- Poruka
- 23.453
Ne, oni su iz različitih razloga protiv Gaše:Znači i ti priznaješ da su u savezu Al Kaida i EUNATOAmerička vojna sila?
1. Al-Ka'ida pokušava da uspostavi Šari'a državu u Libiji
2. Nato pokušava da spreči humanitarnu katastrofu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, oni su iz različitih razloga protiv Gaše:Znači i ti priznaješ da su u savezu Al Kaida i EUNATOAmerička vojna sila?
The Libya Contact Group, composed of Nato members, Arab states and international organisations, is looking at ways to finance the rebels, either through loans or the sale of oil from rebel-held areas.
Misurata i dalje nije pala u ruke Pukovnikovih zlikovaca?
Bengazi je i dalje slobodan?
Berberi drže granične prelaze prema Tunisu?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Gledam danima sta lupetas... jel' ti dobro?
Kako je mizerno i nisko navijati i biti instrument u rukama belosvetke bagre.
A kako je tek mizerno i nisko podržavati belosvetske diktatore i decoubice.
Kako je mizerno sa sipcima deliti iste stavove... I koji moj koga briga sta se radi drugde po svetu i nabijati nos gde mu nije mesto... dupeuvlakanje najvecem svetskom diktatoru.
Berberi drže granične prelaze prema Tunisu?
Могу замислити у каквом су расулу ребелси кад масовно траже амнестију, па још то пренесе распали АФП!!!Да. АФП је прено да побуњеници траже амнестију....
http://www.vaseljenska.com/svet/libijska-plemena-traze-amnestiju-za-sve-koji-su-se-latili-oruzja/
http://www.vaseljenska.com/svet/gadafijeve-snage-u-misrati-pogodile-cisterne-sa-gorivom/
izgleda da ti inteligencija nije jaca strana. pa od tih 30 000 poginulih su 10 000 americki agenti koje je gadafi pobio a ostalih 20 000 civila je pobio nato ZATO DA BI TI DANAS MOGLA DA PISES KAKO JE GADAFI UBIJAO SVOJ NAROD.
jado, vrati se u planine i nastavi da cuvas ovce........nije za tebe ni forum ni politka.
Ne lupetaj molim te. Ne znaš ni ko su Berberi.
Berberi su pobegli u Tunis ne želeći da učestvuju u skobu koji su izazvale bande kriminalaca pridošlih iz Tunisa("demokratska opozicija").
Taj deo uz granicu je manje više očišćen od ološa sem jednog prelaza koji još uvek drže banditi i američki plaćenici.
Što se Berbera tiče oni u velikom broju učestvuju u Libijskoj vojsci. Pa i sam si to rekao.
Могу замислити у каквом су расулу ребелси кад масовно траже амнестију, па још то пренесе распали АФП!!!
Али Пуковник мора остати тврда срца, само је мирис напалма, мирис победе!!!
Što se Berbera tiče oni u velikom broju učestvuju u Libijskoj vojsci. Pa i sam si to rekao.
Не бламирај се лажову.Ako nađeš gde sam to rekao, tražiću od moderacije da me trajno banuje,
lažovčino!
Imate li vi gadafoljupci bar malo stida?![]()
Evo kako hrabri libijski rebelsi rasturaju Pukovnikove teroriste u okolini Misurate:
Не бламирај се лажову.
,,Планинска племена са запада, бла, бла, трућ трућ..."
Бербери живе у планинама на западу Либије, и у планинама Алжира и Марока(планински венац Атлас).
И наравно: Мирис напалма је мирис победе...
Мада може и бензин, ноћас су ребелси добили по лабрњи, одоше цистерне у три лепе п. м. !!!