- Poruka
- 1.701
Tebi i sl da se zabrani pričanje gluposti, nikada više, u životu ne biste reč rekli.
.l.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi i sl da se zabrani pričanje gluposti, nikada više, u životu ne biste reč rekli.
Oni dogurali do Bijele Kuce da se sretnu sa Barackom Obamom?Ipak mi se to ne svidja jer pobunjenici moraju jasno staviti do znanja Baracku Obami da ce Libija poslije rata biti Islamska drzava na bazi Serijata i da je to nesto sa cime se nece trgovati.Znam da sada Amerikanci zele izabrati svoga covjeka na vrhu vlasti Libije i da se dogovore sa pobunjenicima da ne uvode Serijat nego da budu sekularna demokratska drzava a to ja ne violim jer to je pritisak na pobunjenike i na Libijski narod.Libijski narod zeli Serijat i to se mora ispuniti narodu jer muslimani Libije zele zivjeti u Islamskoj drzavi koja ce biti jedna lijepa vjerska drzava.
Oni dogurali do Bijele Kuce da se sretnu sa Barackom Obamom?Ipak mi se to ne svidja jer pobunjenici moraju jasno staviti do znanja Baracku Obami da ce Libija poslije rata biti Islamska drzava na bazi Serijata i da je to nesto sa cime se nece trgovati.Znam da sada Amerikanci zele izabrati svoga covjeka na vrhu vlasti Libije i da se dogovore sa pobunjenicima da ne uvode Serijat nego da budu sekularna demokratska drzava a to ja ne violim jer to je pritisak na pobunjenike i na Libijski narod.Libijski narod zeli Serijat i to se mora ispuniti narodu jer muslimani Libije zele zivjeti u Islamskoj drzavi koja ce biti jedna lijepa vjerska drzava.
Nema ništa od Šerijata u Libiji.
Libija će biti sekularna, demokratska država.![]()
Takozvani "demokratski pobunjenici" su Alkaidini vojnici. Svi.
Zato i arlauču Alahu Agbar (il kako se već kaže) na svaki ispaljeni metak.
Kada Nato dovede ovaj šljam na vlast Libija će biti sekularna država koliko i Saudijska Arabija.
Nema ništa od Šerijata u Libiji.
Libija će biti sekularna, demokratska država.![]()
To je već drugo pitanje, mi ćemo nastojati da neke regije stavimo pod Crnu zastavu.Nema ništa od Šerijata u Libiji.
Libija će biti sekularna, demokratska država.
Па, то што кажеш: "Губи се, нећу да расправљам," то не значи да си у праву.Е, а што ти лепо не наставиш да анимираш господу, ми мали смо иовако довољно анимирани приземним, земаљским стварима и проблемима
Русија је гласала за акцију против Гадафија у УН. Сада као добацују примедбе из публике, али Руси су помогли да се рат у Либији и омогући.Русија упозорава на ширење „либијског синдрома“ на Јемен, Сирију и Бахреин.
To je već drugo pitanje, mi ćemo nastojati da neke regije stavimo pod Crnu zastavu.
Па, то што кажеш: "Губи се, нећу да расправљам," то не значи да си у праву.
Чињеница остаје да су све ваше приче о заверама тотална глупост.
Сетимо се ваших неуморних прича о Милосрдном анђелу, које су се на крају показале као измишљотина.
Русија је гласала за акцију против Гадафија у УН. Сада као добацују примедбе из публике, али Руси су помогли да се рат у Либији и омогући.
Бедно је да се тај олош руски сада оглашава.
Посебно што је Русија и сама била агресор у земљама као што је Авганистан
Не прави се, он јесте!Baš tako. Gadafi je poznat po tome što je u Libiji uveo šerijat i stvorio muslimansku državu.
Ne pravi se toliko glup.
Mrtva trka između Jaguarke i Bengazija.![]()
To je već drugo pitanje, mi ćemo nastojati da neke regije stavimo pod Crnu zastavu.
Ма сигурно ће тебе неко да пита које области ће се и како у свету уредити у будуће.
Па, то што кажеш: "Губи се, нећу да расправљам," то не значи да си у праву.
Ти и не расправљаш, ниједног аргумента у твојим постовима нема, избациш паролу онако демагошки, и то је то. Да би се расправљало треба имати с'ким!
Чињеница остаје да су све ваше приче о заверама тотална глупост.
Ето примера, избацила си паролу без иједног аргумента... Којето СВЕ приче, дај бар три, толико ваљда знаш да бројиш!
Сетимо се ваших неуморних прича о Милосрдном анђелу, које су се на крају показале као измишљотина.
Русија је гласала за акцију против Гадафија у УН. Сада као добацују примедбе из публике, али Руси су помогли да се рат у Либији и омогући.
Бедно је да се тај олош руски сада оглашава.
Посебно што је Русија и сама била агресор у земљама као што је Авганистан