RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sada samo da vam kazem da sam veceras najtuzniji covek na planeti Zemlji :(

Zbog ove sramotne vesti:

Srbija priznaje novu libijsku vlast:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/945434/Србија+признаје+нову+либијску+власт.html

Ne mogu vam objasniti koliko me sramota ove kvislinske NATO vlade u Beogradu, koliko me stid ove njihove odluke, koliko me to sjebalo i rastuzilo... :(

Danas, kad su najzesci okrsaji i kad gine najveci broj neduznih civila Tripolija i Libije :( i to od ruke onih koje ova Beogradska vladajuca stoka priznaje....

Ne mogu vam objasniti koliko sam tuzan kad pomislim kako se herojski gotovo samurajski do kraja bore hrabri borci Libije, braneci se od visetruko jaceg fasistickog NATO-a i njegovih dzukela rata na terenu, obicnih koljaca i silovatelja, jednom recju stoke....

I to su priznali tzv vlast u Libiji koju je instalirao NATO i koja ce kao takva koliko sutra priznati Kosovo...

IZVINITE LIBIJCI, IZVINITE OD SRCA ZA SRAMOTNU GLUPU I KVISLINSKU ODLUKU MOJE VLADE !
JA NE PRIZNAJEM I NIKADA NECU PRIZNATI NIKAKVU DRUGU DO SLOBODNU ZELENU LIBIJU !!!
NE PRIZNAJEM ODLUKU MOJE SRAMOTNE KVISLINSKE VLADE U BEOGRADU NITI PRIZNAJEM TU VLADU IZDAJNICKU !!!
TA STOKA IZDAJNICKA CE ISTO TAKO SUTRA PRIZNATI KOSOVO !!!
ZIVIM ZA DAN NJIHOVE PROPASTI!

SMRT FASISTIMA IZ NATO-a I SVIM NJEGOVIM PACOVIMA!!!

SLOBODA ILI SMRT!

....

Da dodam jos:

Da li znate pricu kako je Gadafi oterao Pacolija sa delegacijom "Kosova" sve zajedno sa nekim njihovim folklornim drustvom? Dosli su da lobiraju libijsko priznavanje Kosova, Gadafi se sastao sa njima negde u sred pustinje gde ih je terao da igraju dok nisu popadali, i posle raznoraznih ponizavanja, rekao je Pacoliju da nikada nece priznati nezavisnost kosova, da vise nikada ne dolaze u Libiju, i naravno oterao ih kao poslednje slepce...

...

Sramota me je do neba zbog sramne odluke kvislinske vlade u Beogradu !!!!

....

To je kao i sa "iznenađenjem" kad Angela kaže nešto što svi znaju.Nismo u NATO,ali kao da jesmo.Ne može se lagati dugo a da sve te konstrukcije ne padnu u vodu i pokaže se istina.Sakrivanje iza različitih terminoloških nijansi,formalnih definicija i sl.su za ograničenu upotrebu.Crno je crno i kada kažemo da je to nedostatak belog.

Da dodam jos:

Da li znate pricu kako je Gadafi oterao Pacolija sa delegacijom "Kosova" sve zajedno sa nekim njihovim folklornim drustvom? Dosli su da lobiraju libijsko priznavanje Kosova, Gadafi se sastao sa njima negde u sred pustinje gde ih je terao da igraju dok nisu popadali, i posle raznoraznih ponizavanja, rekao je Pacoliju da nikada nece priznati nezavisnost kosova, da vise nikada ne dolaze u Libiju, i naravno oterao ih kao poslednje slepce...

...

Sramota me je do neba zbog sramne odluke kvislinske vlade u Beogradu !!!!

....

sad taj isti Gadafi igra ko mecka

SVE SE VRACA , SVE SE PLACA

sad taj isti Gadafi igra ko mecka

SVE SE VRACA , SVE SE PLACA
Гадафи је Либију уздигао од најсиромашније земље Африке до најбогатије, а Пацоли&камарила су били и остали обични криминалци, трговци хероином и касапи који су трговали људским органима.

У принципу 90% привреде Либије је извоз енергије, а онда Гаша и Сајф то покраду за своја ширења по Лондону, нешто чак и капне популацији.

То није никаква умешност са стране диктатора, напротив. Тек сада ће да их крене кад су свој на своме.

Гадафи је Либију уздигао од најсиромашније земље Африке до најбогатије, а Пацоли&камарила су били и остали обични криминалци, трговци хероином и касапи који су трговали људским органима.

nije Gadafi, vec dolari od nafte .

lako je dizat kad se ima para

i zlata

MOAMER Gadafi pokušat će prodati dio libijskih zaliha zlata kako bi platio za svoju zaštitu i potaknuo kaos među libijskim plemenima", kazao je bivši guverner libijske središnje banke Farhat Bengdara u intervjuu za Corriere della Sea.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...itu-i-nahuskati-libijska-plemena-/568215.aspx.

nije Gadafi, vec dolari od nafte .

lako je dizat kad se ima para

i zlata

MOAMER Gadafi pokušat će prodati dio libijskih zaliha zlata kako bi platio za svoju zaštitu i potaknuo kaos među libijskim plemenima", kazao je bivši guverner libijske središnje banke Farhat Bengdara u intervjuu za Corriere della Sea.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...itu-i-nahuskati-libijska-plemena-/568215.aspx.
И у време Идриза била је нафта, па је земља остала најсиромашнија на континенту.
А Гадафи да је био оно за шта га оптужују могао се уклонити у страну и изигравати краља Сауда или принчеве по Катару или Кувајту.
А хрватске вести...
Па неколицина официра ухапшена је у Либији са Холандским и Француским официрима приликом инструктаже терорист5а.
Наравно да ће се селектовати вести којима се оправдава хајка на Гадафија.

Poslednja izmena:
Као и сва гамад света, тако и нато плаћеници чине само злодела.Муче, силују и убијају.Све што је Гадафи годинама градио биће уништено и распродато ако ови заиста дођу на власт.
На овом снимку се види како малтретирају дечака.

7355_1.jpg

Обращение Муаммара Каддафи к народам мира

Угнетённые люди всего мира, битва началась.

Тем из вас, кто в Сербии: Вы настоящие друзья Ливии, и вы со мной. Не отчаивайтесь, у крыс флаг только на одном доме из одного миллиона. Все вы можете вырезать зелёного сукна, размером ровно 2 :1, это ваш флаг, флаг народной власти, надежды, истины, будущего.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Обраћање Муамера Гадафија народима света

Потлачени људи широм света, битка је почела.

За вас који се налазите у Србији: Ви сте прави пријатељи Либије, и ви сте са мном. Не очајавајте, пацови имају заставу само на једном дому од једног милиона. Сви ви можете изрезати зелено платно, димензија тачно 2:1, ово је ваша застава, застава народне власти, наде, истине и будућности.

Цео говор на руском језику:

http://rossia3.ru/politics/foreign/kaddafi_speach

Poslednja izmena:
Видиш ли ти на мученом детету забодену зелену заставу бре.???!! И да су га тако мучили зато што му је породица лојална Гадафију??!!

Pa nije nista strasno.Ocekujem da Libija postane bogatom zemljom kao sto je to UAE, Saudijska Arabija i Katar.Nemojmo sad tugovati jer Libijci su muslimani koji isto tako zele mir i slobodu i zele puno Dzamija na svojoj teritoriji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back