Рат у Сахари: живела независна држава Азавад!

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Туaрези, ратничко племе које је до краја остало верно мучки убијеном Пуковнику Гадафију, створило је своју независну државу Азавад, одолевајући и даље Нато плаћеницима Ал-Каиди и другим "радикалним исламистима" које наоружавају и предводе паравојни агенти британског ЅАЅ_а >>>> http://www.nspm.rs/savremeni-svet/novi-rat-u-pesku-saharemali-pred-raspadom.html

32171569

Ратник Туарега на стражи

Poslednja izmena:
Туaрези, ратничко племе које је до краја остало верно мучки убијеном Пуковнику Гадафију, створило је своју независну државу Азавад, одолевајући и даље Нато плаћеницима Ал-Каиди и другим "радикалним исламистима" које наоружавају и предводе паравојни агенти британског ЅАЅ_а >>>> http://www.nspm.rs/savremeni-svet/novi-rat-u-pesku-saharemali-pred-raspadom.html

32171569

Ратник Туарега на стражи

Na strazi? Dobro je da se kamuflir`o da ga niko ne vidi :hahaha1:

Na strazi? Dobro je da se kamuflir`o da ga niko ne vidi :hahaha1:

U Sahari je ovakva odeca NEOPHODNA, mislim na ono sto vidis od vrata na gore.
Ako je ne bi koristili, pesak i vetar bi im unistio vid i pluca.
PODRZAVAM ovakav nacin OBLACENJA jer ej NEOPHODAN.
NE PODRZAVAM kada se neko zamota u sred Rijada, Utrehta, Pariza, Istanbula ili cega vec a da za to nema realne potrebe.
Pripadnost religiji se ne iskazuje NEPRAKTICNIM i ZASTRASUJUCIM oblacenjem vec UNUTRASNJOM VEROM koja zraci iz coveka.
Nisam vernik, USTVARI nisam priadnik NI JEDNE religije, samo da dodam.

Ebo mater, jedino ovde covek moze da se zayebava, a da mu raja s Krste potpuno syebe koncept usled nerazumevanja bilo cega sto nije nacrtano i objasnjeno kao deci u vrticu.

Dakle, ``vojnik na strazi se kamuflirao da ga niko ne vidi`` ne znaci da sam ozbiljno mislio na to da se kamuflirao, a svakako nisam mislio na nekakve kodekse oblacenja o cemu ovde bistrite k`o poremeceni. Niti ni na sta drugo sto se tice vere, nacionalne pripadnosti, rase i slicna sranja.

Ali jesam mislio na to da ovaj majstor na fotki kog su predstavili kao ``vojnik na strazi`` stoji usred fuckin pustinje i strazari tako da ga vidi i slepac sa pet kilometara razdaljine, samo vi sa Krste jok.

Ebati Krstu, vreme je za novu duzu pauzu

Ebo mater, jedino ovde covek moze da se zayebava, a da mu raja s Krste potpuno syebe koncept usled nerazumevanja bilo cega sto nije nacrtano i objasnjeno kao deci u vrticu.

Dakle, ``vojnik na strazi se kamuflirao da ga niko ne vidi`` ne znaci da sam ozbiljno mislio na to da se kamuflirao, a svakako nisam mislio na nekakve kodekse oblacenja o cemu ovde bistrite k`o poremeceni. Niti ni na sta drugo sto se tice vere, nacionalne pripadnosti, rase i slicna sranja.

Ali jesam mislio na to da ovaj majstor na fotki kog su predstavili kao ``vojnik na strazi`` stoji usred fuckin pustinje i strazari tako da ga vidi i slepac sa pet kilometara razdaljine, samo vi sa Krste jok.

A gde bi se ti sakrio u ovoj JEDNOLICNOJ PUSTARI?.

Tipicno za komunjare, bave se sukobima u nekim africkim vukoebinama, traze saveznike medju nekim pustinjskim ludacima, sve suprotno interesima drzave Srbije koju bi najradije unistili i pobili sve koji zive unutar nje, a onda doselili te pustinjake i stvorili novu Jugoslovensku Rasu.

Ма да, треба да шаљемо мејлове саучешћа у Њутаун, Конектикат, и да се интересујемо како иде трудноћа снаје принца Чарлса.

Аха...нисам знао да се у пустињи не стражари.

Добро, али ипак остајем резервисан док не пронађем на нету тај текст Мирослава Лазанског где он то стручно објашњава како и зашто нема стража у Туарега.

Poslednja izmena:
Не раде то зато што живе у пустињи, него из верских убеђења.

Ама човече само зато што су у пустињи да их не шиба сунце и ветар, и ти би се тамо увио.

Узгред, наша браћа Туарези имају свој одлични рок израз, а овај први видео је са отварања мундијала у Јужној Африци - много добра ствар:

Poslednja izmena:
Ама човече само зато што су у пустињи да их не шиба сунце и ветар, и ти би се тамо увио.

Узгред, наша браћа Туарези имају свој одлични рок израз, а овај први видео је са отварања мундијала у Јужној Африци - много добра ствар:

Туарези су заиста феноменални пустињски рокери:

Tvoja braca, moja hvala Bogu nisu, ja imam jednog brata od ujaka i to je to. :D

Back