RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dr. Ibrаhim: celo rukovodstvo je u
Tripoliju

Portpаrol libijske vlаde dr. Musа Ibrаhim uprаvo je dаo pregled situаcije u i oko Tripolijа. Po njegovim rečimа celokupno držаvno rukovodstvo se nаlаzi u Tripoliju. Zаkonite oružаne snаge koje se sаstoje od vojske i dobrovoljаcа kontrolišu grаd.

Srbija priznaje Prelazni savet

| 25. 08. 2011. - 16:25h | Komentara: 0

Beograd - Vlada Srbije usvojila je danas zaključak o potrebi priznavanja Prelaznog nacionalnog saveta Libije, kao legitimnog predstavnika libijskog naroda.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/273419/Srbija-priznaje-Prelazni-savet
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А ови ће признати бандитску творевину Косово за државу.

Која је ово шизофрена политика, сачувај Боже.

Srbija priznaje Prelazni savet

| 25. 08. 2011. - 16:25h | Komentara: 0

Beograd - Vlada Srbije usvojila je danas zaključak o potrebi priznavanja Prelaznog nacionalnog saveta Libije, kao legitimnog predstavnika libijskog naroda.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/273419/Srbija-priznaje-Prelazni-savet
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А ови ће признати бандитску творевину Косово за државу.

Која је ово шизофрена политика, сачувај Боже.

Tadic nastalvja sa svojom izdajnickom politikom - nista novo.

A sada samo da vam kazem da sam veceras najtuzniji covek na planeti Zemlji :(

Zbog ove sramotne vesti:

Srbija priznaje novu libijsku vlast:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/945434/Србија+признаје+нову+либијску+власт.html

Ne mogu vam objasniti koliko me sramota ove kvislinske NATO vlade u Beogradu, koliko me stid ove njihove odluke, koliko me to sjebalo i rastuzilo... :(

Danas, kad su najzesci okrsaji i kad gine najveci broj neduznih civila Tripolija i Libije :( i to od ruke onih koje ova Beogradska vladajuca stoka priznaje....

Ne mogu vam objasniti koliko sam tuzan kad pomislim kako se herojski gotovo samurajski do kraja bore hrabri borci Libije, braneci se od visetruko jaceg fasistickog NATO-a i njegovih dzukela rata na terenu, obicnih koljaca i silovatelja, jednom recju stoke....

I to su priznali tzv vlast u Libiji koju je instalirao NATO i koja ce kao takva koliko sutra priznati Kosovo...

IZVINITE LIBIJCI, IZVINITE OD SRCA ZA SRAMOTNU GLUPU I KVISLINSKU ODLUKU MOJE VLADE !
JA NE PRIZNAJEM I NIKADA NECU PRIZNATI NIKAKVU DRUGU DO SLOBODNU ZELENU LIBIJU !!!
NE PRIZNAJEM ODLUKU MOJE SRAMOTNE KVISLINSKE VLADE U BEOGRADU NITI PRIZNAJEM TU VLADU IZDAJNICKU !!!
TA STOKA IZDAJNICKA CE ISTO TAKO SUTRA PRIZNATI KOSOVO !!!
ZIVIM ZA DAN NJIHOVE PROPASTI!

SMRT FASISTIMA IZ NATO-a I SVIM NJEGOVIM PACOVIMA!!!

SLOBODA ILI SMRT!

....

Poslednja izmena:
Danas, kad su najzesci okrsaji i kad gine najveci broj neduznih civila Tripolija i Libije :( i to od ruke onih koje ova Beogradska vladajuca stoka priznaje....

Ne mogu vam objasniti koliko sam tuzan kad pomislim kako se herojski gotovo samurajski do kraja bore hrabri borci Libije, branceci se od visetruko jaceg fasistickog NATO-a i njegovih dzukela rata na terenu, obicnih koljaca i silovatelja, jednom recju stoke....

Србија подржава либијске побуњнике и самим тим одобрава НАТО бомбардовање цивила. Јесте ли заборавили Милицу Ракић, стоко демократска!!:evil:
Колико либијских Милица Ракић је убијено у Либији од стране побуњеника и НАТО терориста?? :evil:

Šutanovac: Gadafi ne može da traži azil u Srbiji

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas da ne postoji mogućnost da libijski vođa Moamer Gadafi zatraži azil u Srbiji i da u Libiji nema pripadnika srpske vojske i policije
"Ono što sam rekao ranije tvrdim i sada, pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova ne borave u Libiji, a čekamo informaciju o građanima o kojima je bilo reči da su zarobljeni", kazao je Šutanovac na aerodromu Lađevci kod Kraljeva.
On je ocenio da iz Libije stiže mnogo dezinformacija.
Povodom spekulacija o zemljama koje bi mogle da pruže azil Gadafiju, ministar je rekao da ne postoji nikakva mogućnost da libijski vođa zatraži azil u Srbiji.
Zagrebački Večernji list danas je preneo da je clanica Prelaznog nacionalnog saveta Libije Fatima Mahmud izjavila da postoje informacije da bi Gadafi mogao da zatraži azil u Srbiji, Hrvatskoj, Čadu, Alžiru ili Venecueli.
"U Libiji je poznato da je Hrvatska deo NATO alijanse. Dakle, ne postoji nikakva mogućnost da neko traži azil u Hrvatskoj ili Srbiji", rekao je Šutanovac.
Upitan ima li informacija o navodnom zarobljavanju petorice Srba u Tripoliju, on je kazao da mu nije poznato o kojim građanima je reč.
Prema njegovim rečima, ukoliko se ustanovi da se radi o ljudima koji su bili pripadnici vojske ili policije, onda je reč o njihovom ličnom angažmanu.
"Njihov odlazak u Libiju nije u nikakvoj vezi sa našim bezbednosnim strukturama, i ja duboko verujem da se radi o ljudima koji su tamo građevinski radnici, kao što su i sami rekli, a ne pripadnici bilo koje službe", rekao je Šutanovac i dodao da mnogo dezinformacija stiže iz Libije.
Ambasada Srbije u Tripoliju nema informacije o navodnom hapšenju srpskih državljana u Libiji, rečeno je ranije danas agenciji Beta u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije.
Agencija Frans pres prenela je kasno sinoć da pobunjenici tvrde da su u blizini Tripolija zarobili petoricu Srba za koje se sumnja da su bili snajperisti u službi Moamera Gadafija.

"U Libiji je poznato da je Hrvatska deo NATO alijanse. Dakle, ne postoji nikakva mogućnost da neko traži azil u Hrvatskoj ili Srbiji", rekao je Šutanovac.

Jel ovo nam Šutko rece, da je Srbija deo NATO-a.?!

smile_sucks.gif

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...c:+Gadafi+ne+može+da+traži+azil+u+Srbiji.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back