RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Видим да су побуњеници,за разлику од диктатора,хумани и дивни људи :

this little boy is from Misurata. the Al Qaeda rebels killed all his familly and tortured him,becouse they were pro-Gadaffi. he was saved by the Libyan army and taken to the Algerian doctors in Libya.. The rebels empaled two long pins from his genitalia to his shoulder.. I also heard that he died a couple of days after, but I cannot confirm this info. This is the most horrible video I have ever seen in my whole life.. Gadaffi save your people.. may Allah give you the strenght to fight this evil
maikamara 1 week ago

Libija je zemlja koja se samo pozeljeti moze za muslimane tako da smatram kad bi izbio rat na Balkanu da bi muslimani trebali da idu putem Libije i da se tamo nastane.Inace Libija je jedna zemlja koja ce se demokratizirati i koja ce imati na vlast dobrog covjeka koji ce slijediti volju naroda ane svoj osobni interes.Libija ce biti bogata jer ona ima puno nafte i moze od prodaje nafte imati bogatstvo.Inace Libija je lijepa i bogata tako da ce ona biti jos bogatija kad se bude oslobodila Gadhafijevog rezima.

Минго, осим што позиваш на рат на Балкану...и понављаш хоџине записе по читав дан...
Што неби отишао код психолога или психијатра на контролу...

Nemam potrijebe jer ja sam muslimana koji voli svoju vjeru i koji voli Mekku i Kabu tako da mozete pricati sto god hocete ali ja svoje muslimane smatram bracom koji mogu da mi pomognu kad mi zatreba.Inace Libija je Islamska zemlja koja ce biti jos ljepsa kad se oslobodi od Gadhafija i kad Libija postane drzavom Islama u kome ce se ljudi masovno klanjati Allahu i slusati Hodzina predavanja.Islam je jedna lijepa vjera koja se rasprostranila i mislim da ce Libija dokazati da se muslimani mogu vratiti svojim temeljnim vrijednostima i Islamu i Serijatu u kome ce narod biti zadovoljan svojim celnicima i uzivati u plodovima mira.

Nemam potrijebe jer ja sam muslimana koji voli svoju vjeru i koji voli Mekku i Kabu tako da mozete pricati sto god hocete ali ja svoje muslimane smatram bracom koji mogu da mi pomognu kad mi zatreba.Inace Libija je Islamska zemlja koja ce biti jos ljepsa kad se oslobodi od Gadhafija i kad Libija postane drzavom Islama u kome ce se ljudi masovno klanjati Allahu i slusati Hodzina predavanja.Islam je jedna lijepa vjera koja se rasprostranila i mislim da ce Libija dokazati da se muslimani mogu vratiti svojim temeljnim vrijednostima i Islamu i Serijatu u kome ce narod biti zadovoljan svojim celnicima i uzivati u plodovima mira.
А што си ти тако глуп???
Мсм те форе,,,лијепа", ,,слатка", ,,шеријат", кога заболе за те глупости?
Ти чак ни нормалну реченицу, без тих будалаштина не успеваш да склопиш.

Ja nisam glup nego sam pametan.Ja mislim o mojoj braci muslimanima i zaboli me sve kad cujem nesto lose o muslimanima.Inace Libija je moja drzava i to je moja domovina tako da jedva cekam kad ce Gadhafi sici sa vlasti i kad ce vlast preuzeti Ustanici koji ce zemlju odvesti u pravcu prosperiteta i demokracije i koji ce zemlju odvesti putem Islama i Serijata.Inace Libija ide ka tome da sklopi savez sa Amerikom koja ce pomoci Libiji da uspije ekonomski i da svi Libijci zive lijepo i slatko.Libija je lijepa zemlja i to je zemlja historije tako da je to pravo uzivanje u njoj zivjeti jer ljudi su svi muslimani i moze se ici u Dzamije u kojima ce se spominjati Allahovo ime.

Ja nisam glup nego sam pametan.Ja mislim o mojoj braci muslimanima i zaboli me sve kad cujem nesto lose o muslimanima.Inace Libija je moja drzava i to je moja domovina tako da jedva cekam kad ce Gadhafi sici sa vlasti i kad ce vlast preuzeti Ustanici koji ce zemlju odvesti u pravcu prosperiteta i demokracije i koji ce zemlju odvesti putem Islama i Serijata.Inace Libija ide ka tome da sklopi savez sa Amerikom koja ce pomoci Libiji da uspije ekonomski i da svi Libijci zive lijepo i slatko.Libija je lijepa zemlja i to je zemlja historije tako da je to pravo uzivanje u njoj zivjeti jer ljudi su svi muslimani i moze se ici u Dzamije u kojima ce se spominjati Allahovo ime.

Idi, idi i kazi da je tvoja zemlja, Pukovnik te ceka.

