RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti si jedno lažljivo, licemerno i podmuklo đubre.

Ne treba se uopšte zamarati čitajući boleštine koje ti pišeš. I to mislim uopšte,
nevezano za ovu temu.

Ae sad vozdra, slobodan si...:bye::mrgreen:
Ајде лажљиви бенгазићу, који мењаш никове ко смрдљиве чарапе, захтевај самобановање, када се већ позиваш на њега!!!
Као нисмо знали да ти је лагање профил живота.

Evo kako hrabri libijski rebelsi rasturaju Pukovnikove teroriste u okolini Misurate
Čuj Gadafijevi teroristi :rotf:. Šta ćemo sa rebelsima? Ko su oni? Ko su njihove vođe?

Otvoriš google pa malo pročešljaš. pretražiš sledeće: Libyan Islamic Fighting Group - LIFG, pa onda Abu Yahya Al Libi, pa onda Abdul-Hakim al-Hasadi. Ima toga još, ima ih ko govana ali i ovo je sasvim dovoljno da izvučeš zaključke.

E sad kada budeš izvlačio zaključke moraš da razmišljaš, to je već malo teže ali se potrudi.

Kad bi dao Bog da se uspostavi Serijat u Libiji to bi bila jedna lijepa stvar.Libiujski ustanici bi trebalo da navale i da svim silama istjeraju Gadhafijevu vojsku iz gradova i da se koancno udje u Tripoli pobjedonosno i da se zakaci zastava polumjeseca i zvijezde i tako proglasi Islamska drzava koja ce biti uspostavljena nakon svrgnuca Gadhafija.Inace svi muslimani zele Serijat i tome se treba udovoljiti jer muslimani mogu zivjeti samo u sjeni Serijata.Inace Serijat stiti moral i odrzava drustvo u jakom moralu.

mislim da će se muslimani odreći islama i postati pravoslavci ,a ti ćeš minđo sine uskoro da slaviš slavu ,da se krstiš i da živiš ko čovek i razumno biće ,a ne kao terorista

Retardinjo, pitanje je bilo gde i kada sam napisao da Berberi u velikom broju
učestvuju u Libijskoj vojsci?:hahaha::per:
Ајде, ајде већ си се толико уплео у лажи, да си смешан.
Макар имај толико самопоштовања, па се сходно обећању обрати модерацији ради самобановања!:bye:

А па ти који сецкаш постове зарад убедљивости држиш предавање о стиду, а?
:hahaha::zcepanje::rotf:

smil432c0250a0781smajli.gif

Kad bi dao Bog da se uspostavi Serijat u Libiji to bi bila jedna lijepa stvar.Libiujski ustanici bi trebalo da navale i da svim silama istjeraju Gadhafijevu vojsku iz gradova i da se koancno udje u Tripoli pobjedonosno i da se zakaci zastava polumjeseca i zvijezde i tako proglasi Islamska drzava koja ce biti uspostavljena nakon svrgnuca Gadhafija.Inace svi muslimani zele Serijat i tome se treba udovoljiti jer muslimani mogu zivjeti samo u sjeni Serijata.Inace Serijat stiti moral i odrzava drustvo u jakom moralu.

Varas se kad NATO sluge obore Gadafija bice zabranjeno klanjanje u pravcu Meke vec samo u pravcu Washingtona.

Nesto kao sto se klanja ovaj tvoj zapadni prijatelj Bengazi.

ЕВО ПРАВОГ РАЗЛОГА ЗБОГ КОГА ЈЕ ЗАПОЧЕЛА НЕВЕРОВАТНА АГРЕСИЈА НА ЛИБИЈУ А ОН ЈЕ ТАЈ ШТО ЈЕ ГАДАФИ ЈАВНО ЗАТРАЖИО ДА СЕ НАФТА ВИШЕ НЕ ПЛАЋА У ДОЛАРИМА НЕГО У ЗЛАТНИМ ДИНАРИМА:

za raznorazne demonkrate zashto podrzavam Gadafija i libiju zato sto ne zelim da postanu kao Tunis i Egipat ovih dana ,premda sam bio u obe zemlje znam o chemu pricham ..................zato Gadafi samo polako i pametno .:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back