od strane Amerike, previse ISIL zna o pokretu vojnika, namere, mestima napada. Za ove njihove uspehe je moguca smo dobra logistika, unapred znaju gde da se brane a gde da napadnu. Evo danas im doslo gusto i amerika bombardovala iracane, i pobila preko 100 vojnika.

Послато са HUAWEI Y625-U21 уз помоћ Тапатока

...ali prolaze kroz filter!
Alep je pre rata bio jezgro baas partije. Rat u Alepu je poceo tako sto su pobunjenici napali grad i okupirali ga. Ovi sto su se prikljucili pobunjenicima su poznati svi imenom i prezimenom, dzabe su se brijali jer verovatno ima komsija koji znaju njihovu ulogu. Ne znam koliko ce rezim prema njima biti surov, uglavnom vece zlocine nisu cinili sirijci vec stranci. Oni koji nisu cinili zlocine nadam se da ce biti amnestirani, posebno mladja populacija.

Izat Savetheplanet ‏@IzatCharkatli 59m59 minutes ago
@HalayjHalayk Helicopters + warplanes hammering them so hard. Don't be surprised if they reach a 100. All of Russia's deployment over east Homs.

Хеликоптери и борбени авиони наносе тешке ударе. Не бих се изненадио ако их има 100. Све што су Руси довели сада је изнад источног Хомса.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back