Ja nisam glup nego sam pametan.Ja mislim o mojoj braci muslimanima i zaboli me sve kad cujem nesto lose o muslimanima.Inace Libija je moja drzava i to je moja domovina
Шта се будалишеш, кад си овде рођен, а Арапски не знаш ни да бекнеш.
tako da jedva cekam kad ce Gadhafi sici sa vlasti i kad ce vlast preuzeti Ustanici koji ce zemlju odvesti u pravcu prosperiteta i demokracije
Не лупетај, уз сву помоћ НАТО-а Гадафи је сломио исламске фанатике ко трску.
i koji ce zemlju odvesti putem Islama i Serijata.Inace Libija ide ka tome da sklopi savez sa Amerikom koja ce pomoci Libiji da uspije ekonomski i da svi Libijci zive lijepo i slatko.Libija je lijepa zemlja i to je zemlja historije tako da je to pravo uzivanje u njoj zivjeti jer ljudi su svi muslimani i moze se ici u Dzamije u kojima ce se spominjati Allahovo ime.
Лијепа, слатка, муслимани...
Глуп си за медаљу, ништа паметно не успеваш да кажеш, само се понављаш...
Дилеја.

Nemam namjeru da vama predajem o islamu jer ja uopce nisam ni predavao o Islamu nego sam izrazavao simpatiju za jednu ljepotu Libije koja ima puno Dzamija i ima puno muslimana koji u njoj klanjaju.Inace Libija ce se osloboditi jer amerika nece dozvoliti Gadhafiju da ostane na vlast.Amerika ce ako bude trebalo izvesti kopnenu invaziju na Libiju i tako svrgnuti Gadhafija koji je ucinio puno zlocina prema svom narodu koji je zelio samo mir i slobodu.Ustanici ce ratovati i dalje protiv Gadhafijevih snaga tako da ocekujem da ce Amerika kopneno napasti Gadhafija i da ce zajedno sa ustanicima da uduju u tripoli koji ce biti glavni grad nove Libije koja ce biti jak saveznik sa amerikom i koja ce zasnivati svoje ucenje na Islamu i Islamskoj drzavi.

А иначе су сви ангажовани у Холивуду правећи за јавност филм о спектакуларном убиству Осаме бин Ладена !?

Nemam namjeru da vama predajem o islamu jer ja uopce nisam ni predavao o Islamu nego sam izrazavao simpatiju za jednu ljepotu Libije koja ima puno Dzamija i ima puno muslimana koji u njoj klanjaju.Inace Libija ce se osloboditi jer amerika nece dozvoliti Gadhafiju da ostane na vlast.Amerika ce ako bude trebalo izvesti kopnenu invaziju na Libiju i tako svrgnuti Gadhafija koji je ucinio puno zlocina prema svom narodu koji je zelio samo mir i slobodu.Ustanici ce ratovati i dalje protiv Gadhafijevih snaga tako da ocekujem da ce Amerika kopneno napasti Gadhafija i da ce zajedno sa ustanicima da uduju u tripoli koji ce biti glavni grad nove Libije koja ce biti jak saveznik sa amerikom i koja ce zasnivati svoje ucenje na Islamu i Islamskoj drzavi.
Ислам, џамија, муслимани, исламска држава...
Болес'...

Ja sam odan Allahu i klanjam se pet puta dnevno tako da je normalno da volim moje muslimane.Inace Libija se mora osloboditi i mora biti Islamska drzava koja ce biti u savezu sa Amerikom.Inace Amerika nema namjeru da sprijecava Libijski narod da uvede Islamsku drzavu jer muslimani traze Islamsku drzavu i zele Serijat.Libija je bila nekada pod Rimskom vlascu ali je odmah primila Islam kad su dosli Arapi.Inace Libija je zemlja koja se granici sa Egiptom i Alzirom i ima Malikijsku Islamsku skolu tako da tamo ljudi vole Islam i klanjaju se Allahu.Inace najljepse je osjetiti Islamski duh kad se ustane rano u zoru i kad se zacuju Ezani sa Munara i onda pravi musliman dobije volju i pozeli da umre kao musliman.

Ja sam odan Allahu i klanjam se pet puta dnevno tako da je normalno da volim moje muslimane.Inace Libija se mora osloboditi i mora biti Islamska drzava koja ce biti u savezu sa Amerikom.Inace Amerika nema namjeru da sprijecava Libijski narod da uvede Islamsku drzavu jer muslimani traze Islamsku drzavu i zele Serijat.Libija je bila nekada pod Rimskom vlascu ali je odmah primila Islam kad su dosli Arapi.Inace Libija je zemlja koja se granici sa Egiptom i Alzirom i ima Malikijsku Islamsku skolu tako da tamo ljudi vole Islam i klanjaju se Allahu.Inace najljepse je osjetiti Islamski duh kad se ustane rano u zoru i kad se zacuju Ezani sa Munara i onda pravi musliman dobije volju i pozeli da umre kao musliman.
:hahaha::zcepanje::rotf:
Ебте, дефинитивно је одлепио!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back